Πρώτη (!!!) επίσκεψη στο Sol... Αν και πήγαμε αργά ήταν σχεδόν τίγκα... Είχε καμμια δεκαριά τουλάχιστον κοπέλες, ίσως και να ήταν 13-14... Τρείς μαύρες απάλευτες, μπάζα και χοντρές... Ούτε να με πλήρωναν... Μου έκαναν τα αρχίδια νταούλι, για ποτό, με καροτσάκι τα κουβάλησα ώς το σπίτι φεύγοντας... Επίσης, μια μαύρη θεά, κορμάρα, όμορφη, όχι πολύ σκούρη επιδερμίδα, καταπληκτική...!! Όμως... Ας της πεί κάποιος ότι σιγά μην της δώσουμε 100 ευρώ (ή 50 για πίπα) για να τη γαμήσουμε 5 λεπτά στο πριβέ... Με αυτό το πλευρό να κοιμάται...!! Στην αφρική την πηδάνε τζάμπα μέχρι και απο τα υατιά και εμείς θα της σκάσουμε κατοστάρικο...?? Αμ δε...
Επίσης, 3-4 ξανθιές επίσης απαράδεκτες, ανάξιες λόγου... Απορώ γιατί τις έχουν εκεί μέσα... Ακόμη, είχε ένα καλό ξανθό, Πολονέζα, έκανε και πριβέ, ωραία κοπέλα αλλά καμια τσίχλα γλυκειά μου δεν βλάπτει... Μύριζε πουτσίλα το στόμα της ρε γαμώτο και ήθελα να της "καταθέσω"... Είχε και άλλα 3 μελαχροινά, η μία ήταν η Λία η πόντια με τη μεγάλη μύτη, μυτόνγκα "ξιφίας" μέν, αλλά κορμάρα και πολύ καυλιάρα δε... Και πιο λογική τιμή, 50e... Και καθότανε πολύ ώρα και τριβότανε χωρίς πρήξιμο... Αν κόψει και τη μύτη...
Η άλλη ήταν η Καρίνα, υπερτούμπανο, μαυρο μαλλί, σχετικά καλή φάτσα και βυζάρες... Την πήγε ένας στο πριβέ την πήδηξε (80e) και ενώ βγήκε εκεινη, αυτός έκανε 8-10 λεπτά μετά να βγεί... Της λέμε "καλά τι του έκανες"...?? Και λέει "τον έσκισα"...!!
Τέλος, ήταν ένα ψιλοmilfακι, νομίζω Χριστίνα, αδύνατη, σφιχτή κορμάτα με μάλλον πλαστικά βυζιά, πρέπει να την έχω δει να δουλεύει σε μπουρδέλο κατα το παρελθόν... Δυνατό κομμάτι...!!
Γενικά είχε τζέρτζελο, σχετικά νορμάλ τιμές ποτών (δύο μπύρες και ένα κερασμένο ποτό των 10 έκαναν 20e), ενώ και οι κοπέλες πέρασαν όλες απο το τραπέζι μας... Γενικά ήταν ικανοποιητικά, εκτός απο το χαμηλό επίπεδο στον τομέα της εμφάνισης και τις τσιμπημένες τιμές στα prive...