psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Ναι, άσε που πολλοί διστάζουν να πάνε σε μπουρδέλο. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Κυκλοφορούν διάφορες ασθένειες.σοβαρα???
Ναι, άσε που πολλοί διστάζουν να πάνε σε μπουρδέλο. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Κυκλοφορούν διάφορες ασθένειες.σοβαρα???
Ναι, άσε που πολλοί διστάζουν να πάνε σε μπουρδέλο. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Κυκλοφορούν διάφορες ασθένειες.
Αν ήσουν άντρας τι θα έκανες; Έτσι για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις... ;):oμαλιστα...
τι να πω....![]()
ρε τι μλκς ειναι αυτες???Ε, μετά μπορεί να πηδήξει τη γυναίκα του. 'Η την ερωμένη του! Αυτά στην καλύτερη περίπτωση. Η χειρότερη είναι να αυτο'ι'κανοποιηθεί..για να μην το πω αλλιώς.Όπως το δει ο καθένας.
ετσι οπως τα διαβασα εδω μεσα??Αν ήσουν άντρας τι θα έκανες; Έτσι για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις... ;)
Σωστή η παίχτρια! ;) Τι ηλικία έχεις;ετσι οπως τα διαβασα εδω μεσα??
λοιπον.....
αν ημουν αντρας θα επαιρνα καμμια σιτυττουρ να γουσταρω η θα πηγαινα σε στουντιο!!
οχι να παω στο κωλομαγαζο,να με ποτισουν νερο και να μ τριφτει μια να με καυλωσει κ μετα να μεινω με την π στο χερι!!!!![]()
![]()
Σωστή η παίχτρια! ;) Τι ηλικία έχεις;
μικρο αλλα πολυ περιεργο ε?τι σημασια εχει?
μικρο ειμαι παντως μη νομιζεις!!!!![]()
Ναι τώρα αν μου πεις θα σε βρω εγώ!τι σημασια εχει?
μικρο ειμαι παντως μη νομιζεις!!!!![]()
ε διαβαζω τοσα εδω μεσα μου γεννιουνται αποριες να μην ρωταω!!!!!μικρο αλλα πολυ περιεργο ε?
Ποτέ μη λες ποτέ.ε διαβαζω τοσα εδω μεσα μου γεννιουνται αποριες να μην ρωταω!!!!!
και ειδικα γ πραματα που δεν θα δω ποτε(κωλομπαρα,ρδελα κλπ)![]()
σωστα.Ποτέ μη λες ποτέ.
αμα θελεις να σε κανω μια μπουρδελοτσαρκα κανενα βραδυ.θα σε παω παντου.ε διαβαζω τοσα εδω μεσα μου γεννιουνται αποριες να μην ρωταω!!!!!
και ειδικα γ πραματα που δεν θα δω ποτε(κωλομπαρα,ρδελα κλπ)![]()
ε μονο απεξω...αμα θελεις να σε κανω μια μπουρδελοτσαρκα κανενα βραδυ.θα σε παω παντου.
Απόλυτα!σωστα.
στα 21 που ειμαι τωρα και στο αμεσο μελλον δεν με βλεπω να παταω.
σε καλυψα???;)
Απόλυτα!Πάρε κανα φιλαράκι σου και πήγαινε. Έτσι για την εμπειρία. Σε κυριλέ όμως φάση. Να μη σοκαριστείς κιόλας. Να γουστάρεις είναι το θέμα. ;)
Δεν υπάρχει περίπτωση! ;) Τι εννοείς τα έχω δει όλα; Από ποιά άποψη;ασε θα φρικαρω εγω εκει μεσα τη βλεπω τη δουλεια!!!!!![]()
θα σε παω και μεσα.να μυρισεις και την μυρωδια απο μπουρδελο.δεν βρισκεις τετοιο αρωμα ουτε στα χοντος.ε μονο απεξω...
τα χω δει ολα τι να το κανωωω.......![]()
θα σε παω και μεσα.να μυρισεις και την μυρωδια απο μπουρδελο.δεν βρισκεις τετοιο αρωμα ουτε στα χοντος.