Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτο φιλε ειναι εκει διπλα στα σχολεια στον πεζοδρομο?Ξερει κανεις για αυτο το κωλομπαρο τιποτα? Εχει παει κανενας?
εχω παει μια φορα παλια σε καλεσ εποχεσ και ηταν ωραια και τα ποτα μου ειχε κανει εντυπωση οτι ηταν καθαρα για τωρα δεν ξερω παντωσ δουλευει με πελατεια χρονια και ειναι απο τα μαγαζια που δεν ακουγεται κατι το ασχημο ....εχει κι αλλο ενα με κοπελεσ που εκει πρπει να ψωνιζονται κι ολασ αλλα πρεπει να σκασεισ πολλα το τζοκερ ειναι αμφιαληναι εκει
Οπότε, όπως καταλαβαίνω, συνάδελφε zippo ο μόνος τρόπος να δεις τι παίζει με το συγκεκριμένο μαγαζί είναι να κάνεις μια επίσκεψη από εκεί, να πιεις το ποτάκι σου και να κόψεις κίνηση.μαλλων εχεις δικιο
συναγωνιστή το καλύτερο στα μπαρ είναι να τσεκάρεις ο ίδιος. γιατί άλλα ακούγονται,Που ακριβως ειναι ? εχετε διευθυνση.... να πιουμε κανα ποτακι..... και να κοψουμε κινηση....![]()
απο τα λιγα που λενε καταλαβαινω οτι ειναι στην πετρου ραλλη στο φαναρι που παει προς ταμπουρια απεναντι απο τον παλιο σπεντζο τωρα εχει γινει max perry αν θυμαμε καλα,αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου ας το επιβεβαιωσουν οι ειδικοι.Που ακριβως ειναι ? εχετε διευθυνση.... να πιουμε κανα ποτακι..... και να κοψουμε κινηση....![]()
απο τα λιγα που λενε καταλαβαινω οτι ειναι στην πετρου ραλλη στο φαναρι που παει προς ταμπουρια απεναντι απο τον παλιο σπεντζο τωρα εχει γινει max perry αν θυμαμε καλα,αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου ας το επιβεβαιωσουν οι ειδικοι.
Στο φαναρι που λεω ειναι το μαυρο προβατο 3 μαγαζια πιο κατω ειναι το μπαρακι μαλλον.
Για το ''τζόκερ'' μου έλεγε ένας κερατσινιώτης ότι είναι πολύ καλτ,απλά εγώ όλο ξεχνούσα το όνομα![]()
.Το ''ΚΑΡΑΒΕΛΑ'' ξέρεις κανείς αν είναι κοντά στα τσιμέντα του ''ΤΙΤΑΝΑ''
![]()
![]()
χύστη μας βλέπω το Σαββάτο να οργώνουμε το Κετρατσίνι προς αναζήτηση νέων κωλομπαρικών ηδονών
μόνο φέρε μαζί σου χάρτη δεν μπορώ να σταματάω πιπίνια να τα ρωτάω για τις διευθύνσεις![]()
![]()
Επίτηδες δεν θα φέρω μάκη μου![]()
,γιατί πιστεύω αυτή την φορά θα τσιμπήσεις και κανα τηλεφωνάκι από διερχόμενη κορασίδα
![]()
.Θέλω τα φώτα σου γι αυτά τα 2 μαγαζιά και γι αυτό που σου είχα πει στην γειτονιά σου ;) ;)
Μάκη ακόμα περιμένω :o :o![]()
.Το ξέρεις ότι το έχω τεράστια ανάγκη
![]()
.Οι τσάρκες δεν με ικανοποιούν,θέλω να νιώσω την εξερεύνηση της καλτίλας ;) ;)