You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
εγω πιστευω οτι το παιζει....αν παρουμε ενα τηλ τον κ..... που μας εκανε κ ψαλιδι δοκιμαζο την μερα που πηγαμε θα μας την φερει σιγουραΓια μένα καμία απ τις δύο,Κατερίνα ωραία μεν αλλά πάγος δε.
Εσένα και τον Χάουζ που είσαι γλυκά αγόρια και σας μιλάνε... εμένα το ανάποδο γαμώτο δεν παίζει...
μα γιατι το λες αυτο?
αφου εισαι πολυ γουτσου γουτσου
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Και οι δύο είστε "γλυκά αγόρια",καλά παιδιά μην παρεξηγηθώ κιόλας.Εγώ είμαι καλός παπούλης(άντε θείος)
καποιος εχει δαγκωσει την λαμαριναΑ τον λακαμά... θα μας παρεξηγήσουν στο τέλος στο λέω... πάμε μαζί, με λες και τέτοια...
Πάντως αν πάμε σιγά μην ασχοληθώ με τις κοπέλες... Κατευθείαν στο μπαρ!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 869
- Πόντοι
- 4.535
καποιος εχει δαγκωσει την λαμαρινα
Πλάκα πλάκα είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι έντονα όνομα κοπέλας, πρόσωπο και χαμόγελο... Ρε τον αγαπούλη τώρα στα γεράματα...
Χάουζ... μια χαρά νιάτο είσαι! Στην τελική όσο αισθάνεσαι είσαι φίλε!
τουλαχιστον δεν κανεις κεφι τον σουγκλακο τον ασβερκο με την ξανθια περουκα που το παιζει μπαργουμανΠλάκα πλάκα είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι έντονα όνομα κοπέλας, πρόσωπο και χαμόγελο... Ρε τον αγαπούλη τώρα στα γεράματα...
Χάουζ... μια χαρά νιάτο είσαι! Στην τελική όσο αισθάνεσαι είσαι φίλε!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μην καρφώνεστε πάντως για το πότε πήγαμε,θα πάμε κλπ.Σαν συμβουλή το λέω(και για μένα)Πμ ή τηλέφωνο τα κανονίσματα.
λες να μας μαζεψουν?Μην καρφώνεστε πάντως για το πότε πήγαμε,θα πάμε κλπ.Σαν συμβουλή το λέω(και για μένα)Πμ ή τηλέφωνο τα κανονίσματα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
όχι ρε σεις απλά προστατεύουμε την ιδιωτικότητά μας πάντα.
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισκεψη απο amore μουδανιων.. ειναι το μονο που εχει μεινει ανοιχτο στα μουδανια, το αλλο το βαλεντινο εχει κλεισει απο το καλοκαιρι σχεδον.. Μπυρα 5 ποτο κοπελας 10. μεσα 2 μαυρες, μια μιλφ αλβανιδα και 2 μαλλον ρωσιδες.. Δυο τρια ατομα ειχε, χαλαρα πραγματα.. Την αφεντικινα αν την ξερεις/σε ξερει μπαινεις κατεθειαν στο ψητο.. Για ακυρη μερα καλα ηταν περασς 1 - 1.30 ωρα γρηγορα.. Κριμα που δεν υπαρχει τπτ αλλο εκει κοντα.. οχι μονο στη περιοχη αλλα γενικα σε ολη τη χαλκιδικη
Υπάρχει και το Serie που είναι λίγο έξω από τα Μουδανιά παίρνοντας τον παλιό τον δρόμο που πάει για Πλάγια-Τρίγλια. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτό έχω να το επισκεφτώ λίγο καιρό πάντως έχει ανάλογη ποιότητα ίσως και λίγο καλύτερη από το Amore και ίδιες τιμές. Έχω ακούσει επίσης και για τις Καλύβες ότι είχαν ένα ανάλογο μαγαζί και τέλος δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτό τον καιρό το στριπτιτζάδικο που είναι στην Καλλιθέα λίγο πριν τα κλαμπάκια. Πιστεύω υπάρχουν και άλλα μαγαζιά κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές για όσους μένουν το χειμώνα μόνιμα εκεί πχ Πολύγυρος, Γερακινή κτλ αλλά οι εξερευνήσεις πλέον κοστίζουν σε σχέση με παλιότερα...Επισκεψη απο amore μουδανιων.. ειναι το μονο που εχει μεινει ανοιχτο στα μουδανια, το αλλο το βαλεντινο εχει κλεισει απο το καλοκαιρι σχεδον.. Μπυρα 5 ποτο κοπελας 10. μεσα 2 μαυρες, μια μιλφ αλβανιδα και 2 μαλλον ρωσιδες.. Δυο τρια ατομα ειχε, χαλαρα πραγματα.. Την αφεντικινα αν την ξερεις/σε ξερει μπαινεις κατεθειαν στο ψητο.. Για ακυρη μερα καλα ηταν περασς 1 - 1.30 ωρα γρηγορα.. Κριμα που δεν υπαρχει τπτ αλλο εκει κοντα.. οχι μονο στη περιοχη αλλα γενικα σε ολη τη χαλκιδικη
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλυβες που? Το serie που λες δεν το εχω δει ποτε.. την επομεη φορα θα το ψαξω..
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει και το Serie που είναι λίγο έξω από τα Μουδανιά παίρνοντας τον παλιό τον δρόμο που πάει για Πλάγια-Τρίγλια. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτό έχω να το επισκεφτώ λίγο καιρό πάντως έχει ανάλογη ποιότητα ίσως και λίγο καλύτερη από το Amore και ίδιες τιμές. Έχω ακούσει επίσης και για τις Καλύβες ότι είχαν ένα ανάλογο μαγαζί και τέλος δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτό τον καιρό το στριπτιτζάδικο που είναι στην Καλλιθέα λίγο πριν τα κλαμπάκια. Πιστεύω υπάρχουν και άλλα μαγαζιά κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές για όσους μένουν το χειμώνα μόνιμα εκεί πχ Πολύγυρος, Γερακινή κτλ αλλά οι εξερευνήσεις πλέον κοστίζουν σε σχέση με παλιότερα...
ο δρομος που πάει για Πλάγια-Τρίγλια ειναι ο δρομος που περναει απο το αμορε αριστερα??
Συνημμένα
Εκεί που είναι το Amore συνεχίζεις όχι προς την μεριά του Valentino αλλά αντίθετα. Ο δρόμος σε βγάζει κάποια στιγμή σε αερογέφυρα συνεχίζεις ευθεία περνάς από πάνω τον κεντρικό δρόμο για Χαλκιδική και πιάνεις τον παλιό τον δρόμο. Το μαγαζί βρίσκεται στο δεξί σου χέρι απέναντι από ένα κέντρο διασκέδασης που μοιάζει με κάστρο και λέγεται Κρεμλίνο νομίζω.ο δρομος που πάει για Πλάγια-Τρίγλια ειναι ο δρομος που περναει απο το αμορε αριστερα??