Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εγω εσβησα ποστ να μη λετε οτι σας χαλασΑ  το θεμα ε!!!! :cheesy:
Αυτό δεν αναιρεί τα γραφόμενά μου..  Και που σαι, πες τον άλλον να καθαρίσει το μονιτορ απ τα γάλατα...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό δεν αναιρεί τα γραφόμενά μου..  Και που σαι, πες τον άλλον να καθαρίσει το μονιτορ απ τα γάλατα...
ο αλλος μετα απο τετοια μαλακια εχει κοιμηθει ηδη για να ξεκουραστει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν προσπαθησε κανενας να αναιρεσει τπτ φιλτατε!!!!!

και δεν με νοιαζει κιολας να πω την αληθεια!!!!!

πσιχ!!! καθαρισε τα φλοκια λεειιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αυτό που καθάρισα σε πρώτη φάση είναι τα post μου, για να είμαστε και προβλεπόμενοι. Όσο για τα γραφόμενα μερικών συναδέλφων τι να πω, επειδή δε γνωριζόμαστε προσωπικά θα το πάρω ως αστείο.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φίλε πάρ'το όπως θέλεις, ανοιγουμε τον υπολογιστή και βλέπουμε 5 καινούργιες σελίδες που αντι να δίνουν πληροφορίες για κωλόμπαρα έχουν εσένα να φιλιέσαι στο στόμα με κάποια σίλβα που έχει αβατάρ έναν ιδρωμένο αξύριστο...

Εσύ στη θέση μου ΠΩΣ θα το έπαιρνες;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Φίλε πάρ'το όπως θέλεις, ανοιγουμε τον υπολογιστή και βλέπουμε 5 καινούργιες σελίδες που αντι να δίνουν πληροφορίες για κωλόμπαρα έχουν εσένα να φιλιέσαι στο στόμα με κάποια σίλβα που έχει αβατάρ έναν ιδρωμένο αξύριστο...

ρε τι μαλακιες λες?

ειχα μια απορια μου απαντησανε και μετα χαβαλεδιαζαμε!!!!!!!!!

ημαρτον!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε πάρ'το όπως θέλεις, ανοιγουμε τον υπολογιστή και βλέπουμε 5 καινούργιες σελίδες που αντι να δίνουν πληροφορίες για κωλόμπαρα έχουν εσένα να φιλιέσαι στο στόμα με κάποια [glow=red,2,300]σίλβα που έχει αβατάρ έναν ιδρωμένο αξύριστο[/glow]...

:2funny:
ο οποιος ειναι πουστης κατα τον παμμεγιστο τυπο αρκανς
:2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε αναλυσαμε το απογευμα οτι αξυριστος ειναι κρυφοαδερφη και βρομοπουστα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντζελα Ρέμπη
'Αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες,
θα πέφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες'

στιχος απο κολομπαρο τις θεσσαλονικης.

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ένα μαγαζί, μεταξύ μας λέγεται, το ξέρει κανείς. Απότι άκουσα δεν είναι κωλόμπαρο αλλά μαζεύει ώριμες που ψάχνονται. Κανείς λεπτομέριες:

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
παιδιά ένα μαγαζί, μεταξύ μας λέγεται, το ξέρει κανείς. Απότι άκουσα δεν είναι κωλόμπαρο αλλά μαζεύει ώριμες που ψάχνονται. Κανείς λεπτομέριες:

Δεν είναι κ**όμπαρο. Άλλες φορές έχει live άλλες όχι. Σαν μπουζούκια. Παρόμοια μαγαζιά: Ζορμπάς, Όπα Όπα, Dolve Vita κτλ. Βρίσκεται στη Γιαννιτσών.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
επειδη ντρεπομαι να ρωτησω αδερφο ξαδερφια κλπ...

τι γινεται μεσα σε ενα κωλομπαρο????

ας μου τα πει καποιος χυμα να καταλαβω...

(προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν ενδιαφερομαι να δουλεψω,απλα θελω να μαθω τι γινεται εκει μεσα)

ευχαριστω.

Μέσα σε ένα κ**όμπαρο μπορείς να δεις άτομα από όλες τις ηλικίες. Οι πιο πολλοί πελάτες είναι όμως μέσης ηλικίας (40 - 50). Οι γυνάικες που δουλεύουν εκεί είναι οι πιο πολλές ξένες (ρωσία, γεωργία, βουλγαρία, αλβανία, μαύρες, ρουμανία κτλ) τον τελευταίο καιρό όμως έχει και ελληνίδες νεαρές λόγω της κρίσης όπως λένε οι ίδιες. Δουλεύουν εκεί λόγω των υψηλών αποδοχών κάθε βράδυ από 50 ευρώ και πάνω. Συνήθες μεροκάματο γύρω στα 100 ευρώ. Οι 8 στις 10 έχουν παιδί, είναι χωρισμένες και το κάνουν αυτό όπως λένε γιατί δεν τις φτάνουν τα λεφτά. Υπάρχουν κατηγορίες κ**όμπαρων, από τα light μαγαζιά μέχρι και τα πιο "βαριά". Στα light βρίσκεις ένα κανονικό μπαράκι με κοπέλες που μόλις σε φέρουν το ποτό σου περνάνε μία μία και ζητάνε να σε κάνουν παρέα με σκοπό να τις κεράσεις και να μιλήσεις μαζί τους. Στα πιο βαριά έχει και ιδιαίτερους χώρους μέσα στα μαγαζιά που δεν φαίνεσαι (σαν κυψέλες) όπου το ποτό της κοπέλας είναι διπλό στην τιμή και εκεί παίζουν διάφορα πράγματα (μασάζ, χάδια κτλ) ανάλογα την κοπέλα. Αναγνωρίζεις τέτοια μαγαζιά συνήθως από τις κουρτίνες και από τα περίεργα ονόματα που έχουν. Οι λόγοι που πάνε οι άντρες σε τέτοια μαγαζιά είναι διάφοροι: 1. εύκολο φλερτ, 2. έλλειψη φλερτ, 3. χαβαλέ με την παρέα, 4. ελπίδα να βγάλουν γκόμενα, 5. να πουν τον πόνο τους (πχ έχω ακούσει παππού να κερνάει ποτά για να λέει πως οργώνει τα χωράφια του) κτλ. Ανάλογα πάντα την ψυχολογία και την ζωή του καθένα. Υπάρχουν πολλοί άντρες που πληρώνουν τις γυναίκες. Οι γυναίκες γενικά δεν κάνουν το ίδιο. Οι πιο πολλοί προσπαθούν να τις βγάλουν έξω...(ίσως να το ένιωσες και συ αυτό, για να καταλάβεις...είναι κάτι παρόμοιο η προσπάθεια και σε αυτά τα μαγαζιά)...οι κοπέλες δεν μπορούν αν έχουν 50 πελάτες να βγαίνουν όμως με όλους οπότε τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους λένε ψέμματα...Καλό είναι να ξέρεις τι παίζει. Έχω 7-8 φίλες που είχαν την ίδια απορία με σένα τις πήγα σε τέτοιο μαγαζί όχι για να κεράσουμε, ούτε να χουφτώσουμε αλλά για να δούμε και δούνε κάτι διαφορετικό. Δεν είναι κακό.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μέσα σε ένα κ**όμπαρο μπορείς να δεις άτομα από όλες τις ηλικίες. Οι πιο πολλοί πελάτες είναι όμως μέσης ηλικίας (40 - 50). Οι γυνάικες που δουλεύουν εκεί είναι οι πιο πολλές ξένες (ρωσία, γεωργία, βουλγαρία, αλβανία, μαύρες, ρουμανία κτλ) τον τελευταίο καιρό όμως έχει και ελληνίδες νεαρές λόγω της κρίσης όπως λένε οι ίδιες. Δουλεύουν εκεί λόγω των υψηλών αποδοχών κάθε βράδυ από 50 ευρώ και πάνω. Συνήθες μεροκάματο γύρω στα 100 ευρώ. Οι 8 στις 10 έχουν παιδί, είναι χωρισμένες και το κάνουν αυτό όπως λένε γιατί δεν τις φτάνουν τα λεφτά. Υπάρχουν κατηγορίες κ**όμπαρων, από τα light μαγαζιά μέχρι και τα πιο "βαριά". Στα light βρίσκεις ένα κανονικό μπαράκι με κοπέλες που μόλις σε φέρουν το ποτό σου περνάνε μία μία και ζητάνε να σε κάνουν παρέα με σκοπό να τις κεράσεις και να μιλήσεις μαζί τους. Στα πιο βαριά έχει και ιδιαίτερους χώρους μέσα στα μαγαζιά που δεν φαίνεσαι (σαν κυψέλες) όπου το ποτό της κοπέλας είναι διπλό στην τιμή και εκεί παίζουν διάφορα πράγματα (μασάζ, χάδια κτλ) ανάλογα την κοπέλα. Αναγνωρίζεις τέτοια μαγαζιά συνήθως από τις κουρτίνες και από τα περίεργα ονόματα που έχουν. Οι λόγοι που πάνε οι άντρες σε τέτοια μαγαζιά είναι διάφοροι: 1. εύκολο φλερτ, 2. έλλειψη φλερτ, 3. χαβαλέ με την παρέα, 4. ελπίδα να βγάλουν γκόμενα, 5. να πουν τον πόνο τους (πχ έχω ακούσει παππού να κερνάει ποτά για να λέει πως οργώνει τα χωράφια του) κτλ. Ανάλογα πάντα την ψυχολογία και την ζωή του καθένα. Υπάρχουν πολλοί άντρες που πληρώνουν τις γυναίκες. Οι γυναίκες γενικά δεν κάνουν το ίδιο. Οι πιο πολλοί προσπαθούν να τις βγάλουν έξω...(ίσως να το ένιωσες και συ αυτό, για να καταλάβεις...είναι κάτι παρόμοιο η προσπάθεια και σε αυτά τα μαγαζιά)...οι κοπέλες δεν μπορούν αν έχουν 50 πελάτες να βγαίνουν όμως με όλους οπότε τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους λένε ψέμματα...Καλό είναι να ξέρεις τι παίζει. Έχω 7-8 φίλες που είχαν την ίδια απορία με σένα τις πήγα σε τέτοιο μαγαζί όχι για να κεράσουμε, ούτε να χουφτώσουμε αλλά για να δούμε και δούνε κάτι διαφορετικό. Δεν είναι κακό.

περιεκτικοτατος,ευχαριστω!! :)

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φίλε mm00024, και σχετικά με τις γυναίκες που πάνε εκεί ξέρεις τίποτα; ειναι ώριμες που ψάχνονται;

pistol

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

φιλε μου αν ειναι αυτο που φανταζομαι δε σε συμφερει ............ ενα λαθος βλεμμα και θα λεμε θεος να συγχωρεσει το παλικαρι αστο καλυτερα εκτος αν λες αλλο στη γιαννιτσων ειναι αυτο που λες?

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
φίλε mm00024, και σχετικά με τις γυναίκες που πάνε εκεί ξέρεις τίποτα; ειναι ώριμες που ψάχνονται;

Ναι...Έχω ακούσει για ένα γνωστό που έκανε τον ζιγκολό...Προσοχή όμως...πάνε με παρέα όχι μόνος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom