Είμαι σχετικά νέο μέλος και σχετικά νέος στο σπορ … οπότε θα προσπαθήσω να μοιραστώ ότι εμπειρία έχω αποκομίσει. Μένω ανατολικά αλλά την Τετάρτη έκανα ένα ντου δυτικά να δω τι παίζει. Όλη η γύρα από 02:30-05:00. Focus στην Ηλιούπολη 7-8 κοπέλες, 2-3 αξιόλογες, αλλά το μαγαζί έχει πολύ κέφι, 3 ευρώ τη μπύρα και περιποιημένος χώρος. Δε κεράσαμε γιατί είχε μια μεγάλη παρέα που άνοιξε μπουκάλια και τα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού ήταν εκεί απασχολημένα και δε φαινόταν να αποδεσμεύονται άμεσα. Α, από παλαιότερη εμπειρία κάθε πέμπτη έχει Live ποντιακά. Μετά πήγαμε Ελ. Βενιζέλου Μενεμένη (απέναντι από στρατόπεδο).Στο 50-50 είχε 5-6 κοπέλες μέτριες, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, όπως και στο Focus, είχε κόσμο και κέφι. Αντίθετα, μερικά μέτρα πιο κάτω στο Φουλ Μουν (πρώην Prive? Δεν είμαι και σίγουρος) ενώ είχε κοπέλες δυνατά κορμιά ,ψηλά, αλογίσια ήταν πολύ υποτονικό σαν μαγαζί, δυο πελάτες μόνο. Οι κοπέλες κάθονταν βαριεστημένα. Μπήκα και βγήκα, αν και ο τύπος που ήταν εκεί (δε ξέρω αφεντικό υπεύθυνος?) έδειξε διάθεση να εξυπηρετήσει. Γυρνώντας προς το σπίτι (ανατολικά) πήγαμε στο άρωμα, αρχή Κατσιμίδη. Κλασικά καλό επίπεδο σε κοπέλες. Μόνο που φτάσαμε σχετικά αργά. Το στριπ είχε σταματήσει. Από όσο παρατήρησα σε αυτό το μαγαζί ενώ πίνουν σχετικά γρήγορα, είναι καθαρά θέμα κοπέλας το πώς θα πάει. Δηλαδή και εγώ και ο φίλος μου κεράσαμε από δυο ποτά, αλλά εγώ ψιλομπαλαμούτιασα κωλαράκι, βυζάκι από μέσα, κάνα δυο φιλάκια και συζήτησα καυλιάρικα και σταράτα. Στη τελική δεν ήθελα και πολλά παραπάνω . Ο φίλος μου όμως δεν έπιασε ούτε χεράκι και μιλούσαν περί ανεμών και υδάτων, με ένα μέτρο απόσταση μεταξύ τους. Το κορίτσι όμως ήταν πραγματικά άγγελος και στον φίλο μου τελικά άρεσε η παρέα της (εγώ αυτά δε τα καταλαβαίνω, ίσως δεν είμαι ρομαντικός).
Δεύτερη μέρα(Πέμπτη) στο καπάκι πήγαμε μόνο άρωμα, γιατί δε θέλαμε να τραβιόμαστε δυτικά. Πήγαμε κατά τις 03:00 οπότε προλάβαμε δυο στριπ. Θεωρώ πολύ καλά για κωλόμπαρο. Και έκανα το λάθος, ενώ η κοπέλα που πήρα τη Τετάρτη είχε ρεπό, κέρασα μια άλλη πολύ ωραία, αλλά δε συντονιστήκαμε. Ίσως φταίω και εγώ, ίσως παρεξήγησα. Ήπιε το ποτό με όλη τη παρέα (ήμουν με άλλους 2 φίλους), ενώ εγώ κέρασα και τα είπαμε σα φίλοι και παραδόξως μου έδωσε καλές συμβουλές ,που δε το περίμενα. Αλλά εγώ ήθελα λίγο πέτσα να πιάσω και τελικά δεν πήρα αυτό που ήθελα. Στη τελική καλές συμβουλές μου δίνει και η γιαγιάκα μου. Εδώ όμως επαληθεύεται αυτό που είπα πιο πάνω, ότι δηλ. είναι καθαρά θέμα κοπέλας. Γιατί ενώ εμείς πετούσαμε αετό με τη λεγάμενη, άλλοι συναγωνιστές φασώνονταν διακριτικά σε μπαρ και καναπέδες, και μάλιστα ένας πήγε προς τα πίσω σε ένα χώρο με καναπέδες, που λένε και καλά είναι συνέχεια του μαγαζιού και όχι πριβέ. Το θέμα είναι ότι ο συναγωνιστής βγήκε κάνα τρίλεπτο μετά τη κοπέλα από εκεί, άρα υποθέτω ότι έγινε κάτι πιο Kinky, από κουβεντούλα. Πάντως ανεξάρτητα από το αν θα πετύχεις κοπέλα που να ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις, γιατί γούστα είναι αυτά, το μαγαζί είναι καλό ακόμα και να πας να πιεις ένα μπυράκι και να δεις και κάνα χορό, άμα δε βρεις σε κοπέλα κάτι που σου ταιριάζει ή π.χ. έχει ρεπό αυτή που κερνάς συνήθως.
Ελπίζω να βοήθησα …. άσχετο που είναι το σμαρτ?