Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Έτσι πάω πάσο αν είναι χαλαρά από δουλειά ..αλλά να φτάσεις στο 100ρικο για να σου πάρει καμία πίπα λίγο βαράει η τιμή ..ας κάνει αντιπρόταση στο πρώτο ποτό ,να ρωτήσει αν παίζει τίποτα πονηρό με επιτόπου χρέωση ίσως γλιτώσει κανένα φράγκο ..εκτός άμα δουλεύει πριβέ στυλ Βαρδάρη.θυμασαι; Αμόρε απέναντι από την ποδηλάτουπολη ,τι απάτη ήταν αυτή !
Αδερφε εκεί ήταν γαμησετα 100 έκανες λογαριασμό 250 σου λέγανε πολύ χάλια μαγαζί και πολλές φασαρίες συνέχεια στο μετρό όσες φορές έχω πάει τίμιες είναι έτσι φαίνονται τουλάχιστον τώρα σε αμαθους και σε κορόιδα μπορεί να συμπεριφέρονται ανάλογα..εγώ είπα αξίζει απ' την άποψη ότι θες ντε και καλά να πας κωλομπαρο και να κάνεις κάτι παραπάνω δυστυχώς στη πόλη μας τα περισσότερα κερνάς και κάνα μπούτι ποιανέις και στραβοκοιτανε.. μακάρι να κάνω φράγκα να ανοίξω ένα να το δουλέψω σωστά να δείτε τι καλά θα περνάμε και όσοι έρχονται από μπου κερασμενα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Έτσι πάω πάσο αν είναι χαλαρά από δουλειά ..αλλά να φτάσεις στο 100ρικο για να σου πάρει καμία πίπα λίγο βαράει η τιμή ..ας κάνει αντιπρόταση στο πρώτο ποτό ,να ρωτήσει αν παίζει τίποτα πονηρό με επιτόπου χρέωση ίσως γλιτώσει κανένα φράγκο ..εκτός άμα δουλεύει πριβέ στυλ Βαρδάρη.θυμασαι; Αμόρε απέναντι από την ποδηλάτουπολη ,τι απάτη ήταν αυτή !
Στους καναπέδες δίνεις στην άκρη πάντως δεν έχει πριβέ το φουλ μουν δουλεύει έτσι σαν το αμόρε και αυτό κάτι 150 200 για να γαμησεις λένε και όλο τελειωνε τελείωνε χίλιες φορές να χτυπησεις εσκορτακι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Αδερφε εκεί ήταν γαμησετα 100 έκανες λογαριασμό 250 σου λέγανε πολύ χάλια μαγαζί και πολλές φασαρίες συνέχεια στο μετρό όσες φορές έχω πάει τίμιες είναι έτσι φαίνονται τουλάχιστον τώρα σε αμαθους και σε κορόιδα μπορεί να συμπεριφέρονται ανάλογα..εγώ είπα αξίζει απ' την άποψη ότι θες ντε και καλά να πας κωλομπαρο και να κάνεις κάτι παραπάνω δυστυχώς στη πόλη μας τα περισσότερα κερνάς και κάνα μπούτι ποιανέις και στραβοκοιτανε.. μακάρι να κάνω φράγκα να ανοίξω ένα να το δουλέψω σωστά να δείτε τι καλά θα περνάμε και όσοι έρχονται από μπου κερασμενα
Άσε φίλε σε έβαζε πριβέ στο αμόρε για φάση και από το παραθυράκι του Ντι Τζέι έπαιρνε ποτά στο πριβέ 2πλα χρεωμένα και μέχρι να βγεις από το παραβάν σου περνάνε και τα νεφρά.
Πολύ απάτη μαγαζί .
Ευτυχώς έκλεισε και γλίτωσε κόσμος .
Πέθανε και ο Τσάρλυ άφησε τους αγγέλους άστεγους ..μαύρο χάλι το Βαρδάρη πλέον .
Στο καραμέλα μια φορά πήγα και την κοπανησα γρήγορα με ένα ποτό ..και εκεί αρπαγή πρέπει να γίνεται .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Στους καναπέδες δίνεις στην άκρη πάντως δεν έχει πριβέ το φουλ μουν δουλεύει έτσι σαν το αμόρε και αυτό κάτι 150 200 για να γαμησεις λένε και όλο τελειωνε τελείωνε χίλιες φορές να χτυπησεις εσκορτακι
Σιγά μην δώσω 150 - 200 για τις γκόμενες του φουλ μουν ..κάποτε οι ίδιες μπαίνανε πριβέ με 50ρικο

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Άσε φίλε σε έβαζε πριβέ στο αμόρε για φάση και από το παραθυράκι του Ντι Τζέι έπαιρνε ποτά στο πριβέ 2πλα χρεωμένα και μέχρι να βγεις από το παραβάν σου περνάνε και τα νεφρά.
Πολύ απάτη μαγαζί .
Πέθανε και ο Τσάρλυ άφησε τους αγγέλους άστεγους ..μαύρο χάλι το Βαρδάρη πλέον .
Στο καραμέλα μια φορά πήγα και την κοπανησα γρήγορα με ένα ποτό ..και εκεί αρπαγή πρέπει να γίνεται .
Χαχαχα να ξες είσαι ωραίος πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε κασκαντεριλικι Τζόνι και μετρό μαζι

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Πολύ απάτη μαγαζί .
Ναι ρε πλεμπα είναι έτυχε να πάω κάποιες φορές και μέτριες κοπέλες και για νεφρά πάνε και ανδρικό 10 ευρώ λες και το πίνω στο αλκατραζ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Χαχαχα να ξες είσαι ωραίος πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε κασκαντεριλικι Τζόνι και μετρό μαζι
Εμείς μαζί άμα βγούμε φίλε μας βλέπω να τρώμε πόρτα στο τέλος ! Πλάκα κάνω ..μακάρι να ξεστραβωθουν και οι νέοι στο άθλημα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Εμείς μαζί άμα βγούμε φίλε μας βλέπω να τρώμε πόρτα στο τέλος ! Πλάκα κάνω ..μακάρι να ξεστραβωθουν και οι νέοι στο άθλημα
Αδερφε εγώ από τότε που χώρισα κάνα χρόνο και έχω φάει ένα αμάξι δεν τρώμε πουθενά χαχαχαχα

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Ναι ρε πλεμπα είναι έτυχε να πάω κάποιες φορές και μέτριες κοπέλες και για νεφρά πάνε και ανδρικό 10 ευρώ λες και το πίνω στο αλκατραζ
Μόνο η Εύα η μιλφάρα με την κορμάρα και τις βυζάρες άξιζε εκεί μέσα.

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Μόνο η Εύα η μιλφάρα με την κορμάρα και τις βυζάρες άξιζε εκεί μέσα.
Ενταξει μπρο δεν είναι ότι έχει και Ορκ αλλά αντικειμενικά με τιμές στριπτιτζαδικου χίλιες φορές να πας λε καμπαρέ να δεις μουναρες και κάνα σόου στη πιστα

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Ενταξει μπρο δεν είναι ότι έχει και Ορκ αλλά αντικειμενικά με τιμές στριπτιτζαδικου χίλιες φορές να πας λε καμπαρέ να δεις μουναρες και κάνα σόου στη πιστα
Συμφωνώ 1000%. Είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Θα σου στείλω pm.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Σε αυτό το μαγαζι στην Αιγαίου καλαμαρια δεν έχει πάει κανεις ακόμα; Από το φωτισμό έξω κτλ είναι ξεκάθαρα κωλομπαρο, απορώ που δε μπήκε και κανεις του μαγαζιού να το ανακοινώσει εδώ για διαφήμιση

foreveryusepf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπέρα σας

θέλω την βοήθεια σας για να ζήσω κάτι που με καίει - ψήνει καιρό τώρα αλλά όλο το αναβάλω - το ξεχνάω .

Το αναβάλω το ξεχνάω γιατί δεν ξέρω που να ξεκινήσω ....

Θέλω να πάω σε ένα μαγαζί να πιώ την μπυρίτσα μου και να κάνω παρέα με μία κυρία που δεν εχω ξαναδει ποτε .

Δεν έχω να ξοδέψω πολλά ( 100€ ) και θα ήθελα το μαγαζί να είναι ήσυχο και όχι πάρα πολύ γεμάτο .

Η κυρία δεν με ενοχλεί πως θα είναι αρκή να μην είναι "τροφαντη" .

Όταν λέω παρέα εννοώ να κάτσουμε να πιούμε την μπυρίτσα μας και να υπάρχει προστυχη κουβέντα και πιασίματα .

Αν προκύψει κάτι ας προκύψει αλλά δεν είναι ζητούμενο .

Είμαι παντρεμένος , 35 χρονών , ούτε άσχημος ούτε κανένα μοντέλο .

Τι θα μου προτείνατε ?

Αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία για να μπορέσετε να μου κάνετε κάποια πρόταση ,
βεβαίως να σας την δώσω .

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Kαλησπέρα σας

θέλω την βοήθεια σας για να ζήσω κάτι που με καίει - ψήνει καιρό τώρα αλλά όλο το αναβάλω - το ξεχνάω .

Θέλω να πάω σε ένα μαγαζί να πιώ την μπυρίτσα μου και να κάνω παρέα με μία κυρία που δεν εχω ξαναδει ποτε .

Δεν έχω να ξοδέψω πολλά ( 100€ ) και θα ήθελα το μαγαζί να είναι ήσυχο και όχι πάρα πολύ γεμάτο .

Όταν λέω παρέα εννοώ να κάτσουμε να πιούμε την μπυρίτσα μας και να υπάρχει προστυχη κουβέντα και πιασίματα .

Τι θα μου προτείνατε ?

Αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία για να μπορέσετε να μου κάνετε κάποια πρόταση ,
Εγώ γενικά προτιμώ τα εκτός πόλης και νομίζω πως αυτά που θα σου πω θα σου ταιριάξουν. Παίρνεις Ε.Ο. προς Έδεσσα και λίγα χιλιόμετρα πριν τη Χαλκηδόνα στρίβεις δεξιά προς Γέφυρα, Βαθύλακκο, Καστανά κλπ.. Παλιά υπήρχαν εκεί καμιά δεκαριά "ιδρύματα". Την τελευταία φορά που πέρασα το καλοκαίρι ήταν μόνο δύο (το ένα απέναντι από το άλλο) και νομίζω πως είναι ιδανικά για αυτό που θέλεις.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Kαλησπέρα σας

Τι θα μου προτείνατε ?

Σε όλα τα κωλομπαρα θα βρεις το αντίστοιχο που ζητάς ..
Μπαίνοντας μην τους πεις από την πόρτα έχω 100 ευρώ να διαθέσω γιατί μάλλον θα βγεις γρήγορα χωρίς το 100ρικο..
Αφού δεν σε ενδιαφέρει τόσο το κομμάτι να γίνει κάτι σε φουλ ..τα περισσότερα είναι ιδανικά.
Καλή ιδέα είναι και η πρόταση που έγραψε ο φίλος πιο πάνω αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να τραβηχτείς εκτός πόλης ,εκτός αν έχεις φόβο λόγο ότι είσαι παντρεμένος .
Καλή επιλογή είναι να πας φουεγκο Ηλιούπολη
,Μπαρ δώρα Ηλιούπολη
,αλτερ εγκο Εύοσμο
Κάπτεν Μόργκαν Κορδελιό ..
Είναι κάποια που νομίζω θα βρεις ακριβώς ότι ψάχνεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

θέλω να σε ρωτήσω πόσο περίπου κυμαίνεται το σεξ στην καβάτζα στο full moon και γενικά τι ρόστερ έχει αν πήγες τώρα στα κοντά, αξίζουν οι εργαζόμενες ή είναι τίποτα χρέπια

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Σε όλα τα κωλομπαρα θα βρεις το αντίστοιχο που ζητάς ..
Μπαίνοντας μην τους πεις από την πόρτα έχω 100 ευρώ να διαθέσω γιατί μάλλον θα βγεις γρήγορα χωρίς το 100ρικο..
Αφού δεν σε ενδιαφέρει τόσο το κομμάτι να γίνει κάτι σε φουλ ..τα περισσότερα είναι ιδανικά.
Καλή ιδέα είναι και η πρόταση που έγραψε ο φίλος πιο πάνω αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να τραβηχτείς εκτός πόλης ,εκτός αν έχεις φόβο λόγο ότι είσαι παντρεμένος .
Καλή επιλογή είναι να πας φουεγκο Ηλιούπολη
,Μπαρ δώρα Ηλιούπολη
,αλτερ εγκο Εύοσμο
Κάπτεν Μόργκαν Κορδελιό ..
Είναι κάποια που νομίζω θα βρεις ακριβώς ότι ψάχνεις
Όχι και αλτερ εγκο ρε δικε μου που το θυμήθηκες;;;;χαχαχαχαχα δεν λέει εκεί οχι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
θέλω να σε ρωτήσω πόσο περίπου κυμαίνεται το σεξ στην καβάτζα στο full moon και γενικά τι ρόστερ έχει αν πήγες τώρα στα κοντά, αξίζουν ή είναι τίποτα χρέπια
Δεν έχει τίποτα φοβερό ,μεταγραφές του φιβερ είναι .τις έχουν αναφέρει ..έχω πάει μια φορά για να δω και εγώ τον χώρο.
Τίποτα το ιδιαίτερο ,μικρό μαγαζί απορώ πως γίνεται και σόου εκεί μέσα.
Τα ποτά πολύ ακριβά ,σε τιμές 10 το δικό σου 20 της κοπέλας .άμα κεράσεις με 10 την κοπέλα είναι σφινακι.
Τρεις κοπέλες είχε ,η μία έκανε πριβέ ,μια ξανθιά Ρωσίδα νομιζω αλλά δεν ασχολειθηκα .
Από ότι λένε όσοι έχουν πάρει πριβέ οι τιμές ξεφεύγουν από την πραγματικότητα ..κάποιος έχει αναφέρει για 150-200 που ακούγεται από μόνο του αστείο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Stories

Νέο!