Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
εισαι παντως περιγραφηκοτατος,αλλα λιιιιγο πιο πολλες λεπτομερειες αν μπορεις θα ηταν χρησιμες

Τι λεπτομέρειες θες; Το πούρο σου, το πούρο μου και βουρ να το βρούμε...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κερνατε πουρο αγαπουλες ?  :2funny:

να πατε και στο φαναρι , στη μπουγατσα ...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ξες ομως,με τα μεγαλα τα πουρα,τα καλα,γιατι θα μας φανε οι δρομοι :2funny: :2funny:
αλλα κατι μου λεει οτι σε λιγο καιρο δεν θα αγχωνομαστε για να βρουμε καλα κωλομπαρα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλα δε διαβαζεις !!! αφου το γραφει το παιδι ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο φαναρι ...

βασικα μουπανε και για ενα πανω στο δρομο , μολις στριψεις στη μεγαλη τη πινακιδα-παλακιδα ...  :rockon:

υγ : τωρα που μπουζουριασαν τον προεδρα ισχυει το ντιλ ?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πάντως πέρα απο το χαβαλέ και τις @@ κανένα report δεν είδα να γράφετε όπερ 2 συμβαίνουν ή κρυφο-τσουτσουνιάζετε ή το ΔΝΤ έχει κάνει την επίσκεψή του...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εχω την εντυπωση οτι μας κρυφοτσουτσουνιασε το ΔΝΤ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως την τελευταια φορα που πηγα , ψιλοβαρουσαν μυγες ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μαζί δεν είμασταν? Εγώ βοηθούσα στις μύγες, ενώ εσύ...

Alfi πες τον Μάκαρο να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του και Θεσσαλονίκη να γουστάρουμε λίγο!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μαζί δεν είμασταν? Εγώ βοηθούσα στις μύγες, ενώ εσύ...

Alfi πες τον Μάκαρο να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του και Θεσσαλονίκη να γουστάρουμε λίγο!

δεν ενθυμουμαι καλως  :boobies: ... ισως να ξαναπηγαιναμε να θυμηθω ... εχει και μερικες μυγες ακομα να ξαπαστρεψεις ...  :dancing:

τον κυριο μακη ξεχαστετον προς το παρον ... εχει κατι μικρομπλεξιματα με τον νομο ... ειναι και φυγας ... ασταναπαν ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Φυγάς; Σιγά... Τους χρωστάει 20 χρονάκια αλλά ακόμα έξω είναι... Δεν βαριέσαι με τον τύπο. Ότι και να κάνει έξω θα είναι...

Να κανονίσουμε επανάληψη του σκηνικού, αποκλείοντας την πρώτη και την δεύτερη στάση της παρέας.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Kαλησπερα παιδια,θα ηθελα να μου πει αν ξερει κανεις σας τι παιζει Αμορε
(βαρδαρη) επειδη εχω πολυ καιρο να παω.Υπαρχει τιποτα καλο,εχει νεες κοπελες που να αξιζουν και ποιες ?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.668
Πόντοι
7.095
Το εδεμ πλεον ειναι πανω στην ολγας αμεσως μετα τη νομαρχια...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
επειδη βλεπω οτι το θεμα εχει βαλτωσει ας γραψω τις εμπειριες μου απο σολ που πηγα 2-3 φορες τον προηγουμενο μηνα (τελευταια χτες )

γενικα ειναι ισως το μονο που μαζευει κοσμο ..παντως χτες πολυ ησυχια για τα δεδομενα του  (πιο πολλες επιλογες ομως για μας) ..αρκετος νεαροκοσμος (πινουν συνηθως απλα μια μπυρα τα παιδια) οι γνωστοι μεσηλικες που χωνουν το χρημα κλπ

Αναστασια ...πολυ ομορφη κοπελα αλλα κακη συμπερυφορα και προφορα και γενικα αν ειχε λιγο καλυτερο λεγειν θα ηταν η καλυτερη ...σιλικονατο στηθος πολυ δυνατο αλλα το σωμα της χαλαρο και αγυμναστο ...προσωπικα δεν την ξανακερναω ..εχω αποφασισει να κερναω πλεον μονο οσες το αξιζουν και ποτε ξανα 20ρι ποτο ...προτεινω μαλιστα να κανουμε ολοι εμπαργκ στα 20ρια ...10ρια και πολυ ειναι ...

κανα 2 μαυρουλες λιγο βαρεων βαρων για τα γουστα μου ...κερασα μια ερικα γιατι μου αρεσε η φατσα -κωλος στηθος ...μου την επεξε και λιγο στο μπαρ ...καλη περιπτωση οταν οι αλλες ειναι κατειλιμενες ...πηρα τηλεφωνο για καβατζα ..(γενικα της μαυρουλες τις παιρνετε σπιτι σχεδον ολες ανετα ..το λεω απο εμπειρια ) αν σας πει 100ρι μην μασατε ...πεφτουν ανετα στα 50 τουλαχιστον ..ψωμολυσσανε οι περισσοτερες

κερασα μερικα ποτα την μακρινα ( πολλες φορες ειναι και στο μπαρ) μαρεσει το σωματακι της ..πολυ λεπτη ...αλλα μου την σπαει γιατι ζηταει συνεχεια ποτα και 20ρια ..οποτε της εκοψα τον αερα ..της λεω φυγε αλλη φορα ...εκανε μια γυρα δεν βρηκε κατι και ξαναρθε ζητωντας 10ρι ...(ετσι παιζεται το παιχνιδι πλεον ..οποιος εχει το χρημα εχει και την δυναμη ..μην το ξεχνατε ) μετα ηρθε και η φιλη της η χριστινα ..πολυ εκφυλη γκομενα σιλικονατη ..αρχισαμε γλωσσοφιλα οι 3 μας , χαιδευε η μια την αλλη παντου ρουφηγματα και οι 2 στο στηθος της χριστινας ..σκηνες απο τσοντα δηλαδη ..μου τον δαγκωνε πανω απο το τζιν και αλλα τετοια ..καλος χαβαλες αλλα τις κρατησα μονο για ενα ποτο η καθεμια ακομα ...ζητουσαν 2πλο πριβε αλλα δεν τις εμπιστευομαι ευκολα τετοιες γκομενες ..ειναι αρπαχτικα και κοιτανε να σου ρουφηξουν οσο χρημα μπορουν ...τις σχολασα και το ξενερωμα τους ηταν φανερο ( επαγγελματισμος 0)

το τελος της βραδιας ηταν απροσμενο ..κοιταω απο μακρια μια γκομενα που δεν ειχα ξαναδει παρολο που λεει ειναι 7 μηνες εκει ..χριστινα απο ουκρανια ...αυτη ειναι γυναικα ρε μαγκες ...κλασατη ..οχι σαν τα μπαζα τα δικα μας ..30ρα μιλφ αλλα αν μου ελεγε οτι ειναι 25ρα και χωρις παιδι θα την πιστευα ..πολυ ευχαριστη στην σηζητηση ειλικρινης φανηκε ...σωματαρα σφιχτη ...γεματη γυναικα ...σιλικονατο υπεροχο στηθος ..λεω τοσο ομορφη γυναικα δεν θα κανει πολλα ...μετα το δευτερο ποτο αρχισε να μου τον πιανει και να ζηταει πριβε ..αφου ξεκαθαρησα τι ακριβως θελω την πηρα ( δεν εχω ξανακανει πριβε στο μαγαζι αυτο σημειωτεον αλλα η κοπελα φανηκε οτι αξιζε) ..να σημειωσω οτι δεν με πιεσε για τιποτα ..σε αντιθεση με αλλες ...ευγενικοτατη και επαγγελματιας οπως μονο στο εξωτερικο εχω δει ...

παμε πριβε οπου μου κανε στριπτιζ και με καλαμακωσε με προφυλαξη ...πολυ δυνατο ..κρατιωμουν απο την αρχη να μην τελειωσω ..η κοπελα ειναι θεα ...οποτε εφυγα με καλες εντυπωσεις εντελει ...

επισης πολυ ομορφη η λικα που ηταν στο μπαρ ..στυλατη γκομενα ...δεν την εχω κερασει ποτε ...τι ξερουμε γιαυτην ???

γενικα παντως πιστευω πρεπει να ριξουν τιμες ειδικα στα πριβε ...

Ρε φιλε, την Χριστινα που δουλευε ποσα χρονια σε μπουρδελο λες (κατα 90%) περιεργο παντως που δεν παιζουν και αλλα πραματα εκει αφου αυτη εκανε παλια πολλα προγραμματα με γυμνο κτλπ κτλπ.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε φιλε, την Χριστινα που δουλευε ποσα χρονια σε μπουρδελο λες (κατα 90%) περιεργο παντως που δεν παιζουν και αλλα πραματα εκει αφου αυτη εκανε παλια πολλα προγραμματα με γυμνο κτλπ κτλπ.
Μια Χριστίνα ξανθιά, ψηλή, αδύνατη, πολύ όμορφη που δούλευε στη Α. Γεωργίου 4 στις αρχές του 2007 εννοείς? Λίγο πιό πριν την είχα δει σε ένα άλλο στην ίδια οδό που έχει κλείσει πλέον. Αστέρι η γκόμενα!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
427
Πόντοι
26
"Ιδιοκτήτης μπαρ συνελήφθη για μαστροπεία
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011, 12:38

Συνελήφθη, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 60χρονος άνδρας, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, αστυνομικοί της προαναφερθείσας Υπηρεσίας, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες που αφορούσαν στην παράνομη έκδοση γυναικών, μετέβησαν σε κατάστημα-μπαρ, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ιδιοκτησίας του συλληφθέντος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 60χρονος, με σκοπό το κέρδος, εξέδιδε μια 30χρονη γυναίκα και διευκόλυνε την ερωτική δραστηριότητα, σε κατάλληλα διαμορφωμένο για την έκδοσή της χώρο εντός του καταστήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ εις βάρος της 30χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων."

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Εκει που ηταν το ΕΔΕΜ ανοιξε ενα αλλο με τιτλο Paradise.
Δεν ξερω αν ανηκει στον ιδιο ιδιοκτητη η αν ειναι καινουργια διευθυνση.
Αν εχει περασει κανεις ας ενημερωσει
Στο νεο ΕΔΕΜ ειναι οι παλιες?Αλικη κτλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom