Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Τι παίζει στο Me and You στην Κωνσταντινουπολεως; έχει πάει κανεις;
ειχα παει πριν πολυ καιρο και ειχα πιει ποτο με μια ξανθια μιλφ ουτε που θυμαμαι ονομα. τα πιο πεταμενα λεφτα που ειχα δωσει ποτε ειχα ποιασει μπουτι και ηρθε τ αφεντικο και εκανε επιπληξη....σηκωθηκα και εφυγα επιτοπου. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τι παίζει στο Me and You στην Κωνσταντινουπολεως; έχει πάει κανεις;
Πήγα παλιότερα ( πέρσι και προπερσι).. κουβέντα και παρέα κυρίως..ευχάριστο - φιλικό περιβάλλον.. καθαρά τα ποτά μάλλον..
Αν γίνεις θαμώνας και σε συμπαθήσει κάποια κοπέλα ίσως παιχτεί κάτι..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ειχα παει πριν πολυ καιρο και ειχα πιει ποτο με μια ξανθια μιλφ ουτε που θυμαμαι ονομα. τα πιο πεταμενα λεφτα που ειχα δωσει ποτε ειχα ποιασει μπουτι και ηρθε τ αφεντικο και εκανε επιπληξη....σηκωθηκα και εφυγα επιτοπου. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε
Μήπως το μπούτι που έπιασες ήταν της γυναίκας του μπάρμπα-Λάκη?? :2funny::2funny:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Μήπως το μπούτι που έπιασες ήταν της γυναίκας του μπάρμπα-Λάκη?? :2funny::2funny:
Από παλιά θυμάμαι ότι μέσα ήτανε και η γυναίκα του ιδιοκτήτη. Ρε φίλε αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλακία. Κάποτε μια χορεύτρια στο platinum μου την έπεσε και ήταν η γυναίκα του DJ και ο μαλάκας ζητούσε από μένα το λόγο. Έχουν τις γυναίκες τους να δουλεύουν εκεί μέσα και κάνουν σκηνές μετά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Από παλιά θυμάμαι ότι μέσα ήτανε και η γυναίκα του ιδιοκτήτη. Ρε φίλε αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλακία. Κάποτε μια χορεύτρια στο platinum μου την έπεσε και ήταν η γυναίκα του DJ και ο μαλάκας ζητούσε από μένα το λόγο. Έχουν τις γυναίκες τους να δουλεύουν εκεί μέσα και κάνουν σκηνές μετά
Δηλαδή τι είπε ;..ρε φίλε γιατί πιάνεις το βυζί της κοπέλας μου ενώ χορεύει πάνω στον πουτσο σου; !
Σκεπτικό γάμησε τα ..θέλουν γκόμενα να δουλεύει στη νύχτα και να είναι και παρθένα .ας πήγαινε να βρει τότε αυτός λεφτά να την συντηρησει και όχι να γίνεται το αντίθετο !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Κανένα νέο , γιορτινό εχουμε;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γιορτινά νέα: πέρασμα από Casablanca και Caramela.. ευχάριστες παρουσίες, γιορτινή διάθεση και κατάθεση του δώρου Χριστουγέννων..και του χρόνου με υγεία!

akisg4

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπέρα παίδες! Το καινουργιο μαγαζί που άνοιξε στην Αιγαίου Καλαμαριά το επισκέφτηκε κανεις? Σαββατο που περασα φαινοταν ανοιχτο.Εχουμε καμια πληροφορια?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Kαλησπέρα παίδες! Το καινουργιο μαγαζί που άνοιξε στην Αιγαίου Καλαμαριά το επισκέφτηκε κανεις? Σαββατο που περασα φαινοταν ανοιχτο.Εχουμε καμια πληροφορια?
Αιγαίου σε ποιο ύψος
Μήπως εννοείς στην ψελλου

Douross

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
77
Πόντοι
0
καλησπερα, μηπως γνωρίζουμε ποιο κωλομπαρο ειναι αυτο;

270015943_381510950397551_8309629534009125805_n.jpg

Douross

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
77
Πόντοι
0
Σταματα εσυ, κατευθειαν να πεταχτεις...:cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Douross

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
77
Πόντοι
0
Φακιρη μου μπορει να είναι και λεβιτοστασιο αλλά ποιο ειναι ;

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Καλησπέρα μάγκες θέλω καιρό να γράψω μια κριτική θα την κάνω μπας και βοηθήσω συναγωνιστές να μην πετάξουνε τα λεφτά τους μιας και γυρνάω καθημερινά σε όλη τη πόλη και έχω δει τα περισσότερα αν όχι ολα.
Κάπτεν Μόργκαν είναι στο Κορδελιό έχει τις ωραιότερες κοπελες απ' όλα και γενικά τις περισσότερες φορές είναι γεμάτο.αρμεγμα πίνουν το ποτό στα μπαμ μιας και έχει δουλειά αλλά τουλάχιστον οι περισσότερες είναι πολύ όμορφες.κλειστο κάθε Δευτέρα
Καζαμπλάνκα Κατσιμίδη ότι χειρότερο άρμεγμα αγενεστατο αφεντικό οι περισσότερες άσχημες χρεώνουν προς τα πάνω ΠΡΟΣΟΧΉ!!!!!
Φουεγκο Ηλιούπολη καλή κατάσταση ποτέ έχει καλά μωρά ποτέ έχει κάτι Ορκ, γενικά σοβιετικό μαγαζί ευγενέστατη η αφεντικινα η Ελένη
Καφέ μπαρ δώρα Σταυρούπολη Ντάρκιλα μέσα κάτι φάτσες γαμησετα είναι vfm δέκα το ποτό για τη γκόμενα και χαμουρευεσε δεν έχει πολλές και αν πας αργά είναι πάντα πιασμένες η μία η Ρουμάνα είναι πολύ αστέρι
Me and you Μαρτίου
Δεν είναι κολομπαρο είναι κονσομανσιον για να πιεις κάνα ποτακι χαλαρά καλά είναι αλλά δεν κάνεις τίποτα μέσα απ' το μπαρ είναι όλες αν σε συμπαθήσει μπορεί και να βγει να κάνετε κάνα τσιγάρο γενικά καλό περιβάλλον νέα κορίτσια ψάχνονται πιστεύω κάποιες για πράγματα για έξω αλλά εκεί μέσα δεν κάνεις τίποτα τουλάχιστον έχει νορμάλ κόσμο και δεν είναι Ντάρκιλα κολομπαρο
Εδέμ
Χρεώνουν παραπάνω!!!!!!!!! Ρωσίδαδικο πέρσυ είχε μόνο μια καλή δεν ξέρω άμα είναι εκεί ακόμα οι άλλες σάπια δόντια γριές και τέτοια χάλι μαύρο φόλα
Καφέ μπαρ τζονις Σταυρούπολη
Απ' τα χειρότερα μέρη που έχω πάει στη ζωή μου γκόμενες επιπέδου γαμησετα υπάρχει μέσα δωμάτιο που με 50 60 γαμας πολύ Ντάρκ πρέπει να πας πολύ χάλια εκεί αλλιώς δεν θα την παλέψεις
Φουλ μουν
Wanna be στριπτιτζαδικο έχει κάποια καλά μωρά έχει πριβέ που γίνονται και παραπάνω πράγματα ανάλογα τη κοπέλα μέχρι και σεξ τιμές ακριβές πρέπει να το διαπραγμάτευτεις εγώ με τη ροξανη έχω περάσει πολύ καλά ένα ποτό να κεράσεις γλύφεις βυζιά πιάνεις μουνι μέχρι και γλωσσοφιλα
Καφέ μπαρ μέτρο
Δεν θα το βρείτε στο γκουγκλ είναι στη Μαρτίου στα έργα του μετρό θα το δείτε δεξία με κόκκινα γράμματα δίνεις πίπα με 6 7 ποτά γενικα πρόστυχο μαγαζί λίγες γυναίκες στην καλύτερη μέτριες μόνο η ξανθιά αξίζει και στα του έργου πολύ γκαβλιαρα άρρωστη αν την ψήσεις μπορείς και έξω να παίξεις
Καραμέλα
Wannabe στριπτιτζαδικο και αυτό πολύ ακριβό για τις υπηρεσίες που προσφέρει απορώ πως δεν έχει κλείσει ακόμα πραγματικά μπορείς να πας le cabaret σε σχέση με όλα τα άλλα μαγαζιά θα καταλάβεις την διαφορά και στις κοπέλες και στις φασεις

Μετά Λίντο μπουάτ Πόρτο Μπέλλο Σμαρτ Τούμπα καφέ ουζερί Ντίνα diamonds κλπ στάνταρ κάτι θα ξέχασα για μένα δεν αξίζουν να πας ούτε για μπύρα όχι ότι έχουν κάτι τόσο άσχημο αλλά ούτε οι γυναίκες λένε ούτε είναι κολομπαρα σοβαρά ούτε αυτά δεν ξέρουν τι είναι
ελπίζω να βοηθήσω και ότι καινούργιο ανακαλύψω που αξίζει να το αναφέρω θα σας κρατήσω ενημερους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom