Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εκεί που είναι το Amore συνεχίζεις όχι προς την μεριά του Valentino αλλά αντίθετα. Ο δρόμος σε βγάζει κάποια στιγμή σε αερογέφυρα συνεχίζεις ευθεία περνάς από πάνω τον κεντρικό δρόμο για Χαλκιδική και πιάνεις τον παλιό τον δρόμο. Το μαγαζί βρίσκεται στο δεξί σου χέρι απέναντι από ένα κέντρο διασκέδασης που μοιάζει με κάστρο και λέγεται Κρεμλίνο νομίζω.

αα ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ το ειχα δει μια φορα! κ νομιζα ειναι σαν τα γερμανικα FKK Artemis αλα ρωσια! Thanks! θα το ψαξω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Λίγο άσχετο αλλά θα το βάλω εδώ... Οι πηγές μου με πληροφόρησαν ότι κατά την κοινή έξοδο House of Fun και deker σε μπαρ της πόλης (όχι κωλόμπαρο ή αν είναι είναι πολύ σοφτ - αλλά σιγά που είναι) ακούστηκαν επικές ατάκες του στυλ:

"Πες μου ότι αυτά δεν είναι δικά μας"

"Το H2O είναι πολύ βαρύ"

"Τον χαλάσαν τα παγάκια"

Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν έως τώρα οι πήγές...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λίγο άσχετο αλλά θα το βάλω εδώ... Οι πηγές μου με πληροφόρησαν ότι κατά την κοινή έξοδο House of Fun και deker σε μπαρ της πόλης (όχι κωλόμπαρο ή αν είναι είναι πολύ σοφτ - αλλά σιγά που είναι) ακούστηκαν επικές ατάκες του στυλ:

"Πες μου ότι αυτά δεν είναι δικά μας"

"Το H2O είναι πολύ βαρύ"

"Τον χαλάσαν τα παγάκια"

Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν έως τώρα οι πήγές...
καλα δεν ντρεπεσαι να με δωσεις ετσι στεγνα?
χαουζ παρε θεση

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Μερικά τελευταία spam/chat μηνύματα σβήστηκαν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Kαλά ξηγήθηκες αφεντικό,το παρακάναμε λίγο  :)

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
hallo guys .θα γραψω κατι για το σολ καπως μεταχρονολογιμενα βεβαια αφου ειχα παει εκει με την ντουβλη πριν κανα μηνα
μαζι με αλλον συναθλητη. το γεγονος το εμαθα απο πανό που την διαφιμιζαν,μιας και δεν πηγαινω καθολου συχνα σε αναλογα
στεκια. Αισχος το σοου της ντουβλη,αφου και αυτοι οι συνπροταγονηστες της κατα τη διαρκια του σοου δεν τους συκοθικε.
απο κει και περα περασαμε μια δυο ωρες καθημενοι στα χαμιλά. διαφορες μας ερχοντουσαν αλλα δεν ειχαμε ορεξη να πεταξουμε λεφτα (καλυτερα να να σκορπιζαμε στα οργανα σε κανα πανυγύρη).σε μια φαση καθετε διπλα μου η βερα μαυρη που μαλον ηταν η πιο μικρη του μαγαζιου και χωρις να με πριζει για ποτο ψιλομπλαμπλαραμε ,σε μια φαση βολταρει μια ψιλή μελαχρινη φοροντας ενα ασπρο σετακι σε μπουστακι  :cool2: :kissass:και την περνει ενας τυπος και χωρεεουν για αρκετη ωρα στο μπαρ χωρις να μιλαν καθολου μονο χορευαν.δεν ξεκολαγα τα ματια μιλαμε. ρωταω την βερα πως λενε την ψιλη και μου λεει (χριστινα).
.μου ειπε επισης η βερα για το πριβε και οτι καθε κοπελα εχει τις δικες της τιμες στα πριβε.μετα απο πολυ βρισιμο απο τον συναγονιστη για το περασμενο της ωρας,σταματησα το χαλβαδιασμα και.... τον μπουλο
απο τοτε σκεφτομαι να παω και να τα πουμε ανα χερακι με την ψιλή

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ω ναι...μολις γυρισαμε απο μπουρδελοτσαρκα....house εχασες που δεν ακολουθησες...αυριο αναφορα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Τι στο διάλα... πότε πρόλαβες και έφτασες; Turbo boost? Θα σου στείλω την τροχαία ρε αλήτη με τα ΕΚΑΜ παρέα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δοκιμαζο κ χαουζ περιμενω απο εσας να γραψετε πως περασαμε....σε ολα τα μαγαζια που πηγαμε στα μη πονηρα δεν χρειαζεται να γραψουμε κ ονοματα :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ επειδη δεν τους βλεπω ζεστους θα γραψω εγω....
χθεσινη βολτα με τους συναγωνιστες χαουζ κ δοκιμαζο
αφου πηγαμε σε 2 μαγαζια για ποτακι,μαγαζια κανονικα κ οχι κωλομπαρα,ειπαμε να κανουμε μια περασια απο τοξοτη...
μπηκαμε μεσα κ δεν ειχε ψυχη,μονο οι κοπελες.ηλικιες απο 35 κ πανω σχεδον ολες,μπαργουμαν ωραια αλλα κοπελες πολυ μετριες.αφου περασαν ολες απο την παρεα μας βαρεθηκαμε κ την καναμε....γνωρισαμε την τζενη η οποια ηταν πολυ εκδηλη μαζι μου,2 μαριες,μια μελαχρινη κ μια καστανη κ κανα 2 ακομα ονοματα δεν θυμαμαι....τρελο γελιο η μαυρουλα του μαγαζιου οπου κ εφαγε τρελο παραμυθι.
φευγουμε απο εκει κ ο συναγωνιστης χαουζ παει για υπνο...τραβιομαστε με τον δοκιμαζο στον ροζ πανθηρα για μια μπυριτσα.οι μπαργουμαν ειχαν αλλαξει κ επαιζαν μπαλα μια αννα μαρια κ μια αναστασια,μουναρες κ οι 2.το μαγαζι επισης αδειο αλλα εμεις βγαλαμε γελιο....
δοκιμαζο μην πεις τι εκανα στην χορευτρια απο το λε καμπαρε γιατι θα καρφωθουμε ασχημα.
μια γενικοτερη αποψη,τα μαγαζια αυτα καθημερινες αδεια κ πεινανε,μπορει να ψηλοδουλευουν παρασκευη κ σαββατο αλλα αν δεν ριξουν τις τιμες στις υπηρεσιες που προσφερουν στις καβατζες θα κλεινουν το ενα μετα το αλλο....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
γνωρισαμε την τζενη η οποια ηταν πολυ εκδηλη μαζι μου

Εκδηλωτική λέγεται πανάθεμα τους δασκάλους σας...

τρελο γελιο η μαυρουλα του μαγαζιου οπου κ εφαγε τρελο παραμυθι.

Η Σάντρα... επίσης ξέχασες την Όλγα από ονόματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom