Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
γεια σας παιδια το σολ ανοιγει 28/12 και στις 30/12 θα ειναι μαζι μας η μαριαννα ντουβλη...φιλακια!!!!!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
4 Φλεβάρη η Πετρούλα και λίγο μετά τις απόκριες η Τζούλια αν άκουσα καλά χτες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.043
Πόντοι
13.755
ημουν κι εγω χθες στο Σολ και πραγματι ηταν σχεδον ολες οι ιδιες κοπελες.μονο μια καινουρια μελαχρινη με κωλαρα και μποτες πηρε το ματι μου αλλα δεν ηρθε να συστηθουμε.

επισης γνωρισα την καινουρια Ρωσσιδα(απο μεσα οπως μου ειπε)Εμμανουελα.ξανθια με κοντο μαλλι,γυρω στα 35 αδυνατη,μικροκαμωμενη αλλα πολυ καυλιαρα.πηρε μονη της τα χερια μου και τα εχωσε στο μουνι της και αυτη εχωσε το χερι της στο παντελονι και μου χουφτωνε τον πουτσο.επισης με αφησε να ασχοληθω και με την κωλοτρυπιδα της.το μονο κακο ηταν οτι κατα τη διαρκεια των ποτων μου επρηξε τ'αρχιδια να παμε στο πριβε....

επισης κερασα την απολυτη καυλα Σασα.καθε φορα που τη βλεπω λεω..."τι γυναικα ειναι αυτη ρε παιδι μου".αυτη επρεπε να'ναι ενα παγκοσμιο τοπ μοντελ απο τα πρωτα ονοματα.σα να πηρε και κανα 2 κιλα αλλα τα γυμνασε πανω της και ειναι εντελως κορμαρα τωρα.

επισης η Κριστυ η Πολωνεζα η μπουρδελιαρα ειναι ακομα στο ΣΟΛ αλλα εχει παρει κιλα.εχει αρχισει να ξεφευγει ο κωλος της.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Για την Σασα +1000

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τι έγινε, πήγε κανείς ΣΟΛ εχθές; σήμερα άρα θα γίνεται χαμός ε;

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
για τ εμμανουελλα συμφωνω με τον πατσινο ....εμενα μου ξεκουμπησε το παντελονι και μου τον δαγκωνε πανω απο το μποξερακι ....

για την Σασα ισως πρεπει να επισκεφτειτε τον οφθαλμιατρο ...και σαν εμφανιση και σαν συμπερυφορα πολυ βαρβατηλα ...απλα ειναι τρομερα εκφυλη .... επισης μειον στην Ανανστασια που πααγγελνει μονη της ....γενικα το  show της ντουβλη ηταν τεραστεια μουφα ....θ ποσταρω βιντεο προσεχως ,,,

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
τι έγινε τελικά με την Ντούβλη ?  :s&m_1: άνθρακας ο θυσαυρός ?  :2funny: :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλη χρονια με υγεια σε ολους.
Μικρο περασμα απο το ΣΟΛ χθες κατα τις 3, ειχε πολυ κοσμο, οι καλες ηταν πιασμενες και δε δουλευε η Σασα :(

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλη χρονια σε ολους με υγεια

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Υγεία, ευτυχία
και στα κωλόμπαρα ευκολία.
Καλό 2011

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Απογοητευτικό...
Μόνο "καυτό" δεν ήταν το show της Ντούβλη!

Για «καυτό» show ακούγαμε… τελικά μόνο «καυτό» show δεν είδαν όσοι δύστυχοι έσπευσαν να απολαύσουν τη Μαριάννα Ντούβλη -και πλέον Μαριάννα D- στο «Mens Club Sol», στη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί οι Θεσσαλονικείς να περίμεναν απόδοση ανάλογη της παρουσίας της στο «καυτό» ροζ DVD, η Μαριάννα προτίμησε να περιοριστεί σε πολύ light σκηνές, όπου δύο άντρες την συνόδευσαν στην πίστα και χόρεψαν μαζί της κάνοντας sexy κινήσεις που παρέπεμπαν σε κάτι από ερωτικό τρίγωνο, ενώ στο show βγήκε με δύο χορεύτριες και η ίδια ντυμένη Κλεοπάτρα, σε κακή απομίμηση βέβαια, πήρε το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα και χύνοντας γάλα οι χορεύτριες λικνίζονταν και οι τρεις σε ένα λεσβιακό σύνδρομο...

Ούτε καν στην σάλα μετά το πρόγραμμα της να υπογράψει αυτόγραφα δεν κατέβηκε η ντίβα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει αγανακτήσει μαζί της.

Έτσι στο τέλος η Ντούβλη έφυγε μόνη της από το club χωρίς πλέον συνοδεία, όπως είχε στην αρχή, και περιμένοντας ταξί έξω από το club έκρυβε το πρόσωπο της.
Μάλιστα ήταν τόση η αγανάκτηση του κοινού που κάποιος νεαρός της φώναζε: "Αίσχος !Μας κορόιδεψες".

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,χθες κατα της 1.00 περασα απο τοξοτη,μεγαλη ελειψη γυναικων για εχθες.εγω πηρα την τζενη-φερ ετσι συστηθηκε η αλβανιδα :grin:πολυ καλο αν και προσπαθει να φαει αρκετα ποτα,κατα τα αλλα ελευθερα πιασιματα παντου αφηνει τα παντα!καλες τιμες και παζαρευσιμες!ακομη ειχε ενα ρωσακι γεματουτσικο ξανθο πολυ ωραιο,μια γεματουλα μαυρομαλλα που το παλευε και αυτη το θεμα και μια μαυρη ονοματι σαντρα.καλη εντυπωση παντως αν και ειχα να παω καιρο!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρεπατζούδες λόγω γιορτών παντού γαμώτο  :headbang:

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πήγε κανείς τελευταία στο όνειρο στην παπάφη; ψάχνω για κατι πιο ώριμο. λένε οι γυναίκες εκει;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
''Mάλιστα ήταν τόση η αγανάκτηση του κοινού που κάποιος νεαρός της φώναζε: "Αίσχος !Μας κορόιδεψες΄΄

αναζητείται ο νεαρός

mpimpikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Χθες το βραδυ επισκεψη στο Σολ.Πρωτη φορα απο τοτε που ξανανοιξε.Ειχε αρκετο κοσμο.Οσο αφορα τα κοριτσια το επιπεδο καλο,μαλλον εγινε σχετικη ανανεωση.Οι γνωστες παντα εντυπωσιακες,ηπιαμε τα ποτα μας,κερασαμε,επαιξε κ πριβε με  :pipa1:.Απο βδομαδα θα ακολουθησει 2ος γυρος.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Με ποια το πριβε φιλε ?? ποση ωρα εκατσε ?? μου αρεσουν διαφορες απο εκει αλλα φοβαμε μην φυγουν στο 5λεπτο και κλαιω το 50ρικο ...

ARIANOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια την διευθυνση του ΤΟΞΟΤΗ καποιος συναδελφος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom