METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
τι τιμές παίζουν στον πρίγκηπα για να προχωρήσεις στα ενδότερα με κοπέλα ?
Αναλογα τη γυναικα. Απο 20 για πιπα 50 κομπλε απο 70 και πανω παιρνεις και τον Πριγκηπα τον ιδιο και δεν πουλαω πνευμα φιλε. Οι δικες σου ειναι τοσο καλτιλομιλφ που αμα τους πεις κατι ωραιο η κανεις κανα καλο κομπλιμεντο σε πιπωνουνε τσαμπα (αλλα μεχρι εκει). Θυμαμαι πριν δυο χρονια ειχα παει και ειχα πετυχει τη Μαρια τη "νοσοκομα" (για οσους τη θυμουνται) Αγκαλιες φιλια παιρνω μπουκαλι καθομαι τραπεζι πισω λοξα απο τη μπαρα και ερχεται καθεται την κερναω κανα 50ρικο γιατι ειναι ψυχουλα και μπορει να χαλασε το προσωπο αλλα το σωμα ειναι για να το ευχαριστηεσαι μεχρι να πεθανεις. Μου πηρε 2 πιππες χωρις λεφτα και οταν ρωτησα γιατι μου λεει "μετραει να πεις κατι καλο απο την καρδια σου῾ Η Μαρια ητανε κανονικη νοσοκομα στο ΕΣΥ βγηκε προωρη συνταξη και επαθε μια μεγαλη οικονομικη ζημια που την εκανε να ασχοληθει με μπαρακια. Οπιος την πετυχει θα περαασει τζαμι.τι τιμές παίζουν στον πρίγκηπα για να προχωρήσεις στα ενδότερα με κοπέλα ?
Ποιο μ@λακας πεθαινεις. Πιπα μονο γιατι δεν σου σηκωνεται βρωμοπουστρ@. Οι αλλοι γαμανε με 50 κι εσυ παρακαλας για πιπα καραγκιοζη.Αναλογα τη γυναικα. Απο 20 για πιπα 50 κομπλε απο 70 και πανω παιρνεις και τον Πριγκηπα τον ιδιο και δεν πουλαω πνευμα φιλε. Οι δικες σου ειναι τοσο καλτιλομιλφ που αμα τους πεις κατι ωραιο η κανεις κανα καλο κομπλιμεντο σε πιπωνουνε τσαμπα (αλλα μεχρι εκει). Θυμαμαι πριν δυο χρονια ειχα παει και ειχα πετυχει τη Μαρια τη "νοσοκομα" (για οσους τη θυμουνται) Αγκαλιες φιλια παιρνω μπουκαλι καθομαι τραπεζι πισω λοξα απο τη μπαρα και ερχεται καθεται την κερναω κανα 50ρικο γιατι ειναι ψυχουλα και μπορει να χαλασε το προσωπο αλλα το σωμα ειναι για να το ευχαριστηεσαι μεχρι να πεθανεις. Μου πηρε 2 πιππες χωρις λεφτα και οταν ρωτησα γιατι μου λεει "μετραει να πεις κατι καλο απο την καρδια σου῾ Η Μαρια ητανε κανονικη νοσοκομα στο ΕΣΥ βγηκε προωρη συνταξη και επαθε μια μεγαλη οικονομικη ζημια που την εκανε να ασχοληθει με μπαρακια. Οπιος την πετυχει θα περαασει τζαμι.
Αναλογα τη γυναικα. Απο 20 για πιπα 50 κομπλε απο 70 και πανω παιρνεις και τον Πριγκηπα τον ιδιο και δεν πουλαω πνευμα φιλε. Οι δικες σου ειναι τοσο καλτιλομιλφ που αμα τους πεις κατι ωραιο η κανεις κανα καλο κομπλιμεντο σε πιπωνουνε τσαμπα (αλλα μεχρι εκει). Θυμαμαι πριν δυο χρονια ειχα παει και ειχα πετυχει τη Μαρια τη "νοσοκομα" (για οσους τη θυμουνται) Αγκαλιες φιλια παιρνω μπουκαλι καθομαι τραπεζι πισω λοξα απο τη μπαρα και ερχεται καθεται την κερναω κανα 50ρικο γιατι ειναι ψυχουλα και μπορει να χαλασε το προσωπο αλλα το σωμα ειναι για να το ευχαριστηεσαι μεχρι να πεθανεις. Μου πηρε 2 πιππες χωρις λεφτα και οταν ρωτησα γιατι μου λεει "μετραει να πεις κατι καλο απο την καρδια σου῾ Η Μαρια ητανε κανονικη νοσοκομα στο ΕΣΥ βγηκε προωρη συνταξη και επαθε μια μεγαλη οικονομικη ζημια που την εκανε να ασχοληθει με μπαρακια. Οπιος την πετυχει θα περαασει τζαμι.
Γκολέμη αν εννοούμε την ίδια ΄Μαρία (τη μεγαλούτσικη σε ηλικία που τα τελευταία χρόνια ήταν πίσω από την μπάρα) σταμάτησε απ' το μαγαζί μες τον κορωνοϊόΑναλογα τη γυναικα. Απο 20 για πιπα 50 κομπλε απο 70 και πανω παιρνεις και τον Πριγκηπα τον ιδιο και δεν πουλαω πνευμα φιλε. Οι δικες σου ειναι τοσο καλτιλομιλφ που αμα τους πεις κατι ωραιο η κανεις κανα καλο κομπλιμεντο σε πιπωνουνε τσαμπα (αλλα μεχρι εκει). Θυμαμαι πριν δυο χρονια ειχα παει και ειχα πετυχει τη Μαρια τη "νοσοκομα" (για οσους τη θυμουνται) Αγκαλιες φιλια παιρνω μπουκαλι καθομαι τραπεζι πισω λοξα απο τη μπαρα και ερχεται καθεται την κερναω κανα 50ρικο γιατι ειναι ψυχουλα και μπορει να χαλασε το προσωπο αλλα το σωμα ειναι για να το ευχαριστηεσαι μεχρι να πεθανεις. Μου πηρε 2 πιππες χωρις λεφτα και οταν ρωτησα γιατι μου λεει "μετραει να πεις κατι καλο απο την καρδια σου῾ Η Μαρια ητανε κανονικη νοσοκομα στο ΕΣΥ βγηκε προωρη συνταξη και επαθε μια μεγαλη οικονομικη ζημια που την εκανε να ασχοληθει με μπαρακια. Οπιος την πετυχει θα περαασει τζαμι.
Εμενα τουλαχιστον με εχουνε στα ωπα ωπα εσενα σε λενε γαριδακια και σε παιρνουνε στο βραστο. Ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλαξεις αλλοι παιζουν (Κωστακις) κι αλλοι (Golemis, Womanholic, masazonomaxos metaksourgiakos) γαμανε δηλαδη. Σε ολα τα μπαρακια που πας σε δουλευει ο καθε πικραμενος μπετοβλακαΠοιο μ@λακας πεθαινεις. Πιπα μονο γιατι δεν σου σηκωνεται βρωμοπουστρ@. Οι αλλοι γαμανε με 50 κι εσυ παρακαλας για πιπα καραγκιοζη.
Πιθανοτατα ναι οταν ειχα παει εγω ηταν και εξω αλλα και μπαρα.Γκολέμη αν εννοούμε την ίδια ΄Μαρία (τη μεγαλούτσικη σε ηλικία που τα τελευταία χρόνια ήταν πίσω από την μπάρα) σταμάτησε απ' το μαγαζί μες τον κορωνοϊό
Δεν ξερω αν ειναι τωρα αλλα γυρναει τα μαγαζια Περιστερι και ΠριγκηπαΤυπε ακομη παιζει στο Πριγκηπα η καυλιάρα που λές ;
εισαι μεγάλος
Στα οπα οπα θα σ ειχαν αν σ εβαζαν τσαμπα καραγκιοζη, εσυ πας και σκας 50€ και δεν γαμας ποτε βρωμοπουστρ@. Εισαι η απολυτη ξεφτιλα, τραβα χαπακωσου και πηγαινε στον πριγκιπα να πεις τον πονο σου που σε γλενταω εδω μεσα. Καθε μερα στην φαπα θα σ εχω ξεφτιλισμενε.Εμενα τουλαχιστον με εχουνε στα ωπα ωπα εσενα σε λενε γαριδακια και σε παιρνουνε στο βραστο. Ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλαξεις αλλοι παιζουν (Κωστακις) κι αλλοι (Golemis, Womanholic, masazonomaxos metaksourgiakos) γαμανε δηλαδη. Σε ολα τα μπαρακια που πας σε δουλευει ο καθε πικραμενος μπετοβλακα
Πιθανοτατα ναι οταν ειχα παει εγω ηταν και εξω αλλα και μπαρα.
Πριν κανα 2μημο που πηγα, μαυρουλα ηταν ,μονο η γνωστη Μαριζα στον Πριγκηπα....εφυγε απο τον scorpio....
Ροστερ ηταν η Αννα χοντρουλα ξανθια με γλυκο προσωπακι,η Σια μιλφαρα 50αρα με βυζαρες,η Μαριζα μαυρουλα απο Αγιο Δομινικο μεγαλουτσικη,και αλλη μια μικρη σχετικα, αλλα δεν θυμαμαι ονομα....Φίλε για πες μας ρόστερ δυο μήνες πριν που πήγες... Η Δώρα το υπερτούμπανο η τσιγγανοβουλγάρα που μου έμεινε τρελό απωθημένο επέστρεψε ή μπα;
Θα ήθελα πολύ να ξαναδώ την Μαρίζα μετά από τόσα χρόνια.....Ροστερ ηταν η Αννα χοντρουλα ξανθια με γλυκο προσωπακι,η Σια μιλφαρα 50αρα με βυζαρες,η Μαριζα μαυρουλα απο Αγιο Δομινικο μεγαλουτσικη,και αλλη μια μικρη σχετικα, αλλα δεν θυμαμαι ονομα....
Ροστερ ηταν η Αννα χοντρουλα ξανθια με γλυκο προσωπακι,η Σια μιλφαρα 50αρα με βυζαρες,η Μαριζα μαυρουλα απο Αγιο Δομινικο μεγαλουτσικη,και αλλη μια μικρη σχετικα, αλλα δεν θυμαμαι ονομα....
Θα ήθελα πολύ να ξαναδώ την Μαρίζα μετά από τόσα χρόνια.....
Τα ειπες ολα αρχηγε μουΜάλιστα, αν εξαιρέσεις τη μικρή που λες κατά τα άλλα το ρόστερ παραμένει όπως το άφησα την τελευταία φορά