psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Τι εννοείς τα έχω δει όλα; ;)ασε θα φρικαρω εγω εκει μεσα τη βλεπω τη δουλεια!!!!!![]()
Τι εννοείς τα έχω δει όλα; ;)ασε θα φρικαρω εγω εκει μεσα τη βλεπω τη δουλεια!!!!!![]()
εχω δει ολα τα ρδελα της θεσνικης απεξω σχεδον!!!!!!!Δεν υπάρχει περίπτωση! ;) Τι εννοείς τα έχω δει όλα; Από ποιά άποψη;![]()
κανει μπουρδελοτσαρκα δικια μου?εχω δει ολα τα ρδελα της θεσνικης απεξω σχεδον!!!!!!!
Άλλο απ'έξω κι άλλο από μέσα. Η μέρα με τη νύχτα. Είναι μερικά πολύ κυριλέ. Αυτά μ'αρέσουν. Μάλιστα τώρα τελευταία έχω δει κάτι γκομενάρες αστέρια!!! Γάμησέ τα! ;)εχω δει ολα τα ρδελα της θεσνικης απεξω σχεδον!!!!!!!
αρκετες φορες μετα απο ξενυχτι περναμε και βλεπουμε!!!!κανει μπουρδελοτσαρκα δικια μου?![]()
Άλλο απ'έξω κι άλλο από μέσα. Η μέρα με τη νύχτα. Είναι μερικά πολύ κυριλέ. Αυτά μ'αρέσουν. Μάλιστα τώρα τελευταία έχω δει κάτι γκομενάρες αστέρια!!! Γάμησέ τα! ;)
αρκετες φορες μετα απο ξενυχτι περναμε και βλεπουμε!!!!
δεν κανουμε μλκς κλπ απλα βλεπουμε!!!
ναι,ναι γ πες??
καλα κορμια?απο επιδοσεις?
αν ειναι να δοκιμασω!!!
να γραψω και κριτικη μετα!!!!![]()
![]()
![]()
θα γραψω εγω για εσενα κριτικη μετα το πρωτο γυρισμα να ξερεις.ναι,ναι γ πες??
καλα κορμια?απο επιδοσεις?
αν ειναι να δοκιμασω!!!
να γραψω και κριτικη μετα!!!!![]()
![]()
![]()
θα βαλω τα δυνατα μου τοτε!!!!θα γραψω εγω για εσενα κριτικη μετα το πρωτο γυρισμα να ξερεις.
θα βαλω τα δυνατα μου τοτε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να τα βαλεις γιατι θα πεσειθα βαλω τα δυνατα μου τοτε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Δέν αξιζει μια
40φευγα καταστασεις και συνηθως προβληματικες
Ενα ακομη ευρωρουφηχτραδικο της σειρας ανευ αντικρυσματος!!!
Σταματήστε να σπαμάρετε το θρεντ, πείτε τα κατ ίδίαν αν θέλετε να γαμηθείτε. Υπάρχουν και τα Pm
μεγαλε απο το πληκτρολογιο μου το πηρες.Σταματήστε να σπαμάρετε το θρεντ, πείτε τα κατ ίδίαν αν θέλετε να γαμηθείτε. Υπάρχουν και τα Pm
Φαντάζομαι, την έχεις βγάλει έξω και την παιδεύεις...Να σου στείλω pm?
απλα καβλαντιζουμε.
εχεις δικιο.
ας σβησει ενας μοντ τα ποστ μας!!!!!
εγω εσβησα ποστ να μη λετε οτι σας χαλασΑ το θεμα ε!!!!Φαντάζομαι, την έχεις βγάλει έξω και την παιδεύεις...