Ειναι στην Ηλιουπολη.Περικλεως 5.
Προσφατα ειχα παει και στο focus,οκ δε λεω καλο μαγαζακι αλλα πολυ μιλφ ρε παιδια.Ειπαμε εγω ειμαιτ της asian φασης χεχε
Αποκτήσαμε και Asian στη Θεσσαλονίκη πέραν της ξινομούρας στρίπερ του παλιού καλού καλιγούλα?
Ειναι στην Ηλιουπολη.Περικλεως 5.
Προσφατα ειχα παει και στο focus,οκ δε λεω καλο μαγαζακι αλλα πολυ μιλφ ρε παιδια.Ειπαμε εγω ειμαιτ της asian φασης χεχε
μάγκα, έχουμε γράψει τι (δεν) παίζει στη δώρα!sabato kata tis 3 kai mish piga apo dora ilioypoli mazi me dyo kolitaria mou.apo ta polla pou grafete leo den yparxei kati kalo tha pezei ekeimesa.telika diapistosa pos einai polli light kolomparo.oti mpazo thes na breis ekei einai.tin kaname kai pigame sto klasiko edem kai perasame soyper mexri to proi.ekei toylaxiston ta mora bleponte re mages!!ligo mpla mpla kai parla na exeis kai kaneis trela koumanta.enoeite na exeis kai merika eyropoyla !!
Eιναι σιγουρο? Δεν ειδα καμια ανακοινωση στο facebook στη σελιδα του sol και χθες που περασα απ'εξω δεν ειχε καποιο διαφημιστικο οπως στις αλλες περιπτωσειςκαλησπέρα!! τι τρίτη 15/03/11 στο sol στη γιαννιτσών είναι η julia αλεξανδράτου θα χει τρελό χαβαλέ!!!
... σε ενα σοου που θα σας κοψει την ανασα...
εισαι αλλεργικος σε τζουλιες;εγω ηδη δεν μπορω ναναπνευσω ...
poly aneta kai poly syxnaΕπειδη ειμαι ασχετος απο κωλομπαρα, παιζει σε μαγαζια κοπελες να σου δινουν το τηλεφωνο τους για ?
εισαι αλλεργικος σε τζουλιες;