Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
τι εγινε ρε μαγκες?παλι πεσιματα εχουμε?
τσακωσαν και τον καλικαντζαρο?
λευτερια στη λια
και ν ανοιξει παλι ο ναος

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Το μαγαζι ας ανοιξει. Την Λια αν την κρατουσαν εκει μεσα, καλα θα ηταν να ησυχασει και το κεφαλι μας..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μια απελαση θα ηταν οτι πρεπει

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πολυ κυνηγητό βρε παιδι μου... Αλλη δουλεια δεν έχουν τα στρουμφάκια, κάθε μέρα με το fever ασχολούνται...? Μαλλον δεν πήραν το "λαδάκι" τους... Κυρία ρουκέτα τι κανει το αφεντικό σας, δεν ταΐζει καθόλου τους πτωχους πλην τιμιους μπατσούληδες...?

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα παρακάτω,από τιμές και τι μπορεί να κάνεις εκει μεσα καθως και απο ποιοτητα γυναικων
"Βλάχα": Φλέμινγκ (απέναντι από το Ιταλικό Ινστιτούτο).
"Όνειρο": Πόντου (κάτω από γήπεδο Τούμπας).
"Times": Καρακάση 79 Τούμπα (πάνω από την Παπαναστασίου). Ποτά 5/5.
"Ονείραμα": Παπάφη περίπου 194 (απέναντι από Μασούτη).
Ισως καποια να εχουν κλεισει κιολας,οποιος ξερει ας απαντήσει

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
"Βλάχα": Φλέμινγκ (απέναντι από το Ιταλικό Ινστιτούτο).
-Δεν το ξέρω καθόλου ! Το πιό πιθανό είναι να έχει κλείσει ...

"Όνειρο": Πόντου (κάτω από γήπεδο Τούμπας).
Έχω να περάσω απο `κει καμιά 10ετία, αν και μένω κοντά, έχω ακούσει πάντως πως δουλεύει αλλά υπολειτουργεί (1 γυναίκα και αν ...)

"Times": Καρακάση 79 Τούμπα (πάνω από την Παπαναστασίου). Ποτά 5/5.
Υπάρχει και δουλεύει σχετικά καλά λόγω χαμηλών τιμών, λέγεται κάπως αλλιώς τώρα, απο υπηρεσίες ...κουβεντούλα, πάντως το καλοκαίρι που πέρασα μπορεί να την έβγαζες εκεί όλο το βράδυ μ`ελάχιστα χρήματα !

"Ονείραμα": Παπάφη περίπου 194 (απέναντι από Μασούτη).
Δουλεύει κανονικά, ΜΟΝΟ για λάτρεις των milf, 45+, εγώ πήγα είδα κι έφυγα, ένας φίλος ήθελε να πηδηξει οπωσδήποτε μία 45άρα απο `κει, το έκανε με 50€ στο σπίτι του την επόμενη, του ζήτησε αρχικά 60€ ! Κατα καιρούς πέρνει κι εμένα τηλ. για να μου πει ότι έχει κάποια φίλη στο στυλ που μ`αρέσει ...αλλά δεν πιστεύω και τη γηώνω !

4t4v4

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που λες στην Καρακάση, πρέπει να εννοείς το "Ορχιδέα". Μικρό μαγαζάκι, με 4-5 κοπέλες, χωρίς χώρο για πριβέ. Μόνο για μπλα μπλα είναι το θέμα εκεί, άντε το πολύ πολύ να πιάσεις και λίγο μπουτάκι. Τα ποτά νομίζω είναι ή 5 ή 6  ευρώ και το αντρικό και το γυναικείο.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Αυτό που λες στην Καρακάση, πρέπει να εννοείς το "Ορχιδέα". Μικρό μαγαζάκι, με 4-5 κοπέλες, χωρίς χώρο για πριβέ. Μόνο για μπλα μπλα είναι το θέμα εκεί, άντε το πολύ πολύ να πιάσεις και λίγο μπουτάκι. Τα ποτά νομίζω είναι ή 5 ή 6  ευρώ και το αντρικό και το γυναικείο.
οντως ορχιδεα το λεν και το ποτο με 5.
η βλαχα πρεπει να χει τουλαχιστον 7 8 χρονια που εκλεισε
στο ονειραμα μπηκα μια φορα ηρθε μια γυρω στα 50
χωρις δοντια με τρομαξε κι εφυγα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
οντως ορχιδεα το λεν και το ποτο με 5.
η βλαχα πρεπει να χει τουλαχιστον 7 8 χρονια που εκλεισε
στο ονειραμα μπηκα μια φορα ηρθε μια γυρω στα 50
χωρις δοντια με τρομαξε κι εφυγα

Κακός φιλε μου,αυτές κάνουν τα καλύτερα τσιμπουκια(ούτε δαγκωνουν,ούτε γρατζουναν) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα ηταν ανοιχτο μετα απο παρα πολυ καιρο το Ονειρο στην Κωλετη

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ναι κ εγω το ειδα ανοιχτο χθες περνοντας κατα τις 12 περι τινος προκειται?

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 50-50 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 50-50 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....

amerikanogabros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές επειδή πιστεύω οτι αυτο το θέμα έλειπε από το Forum . και πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει σχετική ενημέρωση για την συγκεκριμένη κατηγορία το ανοίγω τώρα με αφορμή δύο κολόμπαρα που εχουν πέσει στην αντιληψη μου το "Σκανδαλο" και το "Πριβε κλαβ " στην Μενεμένη .

Εχει καποιος συνάδελφος να σχολιάσει τα παραπάνω Bar; τι πέζει εκει ;

Αξιζει το κόπο να τα επισκεφτεί κανείς ;
        :2on1: :2on1:ξερει κανεις ποια κοριτσια δουλευον στο amore??

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 50-50 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 50-50 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....

νομιζω θα εχει και strip...
μου θυμιζει κατι απο το παλιο Μαγιορκα

mike45

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ,ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑ ΣΤΗΝ 2ΟΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ,ΠΩΣ ΚΙΝΗΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ.ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ,ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ Η ΤΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ.ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ.ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

[size=20pt]*[/size]Μην γράφεις μόνιμα με κεφαλαία

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
πηγε κανεις στο ονειρο να μας πει τι παιζει ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom