You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Τώρα να πω για τον Τοξότη ότι θεωρείται απώλεια...ψέματα θα πω κρίμα για τον ΑΡΧΟΝΤΑ που ήταν ο ιδιοκτήτης ο Μάκης αν θυμάμαι καλά? Αλλά τόσο η περιοχή πάνω σε κεντρικό δρόμο που γίνεται χαμός τόσο το μαγαζί έτσι πως το είχε στημένο βάλε και το έμψυχο δυναμικό σε συνδυασμό με τις παλιές τιμές που κράτησε απο τον παλιό Τοξότη πόσο πια να αντέξει αυτό το μαγαζί...
Ο μέγιστος mm00024 τα έγραψε πολύ ωραία άλλαξαν οι εποχές και ο φυσικός νόμος της εξέλιξης εφαρμόζεται και εδώ...δεν υπάρχει χώρος για δεινόσαυρους.
Τέλος ακόμη μια ερώτηση πήρε το μάτι μου ένα μαγαζί πάνω στην Παπάφη λίγο μετά την Κανάρη με κατεύθυνση απο Χαριλάου προς Τούμπα έχουμε καμιά πληροφορία ???
Ο μέγιστος mm00024 τα έγραψε πολύ ωραία άλλαξαν οι εποχές και ο φυσικός νόμος της εξέλιξης εφαρμόζεται και εδώ...δεν υπάρχει χώρος για δεινόσαυρους.
Τέλος ακόμη μια ερώτηση πήρε το μάτι μου ένα μαγαζί πάνω στην Παπάφη λίγο μετά την Κανάρη με κατεύθυνση απο Χαριλάου προς Τούμπα έχουμε καμιά πληροφορία ???
Ipnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Υπνοβάτη το Ορχιδέα είναι καλό μαγαζί αλλά αν θυμάμαι καλά οι τιμές είναι νορμάλ απο μπαλαμούτι δε νομίζω να παίζει και πολλά και για αυτό το λόγο όλες εκεί μέσα φοράν καλσόν...απο ηλικίες ότι γουστάρεις εκεί θα το βρεις τέλος ο καναπές στο βάθος είναι όλα τα λεφτά...έτυχε να μας σήκωσουν για να πάρουν το κωλόχαρτο που ήταν απο κάτω μια και είχε τελειώσει απο την τουαλέτα που είναι δίπλα
Τέλος το αφεντικό ξηγημένο άτομο...και στο σύνολο κάνει και ένα σκόντο...
τέλεια περιγραφή.....!!! ξέχασες να πεις για την τουαλέτα που είναι μία ανδρών και γυναικών μαζί....και προκαλεί μποτιλιάρισμα στην είσοδο..
στα σοβαρά τώρα ... για το μπαλαμούτι ναι παίζει αλλά κατά διαστήματα σε ποιά κοπέλα θα πέσεις γιατί έρχονται κατά καιρούς κοπέλες που δούλευαν σε καβάντζες και μ ΄αυτές μπορείς να παίξεις, γενικά όμως είναι όπως τα λες, οι τιμές τέλος είναι στα 6€ το πότο θεωρώ από τα φθηνότερα...και μέσα μέσα κερνάνε και κανένα ποτάκι .... επειδή είναι πολύ περίεργος ο χώρος κάποιος που θα δει το μαγαζί για πρώτη φορά πρέπει να το αντιμετωπίσει με πολύ χιούμορ όλο το σκηνικό εκεί μέσα...
Ipnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τώρα να πω για τον Τοξότη ότι θεωρείται απώλεια...ψέματα θα πω κρίμα για τον ΑΡΧΟΝΤΑ που ήταν ο ιδιοκτήτης ο Μάκης αν θυμάμαι καλά? Αλλά τόσο η περιοχή πάνω σε κεντρικό δρόμο που γίνεται χαμός τόσο το μαγαζί έτσι πως το είχε στημένο βάλε και το έμψυχο δυναμικό σε συνδυασμό με τις παλιές τιμές που κράτησε απο τον παλιό Τοξότη πόσο πια να αντέξει αυτό το μαγαζί...
φίλε Castel μάλλον το Ονειραμα λες έχει μια ασπρη φωτεινη πινακίδα και γραφει Bar, πολύ τρίτη ηλικία παίζει εκεί με καβαντζούλες αλλά πολύ χάλια υλικό... ;)
Ipnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μπράβο αυτό λέω ... !!! περνάω συχνά απο εκεί και το βλέπω και πέρα απο την πόρτα που και αυτή ξύλινη είναι δεν μπορείς να δεις μέσα τι ρόλο βαράνε...και το σκεφτόμουνα δλδ μόνο για την εμπειρία λες...?
για την εμπειρία και μόνο μια βόλτα μπορείς να πας...
η δικιά μου είναι η εξής: πήγα δύα φορές και την πρώτη πέτυχα μέσα μια Κλεοπάτρα καμιά 45 - 48 χρόνων η οποία κάνει και εξτραδάκια στο Ατλάντικ στην Λασκαράτου αν σου λέει κάτι το μαγαζί...!! η οποία είναι ντυμένη πάντα με τα ίδια ρούχα εδώ και κάτι χρόνια και νομίζεις ότι βγήκε από ταινία του Ψάλτη δεκαετίας ογδόντα έτοιμη για να τραγουδίσει σε πίστα...!! πολύ ιστορία ...!! , την δεύτερη φορά έκατσα με μια Χαρούλα αν δεν κάνω λάθος πιο μικρή ξανθιά με καλό σωματάκι ,,ωραία λέω από μέσα μου μόλις την βλέπω σχετικά με τις υπόλοιπες....έρχεται μου συστήνεται και χαμογελάει.. φίλε ο Bugs Bunny ο κούνελος έχει περισσότερα δόντια ... μιλάμε έπαθα πλάκα ήθελε και γλωσσόφιλα όπως καταλαβαίνεις πήγα για ύπνο ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
ΕΔΕΜ back online...
? EΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ?
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
για μενα καλη περιπτωση ειναι και το αεροπλανο στο αιγινιο.
αν και χαλαρο εχει καλη ατμοσφαιρα και υλικο για ολα τα γουστα
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Το αεροπλάνο που ειναι ενα κανονικό αεροπλάνο πανω σε μια ταράτσα...; Ελα ρε φίλε, είχα παει εκει παιδάκι και είχα εντυπωσιαστει... Κατέληξε κωλομπαρο...;; Ήξερε που με πήγαινε ο μπαμπάς μου απο μικρο...για μενα καλη περιπτωση ειναι και το αεροπλανο στο αιγινιο.
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
την ρωσιδα νατασσα την ξερεις? ποοοοοολυ καληγια μενα καλη περιπτωση ειναι και το αεροπλανο στο αιγινιο.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
το ειδα κι εγω αποψε οπως κατεβαινεις τη Μαυρομιχαλη πολυ κατω μολις περασεις το Χαμαμ στο δεξι σου χερι και λιγο χωμενο μεσα γιατι εχει και παρκινκ μπροστα.Εχει ομως εντονα φωτεινη ταμπελα και το βλεπεις,απ'εξω εχει μια προσοψη εντελως κλειστη σαν λαμαρινες ειναι μονο η πορτα ξεχωριζει.Φανταζομαι θα γινονται οργια εκει μεσαο τοξοτης απο οτι εμαθα μεταφερθηκε στην Μαυρομιχαλη στην Πολιχνη, δεν το τσεκαρα ο ιδιος, αλλα μου το είπε μαχιμος συναγωνιστης.
Πρώτη μου συνεισφορά στο τόπικ, επίσκεψη Παρασκευή στην Ορχιδέα. Προχωρημένη ώρα, κι εμείς ψιλοφτιαγμένοι, οπότε παίζει και να μου ξέφυγε κάτι. Μας ήρθε μια 50άρα, Άννα αν δεν κάνω λάθος. Δεν μας ενέπνευσε γενικά, μετά μας ήρθε μια χοντρούλα που οκ, βγάλαμε γέλιο, αλλά με τίποτα για κωλόμπαρο. Ο καθένας με τα βίτσια του, αλλά να πάει κάποιος για αυτήν μου πάει πολύ. Πέρασε και μια θείτσα που οκ, ΟΧΙ, γενικά το επίπεδο μου φάνηκε αρκετά παρακμή. Παίζει να'χε κανά καλύτερο κομμάτι πιο μέσα, για να κόψω κίνηση και στην κατάσταση που ήμουν έπρεπε να γίνω αδιάκριτος, το απέφυγα. Τιμές, μπύρα δικιά μας 4 ευρώ, 6 το δικό της.
Στο καπάκι λίγο παρακάτω στον Αφρό (αν και έγραφε μεγάλα γράμματα BOLERO η ταμπέλα ). Εκεί σχετικά καλύτερα τα πράγματα, μας ήρθε μια αξιοχαμουρεύσιμη τύπισσα κάναμε λίγο παιχνίδι, κανά 2 που πέρασαν εντελώς άκυρες, έκοψα ένα δυνατό κομμάτι αλλά δυστυχώς την ώρα που έφευγε. Κι εμείς είναι η αλήθεια πως πήγαμε στο κλείσιμο, κατά τις 5. Τιμές 5 η μπύρα μας, 8 το δικό της.
Στο καπάκι λίγο παρακάτω στον Αφρό (αν και έγραφε μεγάλα γράμματα BOLERO η ταμπέλα ). Εκεί σχετικά καλύτερα τα πράγματα, μας ήρθε μια αξιοχαμουρεύσιμη τύπισσα κάναμε λίγο παιχνίδι, κανά 2 που πέρασαν εντελώς άκυρες, έκοψα ένα δυνατό κομμάτι αλλά δυστυχώς την ώρα που έφευγε. Κι εμείς είναι η αλήθεια πως πήγαμε στο κλείσιμο, κατά τις 5. Τιμές 5 η μπύρα μας, 8 το δικό της.
Καλησπερα. Πριν 2βδομαδες επισκεψη στην Βαλεντίνα στην ηλιουπολη, οι γυναίκες που εχει το μαγαζι πολυ μεγαλες εκτος απο μια νεαρη βυζαρου συμπαθητικη την οποια κερασα ποτο αλλα ουτε λογος να της πιασω τα βυζια,οποτε την εκανα. 6 ευρω τα αντρικα ποτα, 6 ευρω και το νεροποτηρο για τις γυναικες. Πολυ κουβεντα , απο χουφτωμα και χαμουρεμα τιποτα.
Επισης επισκεψη στο Ταμτα στη σταυρουπολη, πολυ μεγαλες σε ηλικια οι γυναικες και εδώ, ανατολικου μπλοκ που εχουν ξεμεινει, προσφερεται χαμουρεμα και χουφτωμα (ισως και πολλα περισσοτερα) για οποιον γουσταρει τις γκιλφ.
Γενικά τζιφος η φαση στα δυτικα κωλομπαρα....
Αν εχει κανεις ανταποκριση για καπτεν μοργκαν κορδελιο ας μας διαφωτισει...
Επισης επισκεψη στο Ταμτα στη σταυρουπολη, πολυ μεγαλες σε ηλικια οι γυναικες και εδώ, ανατολικου μπλοκ που εχουν ξεμεινει, προσφερεται χαμουρεμα και χουφτωμα (ισως και πολλα περισσοτερα) για οποιον γουσταρει τις γκιλφ.
Γενικά τζιφος η φαση στα δυτικα κωλομπαρα....
Αν εχει κανεις ανταποκριση για καπτεν μοργκαν κορδελιο ας μας διαφωτισει...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ίδιες τιμές σε όλα τα ποτά και στα δικά σας και της κοπέλας,NO χούχτωμα
Φτηνό αντρικό ποτό κι ακριβό γυναικείο, χούφτωμα YES μπορεί και πολλά παραπάνω από χούφτωμα
Είναι ο πρώτος Κωλομπαρονόμος.
Φτηνό αντρικό ποτό κι ακριβό γυναικείο, χούφτωμα YES μπορεί και πολλά παραπάνω από χούφτωμα
Ίδιες τιμές σε όλα τα ποτά και στα δικά σας και της κοπέλας,NO χούχτωμα
βρε συμφωνω, αλλα κοβεις και το μαγαζι, στην βαλεντινα ας πουμε δεν υπαρχει σημειο πριβε για χαμουρεμα και πολλα περισσοτερα, εαν ειναι να την κερασω 10 ποτα για την πιθανοτηα να φυγω μαζι της στο τελος, δεν το ρισκαρω οχι..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πάμε πάντα μετά τις 3-4.Κοστίζει πιο φτηνά
ΔΕν πάμε να γαμήγουμε δεν ειναι μπουρδέλο,αν έρθει οκ.
ΔΕν πάμε να γαμήγουμε δεν ειναι μπουρδέλο,αν έρθει οκ.