Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Περασα προχθες βραδυ απο ΑΜΟΡΕ.Νεκρα μιλαμε 2 ατομα.Τσιμπουκωσα μια στη καβατζα.

mate91

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
166
Πόντοι
0
Παιδια χαιρετω.Γραφω πρωτη φορα στο φορουμ για να καταθεσω και εγω τις δικες μου αποψεις.Το καλοκαιρι που μας περασε πηγαινα αρκετα συχνα στο pub ονειρο πισω απο το city gate.Αρκετα καλο μαγαζι ειχε αξιολογο live striptiz και τα κοριτσια ητανε αρκετα καλα.Μια μερα ετυχα σε μια milf πολυ καλη την οποια αρχικα κερασα ποτο και αφου μου τριβοτανε αρκετη ωρα μου προτεινε να κερασω και 2ο κατι το οποιο εκανα και δικαιωθηκα αφου μετα απο λιγη ωρα αρχισε το :pipa2: στο πισω μερος του μαγαζιου prive χωρος.Ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και της προτεινα να βρεθουμε εκτος μαγαζιου και δεχτηκε αλλα λογω δουλειας δεν ετυχε να την παρω ποτε.Πριν λιγο καιρο επισκεπτηκα το maison πολυχνη το οποιο ειχε πολυ ωραια μωρα αλλα δεν εβγαλα ακρη τι παιζει ακριβως γιατι δεν ζητουσανε ποτο.Θα το ψαξω και θα ενημερωσω συντομα.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καρίνα θα έχει? ΄Η θα μείνει μόνιμα Αθήνα?

Σύμφωνα με έμπιστες πηγές, η Καρίνα θα είναι θα είναι στο FEVER κατά 90%. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Παιδια χαιρετω.Γραφω πρωτη φορα στο φορουμ για να καταθεσω και εγω τις δικες μου αποψεις.Το καλοκαιρι που μας περασε πηγαινα αρκετα συχνα στο pub ονειρο πισω απο το city gate.Αρκετα καλο μαγαζι ειχε αξιολογο live striptiz και τα κοριτσια ητανε αρκετα καλα.Μια μερα ετυχα σε μια milf πολυ καλη την οποια αρχικα κερασα ποτο και αφου μου τριβοτανε αρκετη ωρα μου προτεινε να κερασω και 2ο κατι το οποιο εκανα και δικαιωθηκα αφου μετα απο λιγη ωρα αρχισε το :pipa2: στο πισω μερος του μαγαζιου prive χωρος.Ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και της προτεινα να βρεθουμε εκτος μαγαζιου και δεχτηκε αλλα λογω δουλειας δεν ετυχε να την παρω ποτε.Πριν λιγο καιρο επισκεπτηκα το maison πολυχνη το οποιο ειχε πολυ ωραια μωρα αλλα δεν εβγαλα ακρη τι παιζει ακριβως γιατι δεν ζητουσανε ποτο.Θα το ψαξω και θα ενημερωσω συντομα.
Καλώς ήρθες.....και καλή συνέχεια!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εκλεισε ο ζυγος μονιμα? :think: :think: :think: :think:
μιλαμε για τελος εποχης στα σκυλαδικα της Θεσσαλονικης δηλαδη.Εχει απομεινει το Οπα οπα βεβαια το οποιο ομως υπολειτουργει και δε βλεπω να τραβαει για πολυ ακομα

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μιλαμε για τελος εποχης στα σκυλαδικα της Θεσσαλονικης δηλαδη.Εχει απομεινει το Οπα οπα βεβαια το οποιο ομως υπολειτουργει και δε βλεπω να τραβαει για πολυ ακομα
ο ζυγος φιλε μου εχει περασει απο πολλες μπορες και φουρτουνες,για να εφτασε στο σημειο να κλεισει οριστικα τα πραγματα ειναι εντελως σκατα μαλλον.

Επισκέπτης
ρε μαγκες την μαη θεωδορου την τραγουδιστρια που θα την βρουμε ακουγονται πολλα οτι και αυτη κανει βιζιτες σαν την μπεζαντακου και ετσι ακομα και λογω κρισης δεν την νοιαζει ο κασες σταθερος μου παν για αυτη καπου στα 400 ευρω θελει για μιαμιση ωριτσα εφαγε η συγκεκριμενη ολα τα λεφτα απο φιλαρακι μου που ειχε ουβλατζιδικο στην βενιζελου πολλα φραγκα μιλαμε το κλεισε το μαγαζι κριμα ηταν παντρεμενος τον αφησε η γυναικα και εφαγε απαγορευτικο στο να δει το παιδι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ρε μαγκες την μαη θεωδορου την τραγουδιστρια που θα την βρουμε ακουγονται πολλα οτι και αυτη κανει βιζιτες σαν την μπεζαντακου και ετσι ακομα και λογω κρισης δεν την νοιαζει ο κασες σταθερος μου παν για αυτη καπου στα 400 ευρω θελει για μιαμιση ωριτσα εφαγε η συγκεκριμενη ολα τα λεφτα απο φιλαρακι μου που ειχε ουβλατζιδικο στην βενιζελου πολλα φραγκα μιλαμε το κλεισε το μαγαζι κριμα ηταν παντρεμενος τον αφησε η γυναικα και εφαγε απαγορευτικο στο να δει το παιδι
στο Ζυγο εμφανιζοτανε μεχρι προσφατα...λες να ξεμεινει και στο Σολ τωρα? :2funny: :2funny:
Κανει κατι εξτραδακια στην Ανατολικη Θεσσαλονικη σε καφε-μπαρ :jerking: :jerking:

Γουσταρεις να τη χυσεις στις βυζαρες της? :tits: :tits:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εχω την εντυπωση οτι τραγουδουσε στο αβανταζ.
το σκυλαδικο που ειναι στα λαδαδικα πανω στην τσιμισκη στο τελος.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
στο Ζυγο εμφανιζοτανε μεχρι προσφατα...λες να ξεμεινει και στο Σολ τωρα? :2funny: :2funny:
Κανει κατι εξτραδακια στην Ανατολικη Θεσσαλονικη σε καφε-μπαρ :jerking: :jerking:

Γουσταρεις να τη χυσεις στις βυζαρες της? :tits: :tits:
στο σολ δυσκολα τυπε.
αυτες εχουν και το ψωνιο με το τραγουδι,καλη η βιζιτα,αλλα θελουν να πουν και κανενα τραγουδακι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εχω την εντυπωση οτι τραγουδουσε στο αβανταζ.
το σκυλαδικο που ειναι στα λαδαδικα πανω στην τσιμισκη στο τελος.
περυσι ηταν στο Αβανταζ μετα πηγε στο Ζυγο...
Δε πιστευω ομως οτι η Μαη κανει τετοια πραματα...ειναι πολυ σεμνη καλλιτεχνις

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
περυσι ηταν στο Αβανταζ μετα πηγε στο Ζυγο...
Δε πιστευω ομως οτι η Μαη κανει τετοια πραματα...ειναι πολυ σεμνη καλλιτεχνις
βλεπω να γυριζει αβανταζ παλι.
δεν εχει και αλλη επιλογη.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Tις προάλλες έκανα ένα ντου στα δυτικά: Πριβέ και Σκορπιό.
Πριβέ: πολύ ήσυχα πράγματα καθόλου παιχνίδι
Σκορπιός: Μιλφ αλλά όχι τρομακτικής ηλικίας, πέρασα ευχάριστα
Ξανάνοιξε επίσης το Κοσμοπόλιταν στην Αγ. Δημητρίου. Φρίκη μαύρη

ΒΤW... Μια ρωσίδα Βανέσσα που δούλευε στο Σολ κάποτες (ήταν στη σελίδα του fb) και ήταν και στο Nero ένα φεγγάρι ξέρει κανείς πού βρίσκεται;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Για οποιον γνωριζει τι θα πει marlene,η κοπελα γυρησε σημερα απο κυπρο και διψαει για δουλεια ( :pipa2: :tits: :fuck1: :knockinb: :s&m_3: :pipa1: :2on1:)μολις εχω νεοτερα,δλδ την δω(αμα βρω χρονο,λογο δουλειας)θα ενημερωσω...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Για οποιον γνωριζει τι θα πει marlene,η κοπελα γυρησε σημερα απο κυπρο και διψαει για δουλεια ( :pipa2: :tits: :fuck1: :knockinb: :s&m_3: :pipa1: :2on1:)μολις εχω νεοτερα,δλδ την δω(αμα βρω χρονο,λογο δουλειας)θα ενημερωσω...
Ψήνομαι

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
Φιλε η Βανεσσα που ρωτας, ειναι μια ξανθια ψηλη με καλο μεγαλο φυσικο στηθος γυρω στα 30-35,οχι μοντελε αλλα σφικτο κορμι, που και καλα κανει την χορευτρια απο την Αγ.Πετρουπολη ?
Βοηθηστε την μνημη των γηραιοτερων που τελευταια κανει κενα.
Η Μαρλεν ποια ειναι και που δουλευε ?
Ευχαριστω

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλημερα
Φιλε η Βανεσσα που ρωτας, ειναι μια ξανθια ψηλη με καλο μεγαλο φυσικο στηθος γυρω στα 30-35,οχι μοντελε αλλα σφικτο κορμι, που και καλα κανει την χορευτρια απο την Αγ.Πετρουπολη ?
Βοηθηστε την μνημη των γηραιοτερων που τελευταια κανει κενα.
Η Μαρλεν ποια ειναι και που δουλευε ?
Ευχαριστω
Η Βανέσα είναι μια ψηλή κοκκινομάλα με μικρό στήθος αν δε κάνω λάθος.
Η Μαρλέν είναι μια Γαλλομαροκινή που δούλευε στο Πλάτινουμ πριν 4 χρόνια και λίγο μετά στο Μπλου Ιγκουάνα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Η Μαρλέν είναι μια Γαλλομαροκινή που δούλευε στο Πλάτινουμ πριν 4 χρόνια και λίγο μετά στο Μπλου Ιγκουάνα
Η οποία Μαρλέν έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την πιάτσα και την οποία πριν χρόνια την έκραζαν για αρρώστιες (δεν έχω γνώμη επ αυτού καθώς εγώ μια πίπα με σκούφο της είχα δώσει μόνο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom