Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ντιου εσυ απορώ… που τα ξέρεις αυτά;;!! Πηγες; Ρωτάω γιατί δεν είσαι τρανσας
Δεν έχει μέρος που να μην ξέρω ..χαχαχα
Όχι φίλε μου δεν είμαι ,αλλά εχω πάει μια φορά ,για την εξερεύνηση.
Όπως και στο παλιό και σε πολλά άλλα .
Κάποτε στο ts-14 έπαιζε και καμιά γκόμενα ,γυφτοβουλγαρες και τέτοια ,αλλά τώρα αυτό το xpose είναι καθαρά gay-trans μαγαζί .

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τα κωλομπαρα στη Σαλόνικα έχει ΜΙΛΦΑΡΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ....!!!!:jade::gumtits:

Καμία σχέση με τις μπαζογριες της
ΒρωμοΑθήνας!:uglykiss:
Για πες μας ΜΙΑ μουναρα ρε μερακλή που είδες στη Θεσσαλονίκη. Γιατί σε όσα πήγα η καλύτερη ήταν σα το τέρας του Λοχ Νες

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Σήμερα έτρωγα εκεί δίπλα και είδα να λειτουργεί πάλι το diamonds ανατολικά. Πήγε κάνεις τώρα πρόσφατα; Πρέπει να δοκιμαστεί

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν εννοούσα να παίζει σεξακι αλλά έστω ένα χούφτωματακι
Κ όχι να κάθεται ο ένας απέναντί από τον άλλον κ να μιλάς περί ανέμων κ υδάτων
Πόρτο Μπέλο, κάπως έτσι είναι..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σήμερα έτρωγα εκεί δίπλα και είδα να λειτουργεί πάλι το diamonds ανατολικά. Πήγε κάνεις τώρα πρόσφατα; Πρέπει να δοκιμαστεί
Νομίζω αν ξοδέψεις πολύ χρήμα σε κεράσματα κάτι θα κάνεις..πίνουν πολύ γρήγορα..
στη θέση σου θα προτιμούσα Καζαμπλάνκα ( παλιό άρωμα)..

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
173
Πόντοι
1
Νομίζω αν ξοδέψεις πολύ χρήμα σε κεράσματα κάτι θα κάνεις..πίνουν πολύ γρήγορα..
Φίλε παίζει τίποτα στο συγκεκριμένο έχεις πάει? Έχει καλά κομμάτια?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Φίλε παίζει τίποτα στο συγκεκριμένο έχεις πάει? Έχει καλά κομμάτια?
Πέρασα πριν λίγο καιρό..εμένα μου άρεσε το κλίμα και οι κοπέλες.. αλλά θέλει να πας φορτωμένος
Πάντως δούλευαν κάποιες αξιόλογες μιλφαρες..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πέρασα πριν λίγο καιρό..εμένα μου άρεσε το κλίμα και οι κοπέλες.. αλλά θέλει να πας φορτωμένος
Πλέον παντού πρέπει να πας φορτωμένος .ορμάνε σαν καρχαρίες ..από κοπέλες ;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πλέον παντού πρέπει να πας φορτωμένος .ορμάνε σαν καρχαρίες ..από κοπέλες ;
Ωραίες μιλφ ..και πρόθυμες.. δίνοντας υποσχέσεις για στενότερη γνωριμία..
Πριν κανά δίμηνο αυτά..

Τελευταία τροποποίηση:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Δε με νοιαζει να πηδηξω, με νοιάζει να έχει όμορφες γκόμενες. Αυτό είναι που λείπει από τα κωλομπαρα που έχω πάει...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δε με νοιαζει να πηδηξω, με νοιάζει να έχει όμορφες γκόμενες. Αυτό είναι που λείπει από τα κωλομπαρα που έχω πάει...
Diamonds έχει νεαρότερες ( ομορφουλες) κοπέλες συνήθως...
Για μιλφειγ πάνε Καζαμπλάνκα ή και Εδέμ..
Στο Εδέμ μικτή κατάσταση

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Diamonds έχει νεαρότερες ( ομορφουλες) κοπέλες συνήθως...
Για μιλφειγ πάνε Καζαμπλάνκα ή και Εδέμ..
Στο Εδέμ μικτή κατάσταση
Στο Εδέμ φίλε όταν πήγα τρόμαξα, απίστευτη μπαζοκατασταση

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Κυριακή το Diamonds πάλι κλειστό, τι διάολο κάνουν οπότε θέλουν δουλεύουν;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Γυρνώντας απ' έξω έκανα μια στάση να δω τι παίζει στο Diamonds. Τελικά είναι κάθε Κυριακή κλειστά. Στο μαγαζί δουλεύουν 4 κοπέλες εκ των οποιων 2 πιτσιρίκες καλές και 2 ακόμα μέτριες. Το κέρασμα 20 το ποτό, 10 το νερό. Στο διαταυτα όμως δε παίζει απολύτως τίποτα, ούτε καν να χαϊδεψεις λίγο. Κοινώς πεταμένα λεφτα

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
To sportsbar όπου έβλεπα επί χρόνια αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με τα παιδιά μου έκλεισε και γίνεται πλέον ευαγές ίδρυμα. Πρόκειται για το άλλοτε Subbuteo στην Αιγαίου λίγο μετά την διασταύρωσή της με την Εθν. Αντιστάσεως με κατεύθυνση προς την Κηφησία στο αριστερό χέρι !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
με το retro τι παιζει παιδια εχει παει καποιος να μας πει γνωμη?
Το ρετρό έγινε after και συνήθως έχει live ,δεν είναι κωλομπαρο .
Λόγο περιοχής ο κόσμος είναι ο τοπικός .είχα δει κάπου ότι είχε λάιβ Καρδαμύλη κάποια στιγμή .
Δεν χρειάζεται εξερεύνηση για πονηρά πράγματα .

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Χθες μετα απο βολτα απογοητευσης στην πιατσα ειπα να περασω απο full moon μεσα 4 μεγαλοκοπελες ονοματα δεν θυμαμαι. Μια μελαχρινη κοντα στα 50+ με μεγαλα βυζια πεταγμενα εξω, μια ξανθια με επισης μεγαλο στηθος που ηταν τοσο σπασμενη σαν 100+ ετων και δυο που δεν εκαναν καν τον κοπο να σηκωθουν στα προσωπα ολες δρακοι. Αφου εφυγα απραγος περασμα απο καραμελα πρωτη φορα, 3 κοπελες μεσα τα ιδια χαλια λεω δεν γινεται θα παρω εναν χωρο να δω τι παιζει. Πηρα μια μελαχρινη 40αρα περιπου με μικρο βυζι οτι χειροτερο σε χωρο εχω δει ποτε μου. Τα λεφτα της βενζινης δεν εποιασαν τοπο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Χθες μετα απο βολτα απογοητευσης στην πιατσα ειπα να περασω απο full moon μεσα 4 μεγαλοκοπελες ονοματα δεν θυμαμαι. Μια μελαχρινη κοντα στα 50+ με μεγαλα βυζια πεταγμενα εξω, μια ξανθια με επισης μεγαλο στηθος που ηταν τοσο σπασμενη σαν 100+ ετων και δυο που δεν εκαναν καν τον κοπο να σηκωθουν στα προσωπα ολες δρακοι. Αφου εφυγα απραγος περασμα απο καραμελα πρωτη φορα, 3 κοπελες μεσα τα ιδια χαλια λεω δεν γινεται θα παρω εναν χωρο να δω τι παιζει. Πηρα μια μελαχρινη 40αρα περιπου με μικρο βυζι οτι χειροτερο σε χωρο εχω δει ποτε μου. Τα λεφτα της βενζινης δεν εποιασαν τοπο
Ωραιος φίλε !
Στο φουλ μουν ήθελα καιρό να δω τι παίζει αλλά από ότι φαίνεται μας γλίτωσες από τον κόπο και την απογοήτευση.
Για το καραμέλα ,δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει ,είναι η χειρότερη επιλογή .
Είναι κάτι σαν κραχτης για να τα τρώει από τους τουρίστες και τους περαστικούς του Βαρδαρίου.
10 ευρώ ποτό τέτοια εποχή ;
Πραγματικά δεν ξέρουν από πού να αρμεξουν .
Δεν μιλάω για το γυναικείο ...
Από γυναίκες υστερεί όλη η πόλη ,δεν έχεις καν όρεξη να πας κάπου .
Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ χθες μετά την φόλα που φάγαμε στην πιάτσα αλλά βαριόμουν να ανοίξω και την πόρτα στο οποιοδήποτε

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Ωραιος φίλε !
Στο φουλ μουν ήθελα καιρό να δω τι παίζει αλλά από ότι φαίνεται μας γλίτωσες από τον κόπο και την απογοήτευση.
Για το καραμέλα ,δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει ,είναι η χειρότερη επιλογή .
Είναι κάτι σαν κραχτης για να τα τρώει από τους τουρίστες και τους περαστικούς του Βαρδαρίου.
10 ευρώ ποτό τέτοια εποχή ;
Πραγματικά δεν ξέρουν από πού να αρμεξουν .
Δεν μιλάω για το γυναικείο ...
Από γυναίκες υστερεί όλη η πόλη ,δεν έχεις καν όρεξη να πας κάπου .
Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ χθες μετά την φόλα που φάγαμε στην πιάτσα αλλά βαριόμουν να ανοίξω και την πόρτα στο οποιοδήποτε
Στο full moon πρεπει να δουκευει μια μπαργουμαν που ειναι τρομερο μουνετο αλλα δεν ξερω αν βγαινει εκτος, αυτες με λεγαν οτι παρασκευη και σαββατο εχουν πελατες που ανοιγουν μπουκαλια τωρα τι αλλο να πουν για να τραβηξουν κοσμο… αμα θες να ποιασεις μονο βυζια χωρις να σε νοιαζει ολο το υπολοιπο ισως την παλεψεις. Εγω που εχω συνηθισει στο blue το παλιο δεν μπορω σε τετοιες καταστασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom