Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
αυτό ομολογώ δεν το είχα καν ακουστά...πόσο κωλομπαρογειτονιά είναι η περιοχή!!!!
ουτε κι εγω το ξερω.μηπως ειναι κανα καινουριο?
το στενο ακριβως απεναντι
απο  το μπλα μπλα δεν ειναι?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Ξερει κανεις τι παιζει με ενα μαγαζι 'Gala'???? Στην Φιλιππουπολεως ειναι,Αμπελοκηποι.....

kostakissvrt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα!!ειμαι νεο μελος εδω.ξερει κανεις τι παιζει σε ενα μαγαζι ALTER EGO στον ευοσμο?

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη νωρίς στην Ορχιδέα. Οι ίδιες κοπέλες. Οι καινούργιες που αναφέρθηκαν μάλλον περαστικές θα ήταν. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Στη Δώρα στην Ηλιούπολη, γενικά καινούργιες κοπέλες. Οι περισσότερες εκ Ρουμανίας. Κάποιες εμφανίσιμες και νεαρές και πολύ ξέκολες και εύκολες στο light  παιχνίδι. 

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Επίσκεψη νωρίς στην Ορχιδέα. Οι ίδιες κοπέλες. Οι καινούργιες που αναφέρθηκαν μάλλον περαστικές θα ήταν. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Στη Δώρα στην Ηλιούπολη, γενικά καινούργιες κοπέλες. Οι περισσότερες εκ Ρουμανίας. Κάποιες εμφανίσιμες και νεαρές και πολύ ξέκολες και εύκολες στο light  παιχνίδι.   

:thumbsup: συμφωνώ για το Ορχιδέα το Δώρα το έχω ακούσει αλλά δεν το ξέρω αν υπάρχει καμιά διεύθυνση για να το επισκεφτούμε...? Επίσης πέρασα μετά από καιρό από Μενεμένη μεριά στο παλιό Prive - Foul Moon τώρα, είδα  αρκετές κοπέλες και καλές θα μπορούσα να πώ θα ξαναεπισκευφτώ για δεύτερη εντύπωση όπως και στο 50-50 όπου εκεί πρέπει να παίζει και φραπεδάκι καβάντζα από μερικές κοπέλες για το φίλο παραπάνω που έψαχνε κατι τέτοιο. Οι γυναίκες όμως γενικά ήταν μέτριες και το περιβάλλον λίγο κιτς...

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup: συμφωνώ για το Ορχιδέα το Δώρα το έχω ακούσει αλλά δεν το ξέρω αν υπάρχει καμιά διεύθυνση για να το επισκεφτούμε...? Επίσης πέρασα μετά από καιρό από Μενεμένη μεριά στο παλιό Prive - Foul Moon τώρα, είδα  αρκετές κοπέλες και καλές θα μπορούσα να πώ θα ξαναεπισκευφτώ για δεύτερη εντύπωση όπως και στο 50-50 όπου εκεί πρέπει να παίζει και φραπεδάκι καβάντζα από μερικές κοπέλες για το φίλο παραπάνω που έψαχνε κατι τέτοιο. Οι γυναίκες όμως γενικά ήταν μέτριες και το περιβάλλον λίγο κιτς...

Η Δώρα είναι Ηλιούπολη. Περικλέους λέγεται η οδός αν δεν κάνω λάθος.
Αν πάρεις τον κεντρικό το δρόμο που λέγεται Στρατηγού Μακρυγιάννη από την αρχή του με κατεύθυνση περιφερειακό,
στο πρώτο φανάρι (Ερμού?) κάνεις αριστερά και στο πρώτο στενό δεξιά θα το δεις στο δεξί χέρι στα 20 μέτρα.

Στο πρώην prive και στο 50-50 το νερό εξανολουθεί να είναι στα 10 ευρώ για τα κορίτσια ή έβαλαν μυαλό?

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Η Δώρα είναι Ηλιούπολη. Περικλέους λέγεται η οδός αν δεν κάνω λάθος.
Αν πάρεις τον κεντρικό το δρόμο που λέγεται Στρατηγού Μακρυγιάννη από την αρχή του με κατεύθυνση περιφερειακό,
στο πρώτο φανάρι (Ερμού?) κάνεις αριστερά και στο πρώτο στενό δεξιά θα το δεις στο δεξί χέρι στα 20 μέτρα.

Στο πρώην prive και στο 50-50 το νερό εξανολουθεί να είναι στα 10 ευρώ για τα κορίτσια ή έβαλαν μυαλό?

Ευχαριστώ για την διεύθυνση .... το νεράκι το κατέβασαν στα 6 νομίζω αλλά δεν είμαι 100/100 σίγουρος γιατί εγώ προχθές ήμουν άπλας και τις κέρασα από κανονικό(διπλό) και το είχαν και τα δύο από 12€...!!!!! παρακαλώ, αλλά ρωτούσαν για να πάρουν δεύτερο και δεν πίεζαν πολύ κατά περίεργο τρόπο... :think: πάντως το prive είχε μερικές πολύ ωραίες γυναίκες...

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την διεύθυνση .... το νεράκι το κατέβασαν στα 6 νομίζω αλλά δεν είμαι 100/100 σίγουρος γιατί εγώ προχθές ήμουν άπλας και τις κέρασα από κανονικό(διπλό) και το είχαν και τα δύο από 12€...!!!!! παρακαλώ, αλλά ρωτούσαν για να πάρουν δεύτερο και δεν πίεζαν πολύ κατά περίεργο τρόπο... :think: πάντως το prive είχε μερικές πολύ ωραίες γυναίκες...

Σε prive, 50-50 έχω 1-2 χρόνια να πάω. 10Ε  το νερό είχαν και έπιναν σα νεροφίδες. Τώρα ίσως βελτιώθηκαν.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Βγηκα χθες με ενα φιλαρακι και μου ειπε πηγε στην τουμπα κατω απο το γηπεδο σε ενα κωλομπαρο και εχει μια 19 που ειναι πολυ ψωνακι ρουμανα η οποια εχει και φεισμπουκ και απο τι ειδα εχει τρομερο πισω συστημα και γουσταρει πολυ το σφυροκοπημα. Εχει κανεις εμπειριες και επισης λεπτομερειες για το μαγαζι αυτο; Τι ωρες μπορω να βρω την συγκεκριμενη το ονομα της κτλπ. Απο οτι ειδα εχει παρα πολυ μακρια ξανθα μαλλια και τρελο σωμα.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Βγηκα χθες με ενα φιλαρακι και μου ειπε πηγε στην τουμπα κατω απο το γηπεδο σε ενα κωλομπαρο και εχει μια 19 που ειναι πολυ ψωνακι ρουμανα η οποια εχει και φεισμπουκ και απο τι ειδα εχει τρομερο πισω συστημα και γουσταρει πολυ το σφυροκοπημα. Εχει κανεις εμπειριες και επισης λεπτομερειες για το μαγαζι αυτο; Τι ωρες μπορω να βρω την συγκεκριμενη το ονομα της κτλπ. Απο οτι ειδα εχει παρα πολυ μακρια ξανθα μαλλια και τρελο σωμα.

Στην αρχή νόμιζα ότι ενημερώνεις, αλλά μάλλον ρωτάς..

Στείλε το fb για να καταλάβουμε για ποια μιλάς?

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Στην αρχή νόμιζα ότι ενημερώνεις, αλλά μάλλον ρωτάς..

Στείλε το fb για να καταλάβουμε για ποια μιλάς?
Ενημερωνο μιας και ο φιλος που την πηρε ειπε οτι το γκομενακι ηταν σουπερ. την πηρε ενα βραδυ στις 1 το βραδυ για μια ωρα σπιτι του, στον γυρισμο που και καλα την πηγαινε πισω την εκανε διαδρομη 30 λεπτα και αυτη τον επερνε πιπες και μετα πηγε και την ξαναπηρε παλι στις 6 το πρωι για αλλη μια ωρα. Απλα ηθελα να επιβεβαιωθο. αυτα γιναν πριν περιπου 1 μηνα. Οσο για το φβ, δεν εχω φβ και ουτε προκειται να ασχοληθω με αυτο.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!
Αρα ξερεις για ποια μιλουσα...Ξες αν θα γυρισει ποτε η κατι τετοιο? Κατι πηρε επισης το αυτι μου οτι δουλευε και στο κωλομπαρο στην Τουμπα και σε γραφειο εξω απο αυτο. Οποτε παιζει να ειναι ακομα εδω...

4t4v4

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Προ 10ημέρου επίσκεψη σε ΕΔΕΜ και ΑΜΟRE

ΕΔΕΜ: Πρώτη φορά για 'μένα στο μαγαζί. Ο χώρος πολύ ωραίος, καθαρός και προσεγμένος. Οι κοπέλες απ'όσο είδα σε αρκετά καλό έως πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μόνο με μία μίλησα και ήταν πολύ φιλική. Δεν ξέρω πόσο έχει το γυναικείο ποτό γιατί δεν κέρασα. Την μπύρα μου πάντως την πλήρωσσα 6 ευρώ. Γενικά αυτό που ήθελα να πω (το οποίο και δεν γνώριζα) είναι πως το μαγαζί είναι κυριλέ, για συζήτηση με τις κοπέλες και τίποτα παραπάνω, εντός του μαγαζιού τουλάχιστον, αφού απ' ό,τι είδα δεν υπάρχει χώρος για prive ή κάτι τέτοιο. Γενικά σε στυλ Ορχιδέα, αλλά με πολύ καλύτερες γυναίκες.

AMORE: Μικρό μαγαζί με 4-5 κοπέλες και λίγους πελάτες. Είναι η 2η φορά που πάω στο μαγαζί και ήταν ακριβώς ίδια με την 1η. Δηλαδή μου ήρθε μία κοπέλα ( η ίδια με την 1η φορά αλλά δεν έχω παράπονο γιατί είναι πολύ καλή) την οποία και κέρασα 2 απλά (από 10  ευρώ το κάθε ένα) ποτά. Το (πάρα πολύ) κακό είναι ότι το ποτό ή νερό το πίνουν σε χρόνο dt και σε 3 λεπτά σε ζαλίζουν για επόμενο. Έχει χώρο για prive αλλά δεν ρώτησα τιμές κτλ. Γενικά από μια γρήγορη ματιά οι γυναίκες είναι σε καλό επίπεδο. Αλλά δε λέει η άλλη κάθε 2-3 λεπτά να σου ζητάει ποτό.

panos_1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το AMORE δουλευει στα προτυπα του SOL_FEVER? Κανενα μαγαζι που να δουλευει στο ιδιο υφος?

panos_1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το AMORE δουλευει στα προτυπα του SOL_FEVER? Κανενα μαγαζι που να δουλευει στο ιδιο υφος?

Θελω να πω, το αμορε ειναι κατι σαν το σολ? απο τιμες και ''υπηρεσιες''? δλδ μπορεις να κερασεις ποτακι στις κοπελες και να απλωσεις και ''χερι''  η μονο παρεα και συζητησουλα... Πριβε παιζει? και αν ναι, σε τι τιμες και με τι ''παροχες''?  Κανενα μαγαζι στι πολη τυπου σολ υπαρχει? η ολα τα κωλομπαρα γιναν γραφεια ψυχολογου?(μονο ποτο και συζητηση....)Ευχαριστω, σορυ αν κουρασα...

4t4v4

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να πω, το αμορε ειναι κατι σαν το σολ? απο τιμες και ''υπηρεσιες''? δλδ μπορεις να κερασεις ποτακι στις κοπελες και να απλωσεις και ''χερι''  η μονο παρεα και συζητησουλα... Πριβε παιζει? και αν ναι, σε τι τιμες και με τι ''παροχες''?  Κανενα μαγαζι στι πολη τυπου σολ υπαρχει? η ολα τα κωλομπαρα γιναν γραφεια ψυχολογου?(μονο ποτο και συζητηση....)Ευχαριστω, σορυ αν κουρασα...

Ναι το AMORE είναι σαν το SOL (ή FEVER ή "το κωλόμπαρο που θα πρέπει να κάψεις 20€ βενζίνη για να πας και μάλλον θα το βρεις και κλειστό"  :jerking: ). Παίζει δηλαδή και prive και τα πάντα. Αλλά από τιμές δεν ξέρω. Μόνο για τα ποτά ξέρω (τα γυναικεία εννοώ) που είναι 10€ το απλό και 20€ το κανονικό. Βέβαια θα πρέπει να ξαναπώ πως στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι κοπέλες ζητάνε ποτό κάθε 37 δευτερόλεπτα  :headbang: , πράγμα το οποίο (για ΄μένα τουλάχιστον) είναι πολύ εκνευριστικό.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
που ακριβως ειναι το κωλομπαρο κατω απο το γηπεδο και πως λεγεται???
μιας που παω γηπεδο συχνα να περναω και να ενημερωσω .......

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ναι το AMORE είναι σαν το SOL (ή FEVER ή "το κωλόμπαρο που θα πρέπει να κάψεις 20€ βενζίνη για να πας και μάλλον θα το βρεις και κλειστό"  :jerking: ). Παίζει δηλαδή και prive και τα πάντα. Αλλά από τιμές δεν ξέρω. Μόνο για τα ποτά ξέρω (τα γυναικεία εννοώ) που είναι 10€ το απλό και 20€ το κανονικό. Βέβαια θα πρέπει να ξαναπώ πως στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι κοπέλες ζητάνε ποτό κάθε 37 δευτερόλεπτα  :headbang: , πράγμα το οποίο (για ΄μένα τουλάχιστον) είναι πολύ εκνευριστικό.
Δεν πάνε όλες οι κοπέλες για  :zfuck: οπότε προσοχή !!! φραπεδάκι παίζει πότε με καλαμάκι πότε χωρίς καλό είναι μόλις τελειώσει το ποτό της και ζητήσει το 2ο να ξεκαθαρίσουμε το λόγο της επισκέψεως μας στο ίδρυμα απο το μαλλί στα πρότυπα του ΣΟΛ (έχει συμβεί να πάνε πίσω και τελικά μόνο φραπεδάκι αλλά τον μάδησαν το παλικάρι στο χαλαρό και όσο την άκουγα να λέει εγώ δεν κάνω τέτοια  :s&m_1:) ... ο χώρος πίσω χάλια μαύρα χωρίς κλιματιστικό οπότε δεν είναι για πολύ ώρα...  :fuck1: (απο 100 ξεκινά και γράφει ταρίφα) γενικά όμως πιασίματα είναι πιο ελεύθερα...χαλαρά μονό ποτά και υπενθύμιση να μην το κατεβάζει απότομα μην την χτυπήσει στο κεφάλι το νεράκι  :headbang: γενικά με 30 χουφτώνεις λες της μαλακίες σου και πας σπίτι για μια παχιά.  Το αφεντικό είναι ξηγημένο ο φαλακρός καθώς και οι κοπέλες του μπάρ (m-ναρες !!).
Καλά είναι να ρωτάτε πόσο συχνά πυκνά(δεν παρεξηγήστε) για να έχουν και το νου τους...οι κοπέλες δε που είναι στην παρέα ξέρουν πολύ καλά την ζημιά που κάνατε δεδομένου ότι μετρούν ποσοστά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom