Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Ωραία τις μοιραστήκαμε... απλά δεν τις ρωτάμε κιόλας έτσι;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για μένα καμία απ τις δύο,Κατερίνα ωραία μεν αλλά πάγος δε.
εγω πιστευω οτι το παιζει....αν παρουμε ενα τηλ τον κ..... που μας εκανε κ ψαλιδι δοκιμαζο την μερα που πηγαμε θα μας την φερει σιγουρα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Εσένα και τον Χάουζ που είσαι γλυκά αγόρια και σας μιλάνε... εμένα το ανάποδο γαμώτο δεν παίζει...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Α τον λακαμά... θα μας παρεξηγήσουν στο τέλος στο λέω... πάμε μαζί, με λες και τέτοια...

Πάντως αν πάμε σιγά μην ασχοληθώ με τις κοπέλες... Κατευθείαν στο μπαρ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και οι δύο είστε "γλυκά αγόρια",καλά παιδιά μην παρεξηγηθώ κιόλας.Εγώ είμαι καλός παπούλης(άντε θείος)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Α τον λακαμά... θα μας παρεξηγήσουν στο τέλος στο λέω... πάμε μαζί, με λες και τέτοια...

Πάντως αν πάμε σιγά μην ασχοληθώ με τις κοπέλες... Κατευθείαν στο μπαρ!
καποιος εχει δαγκωσει την λαμαρινα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
καποιος εχει δαγκωσει την λαμαρινα

Πλάκα πλάκα είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι έντονα όνομα κοπέλας, πρόσωπο και χαμόγελο... Ρε τον αγαπούλη τώρα στα γεράματα...

Χάουζ... μια χαρά νιάτο είσαι! Στην τελική όσο αισθάνεσαι είσαι φίλε!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πλάκα πλάκα είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι έντονα όνομα κοπέλας, πρόσωπο και χαμόγελο... Ρε τον αγαπούλη τώρα στα γεράματα...

Χάουζ... μια χαρά νιάτο είσαι! Στην τελική όσο αισθάνεσαι είσαι φίλε!
τουλαχιστον δεν κανεις κεφι τον σουγκλακο τον ασβερκο με την ξανθια περουκα που το παιζει μπαργουμαν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μην καρφώνεστε πάντως για το πότε πήγαμε,θα πάμε κλπ.Σαν συμβουλή το λέω(και για μένα)Πμ ή τηλέφωνο τα κανονίσματα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Ναι βρε μην αγχώνεσαι... έχουσι γνώση οι φύλακες!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
όχι ρε σεις απλά προστατεύουμε την ιδιωτικότητά μας πάντα.

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη απο amore μουδανιων.. ειναι το μονο που εχει μεινει ανοιχτο στα μουδανια, το αλλο το βαλεντινο εχει κλεισει απο το καλοκαιρι σχεδον.. Μπυρα 5 ποτο κοπελας 10. μεσα 2 μαυρες, μια μιλφ αλβανιδα και 2 μαλλον ρωσιδες.. Δυο τρια ατομα ειχε, χαλαρα πραγματα.. Την αφεντικινα αν την ξερεις/σε ξερει μπαινεις κατεθειαν στο ψητο.. Για ακυρη μερα καλα ηταν περασς 1 - 1.30 ωρα γρηγορα.. Κριμα που δεν υπαρχει τπτ αλλο εκει κοντα.. οχι μονο στη περιοχη αλλα γενικα σε ολη τη χαλκιδικη

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Επισκεψη απο amore μουδανιων.. ειναι το μονο που εχει μεινει ανοιχτο στα μουδανια, το αλλο το βαλεντινο εχει κλεισει απο το καλοκαιρι σχεδον.. Μπυρα 5 ποτο κοπελας 10. μεσα 2 μαυρες, μια μιλφ αλβανιδα και 2 μαλλον ρωσιδες.. Δυο τρια ατομα ειχε, χαλαρα πραγματα.. Την αφεντικινα αν την ξερεις/σε ξερει μπαινεις κατεθειαν στο ψητο.. Για ακυρη μερα καλα ηταν περασς 1 - 1.30 ωρα γρηγορα.. Κριμα που δεν υπαρχει τπτ αλλο εκει κοντα.. οχι μονο στη περιοχη αλλα γενικα σε ολη τη χαλκιδικη
Υπάρχει και το Serie που είναι λίγο έξω από τα Μουδανιά παίρνοντας τον παλιό τον δρόμο που πάει για Πλάγια-Τρίγλια. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτό έχω να το επισκεφτώ λίγο καιρό πάντως έχει ανάλογη ποιότητα ίσως και λίγο καλύτερη από το Amore και ίδιες τιμές. Έχω ακούσει επίσης και για τις Καλύβες ότι είχαν ένα ανάλογο μαγαζί και τέλος δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτό τον καιρό το στριπτιτζάδικο που είναι στην Καλλιθέα λίγο πριν τα κλαμπάκια. Πιστεύω υπάρχουν και άλλα μαγαζιά κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές για όσους μένουν το χειμώνα μόνιμα εκεί πχ Πολύγυρος, Γερακινή κτλ αλλά οι εξερευνήσεις πλέον κοστίζουν σε σχέση με παλιότερα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Καλύβες μπορώ να πιστοποιήσω ότι υπάρχει μαγαζί αλλά δεν έχω μπει... παιρνόντας το έχω δει. Τώρα αν λειτουργεί... τι να κάνω Χαλκιδική χειμωνιάτικα;;;

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλυβες που? Το serie που λες δεν το εχω δει ποτε.. την επομεη φορα θα το ψαξω..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Πάνω στον δρόμο είναι απέναντι από ένα super market αν θυμάμαι καλά... πηγαίνοντας για Νικήτη ο δρόμος.

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει και το Serie που είναι λίγο έξω από τα Μουδανιά παίρνοντας τον παλιό τον δρόμο που πάει για Πλάγια-Τρίγλια. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτό έχω να το επισκεφτώ λίγο καιρό πάντως έχει ανάλογη ποιότητα ίσως και λίγο καλύτερη από το Amore και ίδιες τιμές. Έχω ακούσει επίσης και για τις Καλύβες ότι είχαν ένα ανάλογο μαγαζί και τέλος δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτό τον καιρό το στριπτιτζάδικο που είναι στην Καλλιθέα λίγο πριν τα κλαμπάκια. Πιστεύω υπάρχουν και άλλα μαγαζιά κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές για όσους μένουν το χειμώνα μόνιμα εκεί πχ Πολύγυρος, Γερακινή κτλ αλλά οι εξερευνήσεις πλέον κοστίζουν σε σχέση με παλιότερα...

ο δρομος που πάει για Πλάγια-Τρίγλια ειναι ο δρομος που περναει απο το αμορε αριστερα??

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    353,7 KB · Εμφανίσεις: 21

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
ο δρομος που πάει για Πλάγια-Τρίγλια ειναι ο δρομος που περναει απο το αμορε αριστερα??
Εκεί που είναι το Amore συνεχίζεις όχι προς την μεριά του Valentino αλλά αντίθετα. Ο δρόμος σε βγάζει κάποια στιγμή σε αερογέφυρα συνεχίζεις ευθεία περνάς από πάνω τον κεντρικό δρόμο για Χαλκιδική και πιάνεις τον παλιό τον δρόμο. Το μαγαζί βρίσκεται στο δεξί σου χέρι απέναντι από ένα κέντρο διασκέδασης που μοιάζει με κάστρο και λέγεται Κρεμλίνο νομίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom