You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρο Caravela στο Κερατσίνι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zippo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αυτο φιλε ειναι εκει διπλα στα σχολεια στον πεζοδρομο?Ξερει κανεις για αυτο το κωλομπαρο τιποτα? Εχει παει κανενας?
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εχω παει μια φορα παλια σε καλεσ εποχεσ και ηταν ωραια και τα ποτα μου ειχε κανει εντυπωση οτι ηταν καθαρα για τωρα δεν ξερω παντωσ δουλευει με πελατεια χρονια και ειναι απο τα μαγαζια που δεν ακουγεται κατι το ασχημο ....εχει κι αλλο ενα με κοπελεσ που εκει πρπει να ψωνιζονται κι ολασ αλλα πρεπει να σκασεισ πολλα το τζοκερ ειναι αμφιαληναι εκει
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Οπότε, όπως καταλαβαίνω, συνάδελφε zippo ο μόνος τρόπος να δεις τι παίζει με το συγκεκριμένο μαγαζί είναι να κάνεις μια επίσκεψη από εκεί, να πιεις το ποτάκι σου και να κόψεις κίνηση.μαλλων εχεις δικιο
grandmastergz
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Που ακριβως ειναι ? εχετε διευθυνση.... να πιουμε κανα ποτακι..... και να κοψουμε κινηση....
συναγωνιστή το καλύτερο στα μπαρ είναι να τσεκάρεις ο ίδιος. γιατί άλλα ακούγονται,Που ακριβως ειναι ? εχετε διευθυνση.... να πιουμε κανα ποτακι..... και να κοψουμε κινηση....
άλλα γράφονται και άλλα θα δεις.. 8/10 φορές πάντως είναι μάπα το καρπούζι..
δεν αναφέρομαι στο μαγαζί του θρεντ γιατί δεν έχω πάει. το σχόλιο είναι γενικό.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
απο τα λιγα που λενε καταλαβαινω οτι ειναι στην πετρου ραλλη στο φαναρι που παει προς ταμπουρια απεναντι απο τον παλιο σπεντζο τωρα εχει γινει max perry αν θυμαμε καλα,αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου ας το επιβεβαιωσουν οι ειδικοι.Που ακριβως ειναι ? εχετε διευθυνση.... να πιουμε κανα ποτακι..... και να κοψουμε κινηση....
Στο φαναρι που λεω ειναι το μαυρο προβατο 3 μαγαζια πιο κατω ειναι το μπαρακι μαλλον.
grandmastergz
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο τα λιγα που λενε καταλαβαινω οτι ειναι στην πετρου ραλλη στο φαναρι που παει προς ταμπουρια απεναντι απο τον παλιο σπεντζο τωρα εχει γινει max perry αν θυμαμε καλα,αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου ας το επιβεβαιωσουν οι ειδικοι.
Στο φαναρι που λεω ειναι το μαυρο προβατο 3 μαγαζια πιο κατω ειναι το μπαρακι μαλλον.
Θα το εχω υποψην για τσεκαρισμα....thanks !!!!!!
Αμα και καποιος αλλος παιχτης γουσταρει να μου στειλει πμ να πιουμε κανα ποτακι...
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τζοκερ ειναι αινσταιν κ θυματων κατοχησ στην αμφιαλη το στρεσσ ειναι μετα το μαυρο προβατο κ αμεσσωσ μετα το μπλακ +γουαιτ!στο τζοκερ διπλα μενω!οποιοσ θελη πμ κ παμε μαζι για ποτακια
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Για το ''τζόκερ'' μου έλεγε ένας κερατσινιώτης ότι είναι πολύ καλτ,απλά εγώ όλο ξεχνούσα το όνομα .Το ''ΚΑΡΑΒΕΛΑ'' ξέρεις κανείς αν είναι κοντά στα τσιμέντα του ''ΤΙΤΑΝΑ''
Για το ''τζόκερ'' μου έλεγε ένας κερατσινιώτης ότι είναι πολύ καλτ,απλά εγώ όλο ξεχνούσα το όνομα .Το ''ΚΑΡΑΒΕΛΑ'' ξέρεις κανείς αν είναι κοντά στα τσιμέντα του ''ΤΙΤΑΝΑ''
χύστη μας βλέπω το Σαββάτο να οργώνουμε το Κετρατσίνι προς αναζήτηση νέων κωλομπαρικών ηδονών
μόνο φέρε μαζί σου χάρτη δεν μπορώ να σταματάω πιπίνια να τα ρωτάω για τις διευθύνσεις
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
χύστη μας βλέπω το Σαββάτο να οργώνουμε το Κετρατσίνι προς αναζήτηση νέων κωλομπαρικών ηδονών
μόνο φέρε μαζί σου χάρτη δεν μπορώ να σταματάω πιπίνια να τα ρωτάω για τις διευθύνσεις
Επίτηδες δεν θα φέρω μάκη μου ,γιατί πιστεύω αυτή την φορά θα τσιμπήσεις και κανα τηλεφωνάκι από διερχόμενη κορασίδα .Θέλω τα φώτα σου γι αυτά τα 2 μαγαζιά και γι αυτό που σου είχα πει στην γειτονιά σου ;) ;)
Επίτηδες δεν θα φέρω μάκη μου ,γιατί πιστεύω αυτή την φορά θα τσιμπήσεις και κανα τηλεφωνάκι από διερχόμενη κορασίδα .Θέλω τα φώτα σου γι αυτά τα 2 μαγαζιά και γι αυτό που σου είχα πει στην γειτονιά σου ;) ;)
φίλε προκαλώ αναστάτωση και δεν μπορούν να σκεφτούν τα κορίτσια κρίμα είναι γιατί κρατάνε τιμόνι
αυτό που με ρώτησες δεν το έχω ψάξει το ομολογώ θα το κοιτάξω σήμερα πάντως αλλά μην περιμένεις πολλά
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Μάκη ακόμα περιμένω :o :o .Το ξέρεις ότι το έχω τεράστια ανάγκη .Οι τσάρκες δεν με ικανοποιούν,θέλω να νιώσω την εξερεύνηση της καλτίλας ;) ;)
Μάκη ακόμα περιμένω :o :o .Το ξέρεις ότι το έχω τεράστια ανάγκη .Οι τσάρκες δεν με ικανοποιούν,θέλω να νιώσω την εξερεύνηση της καλτίλας ;) ;)
έλα Στρατηλάτη μετά τα χθεσινά έχω ξενερώσει φίλε και δεν είμαι στα καλυτερά μου >
από μια μικρή έρευνα που έκανα δεν βρήκα κάτι έχω χάσει επαφή με γείτονα που ήταν φαν του συγκεκριμένου μαγαζιού.....έχει κλείσει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν έχει μεταφερθεί σε άλλη γειτονιά εντός της πόλης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 8K