Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επισκεψη στο ΣΟΛ πριν καμια βδομαδα, αρκετος κοσμος και αρκετες κοπελες, οι ιδιες μαλλον με παλια. Νομιζω καταλαβα γιατι μερικοι το χαρακτηρισατε μαγαζι τυπου σουπερ μαρκετ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
Eθεαθη καινουριο κωλομπαρο εδω και λιγες μερες στην οδο Λαγκαδα στο υψος της Νεαπολης ακριβως απεναντι απο τα συμμαχικα νεκροταφεια.
Ροζ Πανθηρας το λενε και ειναι ολο βαμμενο ροζ,εχει ζωγραφισμενο τον ροζ πανθηρα,με μεγαλα φιμε τζαμια που δε φαινεται τιποτα.
δεν εχω παει δεν ξερω τι παιζει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
dokimazo,εισαι μεσα για ροζ πανθηρα σημερα?

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου βρήκα ένα διαφημιστικό φυλλάδιο για τον Ροζ Πάνθηρα. Αναφέρει ότι είναι men's club και έχει ονόματα ιδιοκτητών ή υπεύθυνων του μαγαζιού τους Κολαούζο και Κίμων.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πηγαμε σημερα με δοκιμαζο κ χαουζ....στον ροζ πανθηρα
εγω με τον πρωτο πηγαμε κατα τις  1.30,ο χαουζ ηρθα πιο αργα...κοπελες αρκετες,περιπου 8-10,επιπεδο μετριο.καποιες χορευουν κ στο λε καμπαρε.τιμες ποτων:10 πελατη, 10 απλο κοπελας κ 20 το κανονικο ποτο.τωρα για σαμπανιες κτλ κτλ δεν ξερω αν κ με αυτα που δωσαμε οι 3 ας ανοιγαμε κ μια σαμπανιτσα.
ονοματα δεν θυμαμαι πολυ καλα γιατι ποτε δεν συγκρατω...
ειχε μια ηλιθια ξανθια η οποια τριβωταν σε ολους,της διωξαμε 3 φορες,μαζι με την μελαχρινη φιλη της
κερασαμε η κοπελες με τον δοκιμαζο κ αργοτερα κ τις μπαργουμαν οι οποιες οι 2 ειναι μουναρες αλλαη τριτη ειναι μια θεια ασχημη χοντρη,δοκιμαζο σε σενα το λεω.
εγω κερασα μια ελληνιδα η οποια δεν ηταν η καλυτερη μου επιλογη γιατι με ξενερωσε κ μια μολδαβη θεα την αντζελα
ο δοκιμαζο κερασε κ αυτος αλλες 2 ξανθιες,ονοματα θα σας πει γιατι παντα τα θυμαται.
το μαγαζι καθαρο,τα ποτα δεν πινονται κ χωρος πριβε δεν υπαρχει....αρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.κανα 2 μονο ειναι αυτες που κωλοτριβονται οι αλλες το παιζουν κυριες.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Κυρίες... Κυρία το έπαιζε η δικιά σου η Ελληνίδα και εσύ... κυρία... όλες κωλοτριβόσαντο αλλά με κανά ποτό... αν κεράσεις παραπάνω μπορεί να περάσεις καλά... Βλέπεις Ντέκ όσο ζαχάρωνες την μολδαβέζα είχα τρελαθεί στο μάτι...

Για την ξανθιά που ερχόταν ξανά και ξανά δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα; γιατί ο εγκέφαλος μου μπλοκάρει τα ενοχλητικά σήματα. Η μελαχρινή φίλη της λέγεται Ελένη και δούλευε και Σολ πριν κανά χρόνο (Τύφλα μεθυσμένη λέμε...). Μετά υπήρχε η Άρτεμις μια μαυρομάλλα που την έπεφτε στον Ντέκερ τραβελόφερνε λίγο και δεν ενέδωσε ο συναγωνιστής, η ξανθιά Τζούλια από τις στέπες της Ρωσικής τούνδρας με το πολύ ωραίο σώμα, η ξανθιά Τατιάνα από τις πετραλαιοπηγές της Ουκρανίας... Από μπαργούμεν η μία η Κατερίνα και η άλλη η Γιοβάννα. Την τρίτη την ζουμπουρλού δεν είχαμε την χαρά και την τύχη να της γνωρίσουμε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παλιοαλήτες σ όλα πρώτοι θέλετε να πηγαίνετε  :grin:
Την καλημέρα μου  :)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Είχαν grand opening... εμείς φταίμε;;;

Εσύ να μας πεις που έφυγες αργά...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κανά μισάωρο ακόμα κάθισα.Ωραία ήταν  :boobies:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Φαινόταν να περνάς καλά... είπαμε να μην στο χαλάσουμε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φαινόταν να περνάς καλά... είπαμε να μην στο χαλάσουμε...
Είστε καλά παιδιά,ελπίζω μόνο να μην σας έκανα εγώ χαλάστρα που σας τις έδιωχνα όλες.
Για το καλό σας-μας το έκανα  :)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Ξεχνάς ότι γνωρίσαμε δύο για την μία που έδιωξες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom