Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
πηγε κανεις στο ονειρο να μας πει τι παιζει ??

:tired: Πέρασα μια βόλτα πριν λίγες μέρες αλλά δεν κάθισα πολύ, καλό περιβάλλον σαν μαγαζί και το ποτό καλό μου φάνηκε, τώρα στην ουσία ... είχε 6 κοπέλες οι περισσότερες ρωσίδες όπου οι δύο ήταν αρκετά καλές μια ψηλή ξανθιά κι μια μελαχρινή καθώς και μια Ελληνίδα , από γνωστές παρουσίες μόνο μια στριπτητζού γνώρισα τη Μικαέλα που ήταν στον Καλιγούλα, το ποτό τους το έχουν στα 10€ και το διπλό 20€ επειδή δεν κάθισα πολύ δεν προχώρησα σε καβάντζες και πριβέ χορούς για να σας πω τιμές αλλά με κανά δυό κοπέλες ίσως αξίζει.....!!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Αμα ξερει κανεις να μας ενημερωσει τι παιζει στο ονειρο σχετικα με τα πριβε ,τι μπορεις να κανεις και τα σχετικα

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
τι γινεται ρε μαγκες με τα πιανω μπαρ?
τοσο πολυ νεκρωσαν?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Μετα , απο πολυ καιρο,χρονο ισως επισκευτικα τετοιο μαγαζι,ο δρομος με τραβηξε στο ονειρο,
Πολυ καλο περιβαλον ,καθαρα ποτα ,κοπελες 6-7 ,δυο μονο γνωστες, απο παλαια.Οι αλλες μαλλον νεες,εμφανησιακα ολες πολυ καλες,τιμη ποτου 5 για δευτερα και τεταρτη, τις υπολοιπες 8.χορος 10,ποτο κοπελας 10.
στον χορο πολλα χουφτωματα ,με υποσχεσεις για παραπανω ,αλλα εκτος μαγαζιου, γενικα μου αρεσε, θα ξαναπαω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
χθες τη νυχτα ηταν ανοιχτο μετα απο παρα πολυ καιρο το Ονειρο στην Κωλετη

Πέρασα και εγώ από εκεί, αν και είχα χρόνια πολλά να περασω το κατώφλι ενός ανάλογου μαγαζιού, έτσι στην τύχη, το προσωπικό και ο μπάρμαν ευγενής, τα κορίτσια όμως κάτω του μετρίου, δεν χουφτούνομαι εγώ μου είπε η 'ντίβα' του μαγαζιού, μου φώναξε μια που χουφτωνότανε, και παρεπιπτόντως ήταν και το αστέρι του καταστήματος, τις κέρασα από ένα ποτό και τις διό,  και την εκάνα, ούτε καν μου σηκώθηκε, πέρασαν είναι αλήθεια οι καλές οι εποχές, και να να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν υπάρχουν πολλοί αναμεσα μας που να χαλάσουν 100-200 για να γαμήσουν στο φτερό σε ένα τέτοιο χώρο, κρίση..... καταραμένη, έχω να θυμάμαι πολλά αλλά μάλλον με αυτά θα μείνω, για όποιους ψάχνονται όμςω την άκρη θα τη βρουν, αρκεί να έχουν την διάθεση να χαλάσουν και να κάνουν μικροζημιές, αυτά από το όνειρο..........  :P

polymatakias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
0
Πηγα χτες στο Ονειρο ,τιμες 5 ευρω , 8 το ποτο της γυναικας, 8 ο χορος ,και μου ειπαν οτι απο σημερα αυτες θα ειναι οι τιμες.
Χριστινα το απολυτο αστερι του μαγαζιου ,πρωτη μερα χτες δουλευε,πανεμορφη και πολλα υποσχομενη,απο Ουκρανια

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Πηγα χτες στο Ονειρο ,τιμες 5 ευρω , 8 το ποτο της γυναικας, 8 ο χορος ,και μου ειπαν οτι απο σημερα αυτες θα ειναι οι τιμες.
Χριστινα το απολυτο αστερι του μαγαζιου ,πρωτη μερα χτες δουλευε,πανεμορφη και πολλα υποσχομενη,απο Ουκρανια
Στον "χορό" δηλαδή τι κάνει η κοπέλα; Δεν νομίζω να έχει ίδια τιμή με το "ποτό".  :huh:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μ@λ@κίες για να τα αρπάζουν από τον κόσμο!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Έχει μια Ρουμάνα το μαγαζί, Ροξάνα τη λένε.Μελαχροινή,κοντή με τρελό κορμάκι και πολύ πολύ όμορφη φατσούλα.
Απίστευτο μωρό.Απορώ πως δουλεύει ακόμα εκεί.
Οι λοιπές μέτριες προς κάτω του μετρίου.

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα και εγώ από εκεί, αν και είχα χρόνια πολλά να περασω το κατώφλι ενός ανάλογου μαγαζιού, έτσι στην τύχη, το προσωπικό και ο μπάρμαν ευγενής, τα κορίτσια όμως κάτω του μετρίου, δεν χουφτούνομαι εγώ μου είπε η 'ντίβα' του μαγαζιού, μου φώναξε μια που χουφτωνότανε, και παρεπιπτόντως ήταν και το αστέρι του καταστήματος, τις κέρασα από ένα ποτό και τις διό,  και την εκάνα, ούτε καν μου σηκώθηκε, πέρασαν είναι αλήθεια οι καλές οι εποχές, και να να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν υπάρχουν πολλοί αναμεσα μας που να χαλάσουν 100-200 για να γαμήσουν στο φτερό σε ένα τέτοιο χώρο, κρίση..... καταραμένη, έχω να θυμάμαι πολλά αλλά μάλλον με αυτά θα μείνω, για όποιους ψάχνονται όμςω την άκρη θα τη βρουν, αρκεί να έχουν την διάθεση να χαλάσουν και να κάνουν μικροζημιές, αυτά από το όνειρο..........  :P

Συμφωνώ με τη πραγματικότητα που περιγράφεις ..Για μένα αν μιλούσα θα έλεγα ότι με τρώει αυτό το άγχος μήπως χάνω τα καλά σκηνικά οπότε τριγυρνώ από το ένα στ άλλο κάνοντας μικροζημίες που είναι πλέον εκτός κλίματος.. Τελικά πεθάναν τα καλά σκηνικά γι αυτό και καβατζωνόμαστε όλοι άθελα μας..Έτσι εξηγώ και τη μερική στροφή σε παρεμφερή σπορ ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Υπαρχει μια Χριστινα στο ΕΔΕΜ με τον πατο κατω απο το ζβερκο..παιζει τιποτε με αυτην η τζαμπα τρωμε τον χρονο μας???

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
τσαμπα φιλε η γκομενα ειναι μεγαλη φολα!!!εχει και σχεσει με ρουμανο απο οτι ξερω!!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες νομιζω οτι η εποχη των κολομπαρων για την Ελλαδα περασε..

τι θελουν τα κολομπαρα? να πηγαινει ο αλλος κ να τρωει λεφτα για χαβαλε..να τα εχει...κ να μη νοιαζεται....

τωρα με την κριση οι περισσοτεροι τα βγαζουν ισα ισα περα...κ καποιοι που εχουν καποια λιγα για να δωσουν προτιμανε να πανε σε ενα στουντιακι να πηδηξουν με 30 ευρω παρα να πανε σε ενα κολωμπαρο να φανε ενα πενηνταρικο σε μια ωρα κ να μεινουν με την ...στο χερι...

τωρα για να κανουν κατι αλλο....θελεουν πολυ περισσοτερα... πλεον ελαχιστοι κ μπορουν κ θελουν να τα δωσουν...

πανε οι εποχες που πηγαινε ο Ελληναρας κερουσε 5 νερα σε μια ωριτσα ετρωγε ενα εξηνταρι..ελεγε καμια μαλακια κ εφευγε.....

τωρα ο αλλος το σκεφτεται κ το εικοσαρικο....θελει τα λεφτα του να πισαουν τοπο....κ θελει να πηδηξει με λιγα....αλλα αυτα δε φτανουν.....

gioko87

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες άμα δε σταματήσουν κάτι λεβεντομαλάκες να σκορπάν αβέρτα λεφτά, δε θα βελτιωθεί ποτέ η κατάσταση. Αυτοί οι τύποι είναι γνωστές φιγούρες, που όποιος γυρνάει τη νύχτα στα μαγαζιά τους πετυχαίνει συνέχεια μπροστά του. Προφανώς δεν εισπράττουν τη δυσφορία μας γιατί δε διαβάζουν το forum, που κράζουμε τους χορηγούς, για την ακρίβεια δε νομίζω οτι ξέρουν να χρησιμοποιούν Η/Υ. 55-65 χρονών με καλή σύνταξη ή εισοδηματίες που έχουν μάθει να ακουμπάν 100-200 ευρώ για να πιάσουν λίγο μπούτι και ποτέ κανείς δε τους εξήγησε οτι γίνεται και πιο φθηνά, ζούν στην άγνοια και νομίζουν οτι ολοι τέτοια ποσά ξοδεύουμε.  Μιλάω για πιο μίκρα μαγαζιά, συνοικειακά, που δεν έχουν τόσο κίνηση αλλά ανακαλύπτω αστεράκια, όχι ντίβες, αλλά πάλι είναι ακριβό να περάσεις καλά και αισθάνεσαι οτι πάλι στα άρπαξαν χωρίς αντίκρισμα. Δε μιλάω για μεγάλα και γνωστά μαγαζιά τυπού Fever, ΕΔΕΜ, κ.λ.π. γιατί εκεί όλα τα φαινόμενα είναι σε υπερθετικό βαθμό(πιο πολλές ξεπέτες, πιο πολλοί χορηγοί, πιο πολλοί σούρες, πιο λίγο χρόνο με τη κοπέλα, πιο πολλά 'τυχαία' λάθη στο λογαριασμό).Όποιος πάει σε τέτοια μαγαζιά, πάει γιατί θέλει να τον μαδήσουν. Απορούν μερικοί γιατί οι κοπέλες βαριούνται μέχρι και να σηκωθούν ή όταν τελειώνει το ποτό προτιμούν να κάτσουν στη γωνιά τους, απο το να κάτσουν λίγο ακόμα με τον πελάτη. Γιατί απλά δε τις νοιάζει να πάρουν το ποσοστό από τα 2-3 ποτά που θα κεράσει ένας απλός πελάτης. Ξέρουν ότι μια στις δύο ή μια στις τρεις θα πάει ο πορνόγερος και θα κάνουν 15-20 ποτά σε τρεις ώρες και θα βγάλουν τριπλό και τετραπλό μεροκάματο. Άμα δε φτάσουν σε σημείο να μη κάνουν ούτε 5 ποτά σε μια νύχτα (Περίπου τόσα θέλουν ώστε με τα ποσοστά να βγάλουν ένα μεροκάματο απλό). Αμα δε φτάσουν σε σημείο να γυρήσουν με λεωφορείο σπίτι και οχι να δίνουν 20αρικα στο ταξί(έχω φίλο ταρίφα). Άμα δε φτάσουμε στο σημείο η κοπέλα να πίνει το ποτό της 20 λεπτά τότε δε πρόκειται να αλλάξει τπτ. Προτείνω να ξοδεύεται με μέτρο και να μην φεύγεται πάνω απο 3, ποτά για να καταλάβουν οτι το μεροκάματο θέλει κόπο για να βγει και πλέον για να βγάλουν λεφτά πρεπεί να δουλέψουν. Το χορηγό δε θα τον έχουν για πάντα και τότε καριόλες θα πέσετε πολύ Χαμηλά για να βγάλετε ψίχουλα!!! 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Μάγκες άμα δε σταματήσουν κάτι λεβεντομαλάκες να σκορπάν αβέρτα λεφτά, δε θα βελτιωθεί ποτέ η κατάσταση. Αυτοί οι τύποι είναι γνωστές φιγούρες, που όποιος γυρνάει τη νύχτα στα μαγαζιά τους πετυχαίνει συνέχεια μπροστά του. Προφανώς δεν εισπράττουν τη δυσφορία μας γιατί δε διαβάζουν το forum, που κράζουμε τους χορηγούς, για την ακρίβεια δε νομίζω οτι ξέρουν να χρησιμοποιούν Η/Υ. 55-65 χρονών με καλή σύνταξη ή εισοδηματίες που έχουν μάθει να ακουμπάν 100-200 ευρώ για να πιάσουν λίγο μπούτι και ποτέ κανείς δε τους εξήγησε οτι γίνεται και πιο φθηνά, ζούν στην άγνοια και νομίζουν οτι ολοι τέτοια ποσά ξοδεύουμε.  Μιλάω για πιο μίκρα μαγαζιά, συνοικειακά, που δεν έχουν τόσο κίνηση αλλά ανακαλύπτω αστεράκια, όχι ντίβες, αλλά πάλι είναι ακριβό να περάσεις καλά και αισθάνεσαι οτι πάλι στα άρπαξαν χωρίς αντίκρισμα. Δε μιλάω για μεγάλα και γνωστά μαγαζιά τυπού Fever, ΕΔΕΜ, κ.λ.π. γιατί εκεί όλα τα φαινόμενα είναι σε υπερθετικό βαθμό(πιο πολλές ξεπέτες, πιο πολλοί χορηγοί, πιο πολλοί σούρες, πιο λίγο χρόνο με τη κοπέλα, πιο πολλά 'τυχαία' λάθη στο λογαριασμό).Όποιος πάει σε τέτοια μαγαζιά, πάει γιατί θέλει να τον μαδήσουν. Απορούν μερικοί γιατί οι κοπέλες βαριούνται μέχρι και να σηκωθούν ή όταν τελειώνει το ποτό προτιμούν να κάτσουν στη γωνιά τους, απο το να κάτσουν λίγο ακόμα με τον πελάτη. Γιατί απλά δε τις νοιάζει να πάρουν το ποσοστό από τα 2-3 ποτά που θα κεράσει ένας απλός πελάτης. Ξέρουν ότι μια στις δύο ή μια στις τρεις θα πάει ο πορνόγερος και θα κάνουν 15-20 ποτά σε τρεις ώρες και θα βγάλουν τριπλό και τετραπλό μεροκάματο. Άμα δε φτάσουν σε σημείο να μη κάνουν ούτε 5 ποτά σε μια νύχτα (Περίπου τόσα θέλουν ώστε με τα ποσοστά να βγάλουν ένα μεροκάματο απλό). Αμα δε φτάσουν σε σημείο να γυρήσουν με λεωφορείο σπίτι και οχι να δίνουν 20αρικα στο ταξί(έχω φίλο ταρίφα). Άμα δε φτάσουμε στο σημείο η κοπέλα να πίνει το ποτό της 20 λεπτά τότε δε πρόκειται να αλλάξει τπτ. Προτείνω να ξοδεύεται με μέτρο και να μην φεύγεται πάνω απο 3, ποτά για να καταλάβουν οτι το μεροκάματο θέλει κόπο για να βγει και πλέον για να βγάλουν λεφτά πρεπεί να δουλέψουν. Το χορηγό δε θα τον έχουν για πάντα και τότε καριόλες θα πέσετε πολύ Χαμηλά για να βγάλετε ψίχουλα!!! 

Μπραβο παιχτη,πολυ σωστος,ξεχασες να πεις και για τις τιμες των ποτων και γενικα των υπηρεσιων,οτι πρεπει να ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

gioko87

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ azazel, οι υπηρεσίες είναι το πιο βασικό και δεν εννοώ καφάτζες, φραπέδες κ.λ.π. Εννοώ το πιο απλό όταν πίνω το ποτό να έχει η κοπέλα καλή διάθεση, το μαγαζί να έχει κέφι και όχι 5 πεθαμένες στο μπαρ απο τη βαρεμάρα, να σου πουλάει τη ψευδαίσθηση οτι γουστάρει, αλλά να το κάνει με τρόπο, να μη σου δείχνει οτι σε βλέπει σαν όρθιο πορτοφόλι. Ας είναι 10 το ποτό, αλλά να κάθεται η άλλη ένα 20 λεπτο, να σου κάνει και να της κάνεις κοπλιμέντα, να πέσει και λίγο χούφτωμα εκατέρωθεν, και κανα γκαβλόλογο με γλείψιο στο αυτί και μετά απο 20 λεπτά που θα συντονιστείτε θα είναι πιο εύκολο να κεράσεις και 2ο και 3ο, αλλα να ξέρεις οτι θα είναι 20λεπτα και ποιοτικά. Οι κοπέλες φταίνε στο θέμα κέφι και διάθεση αλλά τα αφεντικά φταίνε γιατί τις πιέζουν στο χρόνο. Πως να λειτουργήσει η κοπέλα και να τον ψήσει τον πελάτη για άλλο ποτό ... Μάγκες κάντε σκόντο στο χρόνο πείτε στα κορίτσια να γίνουν πιο θηλυλές και ερωτικές. Ετσι και αλλιώς η μέση ελληνίδα γυναίκα είναι απο μόνη της ξυνή και ανέραστη, γι'αυτό πάμε κωλόμπαρο. Αν η κωλομπαρού είναι πιο ξενέρωτη απο τη γκόμενα ή τη γυναίκα μας ... ασ πάει καλύτερα να κάνει άλλη δουλειά.Βλέπετε οτι οι δουλειές σας δε πάνε καλά και θα πάνε ακόμα χειρότερα.  Παλιά βγάζατε σε μια νύχτα αυτά που τώρα βγάζετε σε ένα μήνα, αν δεν αλλάξετε πλεύση Θα μείνουν στην αγορά μόνο οσοι αξίζουν και πλέον όταν χαλάει η φήμη ενός μαγαζιού, δεν διορθώνεται με τπτ. Εγω πλέον πάω μόνο σε στάνταρ κοπέλες που ξέρουν τι θέλω, σκόντο δεν μπορούν να μου κάνουν στο χρόνο, αλλα τουλάχιστον περνάω καλά και δε φεύγω κλέγοντας.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα τα λετε αλλα ακομακαι σε περιοδο κρισης τα καλα τα κομματια κοστιζουν παραπανω....την μερσεντες δεν θα την πληρωσεις για φολσβακεν.....για αυτο ειναι προτιμοτερο για μενα να βγαινω λιγοτερες φορες αλλα να εχω περισσοτερα λεφτα για γουστα..

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις Κωλόμπαρα που γαμάς στην Θεσσαλονικη ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom