hallo guys .θα γραψω κατι για το σολ καπως μεταχρονολογιμενα βεβαια αφου ειχα παει εκει με την ντουβλη πριν κανα μηνα
μαζι με αλλον συναθλητη. το γεγονος το εμαθα απο πανό που την διαφιμιζαν,μιας και δεν πηγαινω καθολου συχνα σε αναλογα
στεκια. Αισχος το σοου της ντουβλη,αφου και αυτοι οι συνπροταγονηστες της κατα τη διαρκια του σοου δεν τους συκοθικε.
απο κει και περα περασαμε μια δυο ωρες καθημενοι στα χαμιλά. διαφορες μας ερχοντουσαν αλλα δεν ειχαμε ορεξη να πεταξουμε λεφτα (καλυτερα να να σκορπιζαμε στα οργανα σε κανα πανυγύρη).σε μια φαση καθετε διπλα μου η βερα μαυρη που μαλον ηταν η πιο μικρη του μαγαζιου και χωρις να με πριζει για ποτο ψιλομπλαμπλαραμε ,σε μια φαση βολταρει μια ψιλή μελαχρινη φοροντας ενα ασπρο σετακι σε μπουστακι
και την περνει ενας τυπος και χωρεεουν για αρκετη ωρα στο μπαρ χωρις να μιλαν καθολου μονο χορευαν.δεν ξεκολαγα τα ματια μιλαμε. ρωταω την βερα πως λενε την ψιλη και μου λεει (χριστινα).
.μου ειπε επισης η βερα για το πριβε και οτι καθε κοπελα εχει τις δικες της τιμες στα πριβε.μετα απο πολυ βρισιμο απο τον συναγονιστη για το περασμενο της ωρας,σταματησα το χαλβαδιασμα και.... τον μπουλο
απο τοτε σκεφτομαι να παω και να τα πουμε ανα χερακι με την ψιλή