Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Άμα είσαι νέος πάνε πρώτα σε ένα μπουρδέλα αγοράκλα μου και μετά βλέπεις με την άλλη. Στα κωλόμπαρα σε βλέπουν σαν χαρτονόμισμα , και δε θα γαμήσεις κιόλας ότι τύχει είναι τυχερό.

Φιλικά πάντα.
Στο Ατλάντικ μπορεί και να γαμήσει καμμιά 65άρα....μ`εναν βασικό +την αύξηση του Μητσοτάκη!!!

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξέρει κανείς για ένα diamonds coffee Shisha
bar έχω μάθει ότι κάνουν διαφορά ισχύουν η όχι

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Συναγωνιστές ξέρει κανείς για ένα diamonds coffee Shisha
bar έχω μάθει ότι κάνουν διαφορά ισχύουν η όχι
Ναι έχει κάποιες γκόμενες αλλά δε θα πιάσεις ποτέ χέρι. Απλά κερνάς για κουβέντα. Πεταμένα λεφτά

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Ναι έχει κάποιες γκόμενες αλλά δε θα πιάσεις ποτέ χέρι. Απλά κερνάς για κουβέντα. Πεταμένα λεφτά
Φιλος συναγωνιστής μου είπε ότι η αφεντικίνα κάνει την τσατσα σε μια από τις κοπέλες και την στέλνει σε ξενοδοχεία στο κέντρο με έξοδα ταξι του μεγαζιου

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Φιλος συναγωνιστής μου είπε ότι η αφεντικίνα κάνει την τσατσα σε μια από τις κοπέλες και την στέλνει σε ξενοδοχεία στο κέντρο με έξοδα ταξι του μεγαζιου
Δεν υπάρχει καμία αφεντικίνα στο μαγαζι, συνήθως είναι 3-4 κοπέλες που η μια κάνει την μπαργούμαν και οι άλλες την παρέα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο να ίσως είναι κανένα μπαζο που εμφανίζεται αραιά και που

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Ας προτείνει κάποιος ένα καλό κωλομπαρο που να περνάς καλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Εμένα μου είπαν ότι αυτή είναι η αφεντικίνα και θέλει πολύ προσοχή σε ξεγελάει στο πεντάλεπτο και σου ρημάζει το πορτοφόλι και δεν πηδάς
Χαλάρωσε ρε φίλε...στο ηθών δουλεύεις ;
Τι είναι αυτά που κάνεις εδώ ;
Βγάζεις φάτσα φόρα μια φωτό και λες διάφορα..
Άλλο τι σου είπαν και άλλο τι είδες μόνος σου .

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Χαλάρωσε ρε φίλε...στο ηθών δουλεύεις ;
Τι είναι αυτά που κάνεις εδώ ;
Βγάζεις φάτσα φόρα μια φωτό και λες διάφορα..
Άλλο τι σου είπαν και άλλο τι είδες μόνος σου .
Δεν δουλεύω στο ηθών απλώς πήγε πολύ δικός μου άνθρωπος και το έμαθα…δεν έχω δεν έχω pos τον είχε πόση ώρα και μόλις τις είπε έχω αρκετά για ξόδεμα ξαφνικά εμφανίστηκε pos και του μασησε ένα γερό ποσό…και όποτε θες στο αποδεικνύω κιόλας ότι έχω γράψει….αν ήμουν κάπου φάουλ οι διαχειριστές μπορούν να κατεβάσουν το ποστ εκτός αν είσαι δικός της και παρεξηγεισαι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Δεν δουλεύω στο ηθών απλώς πήγε πολύ δικός μου άνθρωπος και το έμαθα…δεν έχω δεν έχω pos τον είχε πόση ώρα και μόλις τις είπε έχω αρκετά για ξόδεμα ξαφνικά εμφανίστηκε pos και του μασησε ένα γερό ποσό…και όποτε θες στο αποδεικνύω κιόλας ότι έχω γράψει….αν ήμουν κάπου φάουλ οι διαχειριστές μπορούν να κατεβάσουν το ποστ εκτός αν είσαι δικός της και παρεξηγεισαι
Ναι εντάξει ,εγώ την γαμαω το παραδέχομαι ..

Δεν σοβαρευομαστε λιγο λέω εγώ ;
Επειδή σε δάγκωσαν εσένα τα λεφτά μπήκες εδώ να βγάλεις το άχτι σου; Όλοι ξέρουμε ότι στα μπαράκια είτε έτσι είτε αλλιώς θα μας τα φάνε ,
Εσύ τι νόμιζες θα πήγαινες και θα παντρευοσουν επειδή έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς;

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Ναι εντάξει ,εγώ την γαμαω το παραδέχομαι ..

Δεν σοβαρευομαστε λιγο λέω εγώ ;
Επειδή σε δάγκωσαν εσένα τα λεφτά μπήκες εδώ να βγάλεις το άχτι σου; Όλοι ξέρουμε ότι στα μπαράκια είτε έτσι είτε αλλιώς θα μας τα φάνε ,
Εσύ τι νόμιζες θα πήγαινες και θα παντρευοσουν επειδή έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς;
Βρε γίδι ηλίθιε σοβαρέψου λίγο εσυ και μην τις πετάς Τίς μαλακιες σου αν ήμουν εγώ θα την ξεσκίσει και θα τις το είχα κλείσει το μαγαζί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Βρε γίδι ηλίθιε σοβαρέψου λίγο εσυ και μην τις πετάς Τίς μαλακιες σου αν ήμουν εγώ θα την ξεσκίσει και θα τις το είχα κλείσει το μαγαζί
Μάζεψε λίγο το στόμα σου ...
Και μόνο με το Νικ που έχεις φαίνεται τι βλάκας είσαι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Με ποιο τρόπο θα μας το αποδείξεις

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εχω πάει στο diamonds 2 φορές έχει πολύ καιρό κ μόνο ποτά κ κουβεντούλα τίποτε περισσότερο είχα ακούσει ότι το έκανε με ναργιλέδες οπότε δε ασχολήθηκα ξανά
Αλλά φιλέ Μήτσο δε βγάζουμε φάτσα κάρτα κάποιον χωρίς να τον ρωτήσουμε μιλάω για την φίλη μ την μαγνταλενα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Mitsos-the-Laughing-Stock-poster.jpg
μου θες και κωλομπαρα παναθεμα σε ! Άλλαξε Νικ ...σε βρήκα

leftgk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
79
Πόντοι
0
Ρε βλάκα κατέβασε τη φωτογραφία, επειδή κατέβηκες πρώτη φορά απο το χωριό σου στην πόλη, σε καταλάβανε οτι είσαι χάφτας και σε μαδήσανε, δεν χρειάζεται να έρθεις εδώ να μας πεις το παραμύθι σου. Καλά σου κάνανε

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Χρονια πολλα σε ολους!Να ειστε γεροι εσεις κ οι οικογενειες σας:Ερωτηση:Θελω να δοκινασω αλτερ εγκο.Ειδα απο fb μια Μαρια Ζαννη που απ οτι καταλαβα τραγουδαει κ την ειδα κ στο casablanca οποτε ηθελα να ρωτησω επειδη ανεβαζει πολυ συχνα απο αλτερ εγκο αν δουλευει στο στυλ να κερνας ποτο.Απο ενημερωση.Πηγα JONNYS οπου η μονη που αξιζε ειναι η Nτιανα ωραιο μιλφ για τα γουστα μου.Κανει καβατζα φουλ κ περασα πολυ ωραια.Πηγα le cabaret κ μου ζητησαν 250 δυο κοπελες μαζι για 1 ωρα κ δεν δοκιμασα.προσωπικα ηθελα την τζουλια την ξανθια με βυζαρες αλλα δεν καθισε μαζι μου.επισης αν καποιος εχει κανει πριβε μαζι της(με τζουλια) κ μπορει ας στειλει αν κανει εξτρα κ μεχρι που φτανει.προφανως κ η τιμη θα ειναι υψηλη.ξερω θεσνικη βρισκομαστε που μας τα παιρνουν χοντρα χωρις να ειναι κατι το φοβερο.Να περνατε ομορφα!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Χρονια πολλα σε ολους!Να ειστε γεροι εσεις κ οι οικογενειες σας:Ερωτηση:Θελω να δοκινασω αλτερ εγκο.Ειδα απο fb μια Μαρια Ζαννη που απ οτι καταλαβα τραγουδαει κ την ειδα κ στο casablanca οποτε ηθελα να ρωτησω επειδη ανεβαζει πολυ συχνα απο αλτερ εγκο αν δουλευει στο στυλ να κερνας ποτο.Απο ενημερωση.Πηγα JONNYS οπου η μονη που αξιζε ειναι η Nτιανα ωραιο μιλφ για τα γουστα μου.Κανει καβατζα φουλ κ περασα πολυ ωραια.Πηγα le cabaret κ μου ζητησαν 250 δυο κοπελες μαζι για 1 ωρα κ δεν δοκιμασα.προσωπικα ηθελα την τζουλια την ξανθια με βυζαρες αλλα δεν καθισε μαζι μου.επισης αν καποιος εχει κανει πριβε μαζι της(με τζουλια) κ μπορει ας στειλει αν κανει εξτρα κ μεχρι που φτανει.προφανως κ η τιμη θα ειναι υψηλη.ξερω θεσνικη βρισκομαστε που μας τα παιρνουν χοντρα χωρις να ειναι κατι το φοβερο.Να περνατε ομορφα!!!
Φίλε μου Τζόνυ τι πλήρωσες για Ντιάνα φουλ;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Απαραδεκτο το POST του Μητσου-Φιλε Μητσο η οπως σε λενε αυτα τα μαγαζια ειναι οπως τα φρουτακια....πας για να χασεις !

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Φίλε μου Τζόνυ τι πλήρωσες για Ντιάνα φουλ;
100 η καβαντζα φουλ κ πιο πριν κερασα κ 2 διπλα ποτα συν το δικο μου.συνολο 150 φιλε.Για αλτερ εγκο που εγραψα πιο πανω η για le cabaret εχει κανεις αποψη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom