Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.209
Πόντοι
3.796
Στο full moon πρεπει να δουκευει μια μπαργουμαν που ειναι τρομερο μουνετο αλλα δεν ξερω αν βγαινει εκτος, αυτες με λεγαν οτι παρασκευη και σαββατο εχουν πελατες που ανοιγουν μπουκαλια τωρα τι αλλο να πουν για να τραβηξουν κοσμο… αμα θες να ποιασεις μονο βυζια χωρις να σε νοιαζει ολο το υπολοιπο ισως την παλεψεις. Εγω που εχω συνηθισει στο blue το παλιο δεν μπορω σε τετοιες καταστασεις
Φίλε το μπλου ιγκουάνα αξίζει τώρα για ποτό; Έχω να πάω πολλά χρόνια .
Ποιο είναι το μουνι στο μπαρ;
Καταρχάς αυτό που είπαν σχετικά με πελάτες που ανοίγουν μπουκάλια είναι τελείως αντιεπαγγελματικο ,είναι σαν να μειώνουν εσένα που πήγες να πιεις ένα ποτό και να κεράσεις ένα .σαν να σου λένε ότι σε έχουν γραμμένο άμα δεν αφήσεις σοβαρό κεφάλαιο .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Το ρετρό έγινε after και συνήθως έχει live ,δεν είναι κωλομπαρο .
Λόγο περιοχής ο κόσμος είναι ο τοπικός .είχα δει κάπου ότι είχε λάιβ Καρδαμύλη κάποια στιγμή .
Δεν χρειάζεται εξερεύνηση για πονηρά πράγματα .
Το σπορ έχει πεθάνει γενικά σε αυτές τις περιοχές, δεν ξέρω βέβαια αν είναι θέμα περιοχών καθώς σε ολη τη πολη είναι χαμηλή η κινηση

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Δεν θυμαμαι πως την λενε ενας συναγωνιστης ειχε βαλει το φβ της εδω αν θυμαμαι καλα εγω στο μοκου εχω να παω απο την καραντινα που το ανοιγαν στις 6 το απογευμα και ειχε κατι βαρεμενες μεσα απο τοτε δεν ξαναπηγα, χθες ειδα αρκετο κοσμο να μπαινοβγαινει και μου κινησε το ενδιαφερον. Στο μπλου εγω περνουσα καλα πριν μια πενταετια περιπου, θα προσπαθησω να κανω μια επισκεψη αυριο μεθαυριο να δω τι παιζει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.209
Πόντοι
3.796
Το σπορ έχει πεθάνει γενικά σε αυτές τις περιοχές, δεν ξέρω βέβαια αν είναι θέμα περιοχών καθώς σε ολη τη πολη είναι χαμηλή η κινηση
Δεν έχει πεθάνει σε αυτές τις περιοχές ,έχει πεθάνει παντού .ακόμα και στην επαρχία .
Δεν έχει πουθενά γκόμενες όπως τις παλιές .
Ακόμα και αυτές που έχει και είναι ωραία μουνια είναι κάτι χαζοβιολες μπεκρουδες που σε περνάνε για τελείως μαλακα ,γιατί δεν ξέρουν να δουλεύουν .σε ορμάνε να σου αδειάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις τσέπες και δεν τις νοιάζει αν θα σε κάνουν πελάτη .
Για αυτό πέθανε το επάγγελμα,γιατί αντί να έχουν λίγο μυαλό όπως παλιά να σε κάνουν τακτικό και να τσιμπάνε κάθε μέρα μεροκάματο,αυτές κοιτάνε να σου φανε τον μισθό σε 1-2 ωρίτσες ..

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Δεν θυμαμαι πως την λενε ενας συναγωνιστης ειχε βαλει το φβ της εδω αν θυμαμαι καλα εγω στο μοκου εχω να παω απο την καραντινα που το ανοιγαν στις 6 το απογευμα και ειχε κατι βαρεμενες μεσα απο τοτε δεν ξαναπηγα, χθες ειδα αρκετο κοσμο να μπαινοβγαινει και μου κινησε το ενδιαφερον. Στο μπλου εγω περνουσα καλα πριν μια πενταετια περιπου, θα προσπαθησω να κανω μια επισκεψη αυριο μεθαυριο να δω τι παιζει
την είχα πετύχει πριν κάποια χρόνια να γαμιέται σε μαγαζί στην κατερίνη.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Δεν έχει πεθάνει σε αυτές τις περιοχές ,έχει πεθάνει παντού .ακόμα και στην επαρχία .
Δεν έχει πουθενά γκόμενες όπως τις παλιές .
Ακόμα και αυτές που έχει και είναι ωραία μουνια είναι κάτι χαζοβιολες μπεκρουδες που σε περνάνε για τελείως μαλακα ,γιατί δεν ξέρουν να δουλεύουν .σε ορμάνε να σου αδειάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις τσέπες και δεν τις νοιάζει αν θα σε κάνουν πελάτη .
Για αυτό πέθανε το επάγγελμα,γιατί αντί να έχουν λίγο μυαλό όπως παλιά να σε κάνουν τακτικό και να τσιμπάνε κάθε μέρα μεροκάματο,αυτές κοιτάνε να σου φανε τον μισθό σε 1-2 ωρίτσες ..
Νομιζω οτι φταίει και η οικονομία που είναι σε κρίση, πριν το 2011 και τα μνημονια δεν άνοιγαν μόνο Σάββατα αλλα σχεδόν καθέ μέρα και αρα δεν υπήρχαν οι συμπεριφορές που γραφεις, διότι το χρήμα ηταν σίγουρο και ακουραστο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.209
Πόντοι
3.796
Νομιζω οτι φταίει και η οικονομία που είναι σε κρίση, πριν το 2011 και τα μνημονια δεν άνοιγαν μόνο Σάββατα αλλα σχεδόν καθέ μέρα και αρα δεν υπήρχαν οι συμπεριφορές που γραφεις, διότι το χρήμα ηταν σίγουρο και ακουραστο.
Όχι φίλε και τώρα δουλεύουν κάθε μέρα .
Το θέμα είναι ότι δεν έχουν δουλειά για τον παραπάνω λόγο .
Πάνε σε ένα τυχαίο και μπες σήμερα μέσα κάτσε μια ώρα ,θα σου πάρουν και το σακάκι φεύγοντας .
Έχει τελειώσει ο επαγγελματισμός ,δεν βλέπεις ότι οι κοπέλες αλλάζουν μαγαζιά κάθε εβδομάδα και γίνεται κύκλος και γυρνάνε στο ίδιο ;αυτός είναι ο λόγος ..δεν έχουν σταθερούς πελάτες γιατί ορμάνε δίχως αύριο .
Σίγουρα υπάρχει και κρίση αλλά ο κωλομπαρας αυτά που είναι να αφήσει θα τα αφήσει ..άμα πάει και αφήνει κατοσταρικα και φεύγει με τα μούτρα κάτω γιατί να ξανά πάει ;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Όχι φίλε και τώρα δουλεύουν κάθε μέρα .
Το θέμα είναι ότι δεν έχουν δουλειά για τον παραπάνω λόγο .
Πάνε σε ένα τυχαίο και μπες σήμερα μέσα κάτσε μια ώρα ,θα σου πάρουν και το σακάκι φεύγοντας .
Έχει τελειώσει ο επαγγελματισμός ,δεν βλέπεις ότι οι κοπέλες αλλάζουν μαγαζιά κάθε εβδομάδα και γίνεται κύκλος και γυρνάνε στο ίδιο ;αυτός είναι ο λόγος ..δεν έχουν σταθερούς πελάτες γιατί ορμάνε δίχως αύριο .
Σίγουρα υπάρχει και κρίση αλλά ο κωλομπαρας αυτά που είναι να αφήσει θα τα αφήσει ..άμα πάει και αφήνει κατοσταρικα και φεύγει με τα μούτρα κάτω γιατί να ξανά πάει ;
Ισως εχεις δίκιο, είχα την εντύπωση οτι είναι οπως στα κλαμπ που δουλεύουν μόνο παρασκευές Σάββατα λόγω αφργακιας του κόσμου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.209
Πόντοι
3.796
Ισως εχεις δίκιο, είχα την εντύπωση οτι είναι οπως στα κλαμπ που δουλεύουν μόνο παρασκευές Σάββατα λόγω αφργακιας του κόσμου.
Όλες τις μέρες κανονικά δουλεύουν και συνήθως κάνουν μια μέρα ρεπό .
Απλά βαράνε μύγες και μόλις ανοίγεις την πόρτα το καλησπέρα στα αυτιά σου ακούγεται σαν καλός τον μαλακα

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
603
Πόντοι
81
Όλες τις μέρες κανονικά δουλεύουν και συνήθως κάνουν μια μέρα ρεπό .
Απλά βαράνε μύγες και μόλις ανοίγεις την πόρτα το καλησπέρα στα αυτιά σου ακούγεται σαν καλός τον μαλακα
Να βγει κάποτε ένας εφοριακός από αυτούς που γυρνάνε μέρα-μεσημέρι και ελέγχουν μικρά καταστήματα, φούρνους, μπουγάτσες, ψιλικατζίδικα, κλειδαράδικα, μικρά ρουχάδικα και λοιπές μικρές ή οικογενειακές επιχειρήσεις για αποδείξεις από 1-20 ευρώ, να μας εξηγήσει πώς γίνεται να στέκονται κάτι άκυρα μαγαζιά (όχι μόνο κωλόμπαρα ή φρουτάδικα) που βαράνε μύγες ενώ πληρώνουν μεγάλα ενοίκια και -θεωρητικά τουλάχιστον- απασχολούν προσωπικό (έστω την μπαργούμαν και μια σερβιτόρα, εν προκειμένω). Και να μας πει πότε πήγε για έλεγχο κι αν έκανε φύλλο και φτερό την επιχείρηση.

Εμάς βέβαια σαν πελάτες θα μας χαλούσε την φάση, αλλά λέω.

(Μην πιάσουμε γιατρούς, υδραυλικούς κλπ, είναι συζήτηση για άλλο νήμα.)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.209
Πόντοι
3.796
Να βγει κάποτε ένας εφοριακός από αυτούς που γυρνάνε μέρα-μεσημέρι και ελέγχουν μικρά καταστήματα, φούρνους, μπουγάτσες, ψιλικατζίδικα, κλειδαράδικα, μικρά ρουχάδικα και λοιπές μικρές ή οικογενειακές επιχειρήσεις για αποδείξεις από 1-20 ευρώ, να μας εξηγήσει πώς γίνεται να στέκονται κάτι άκυρα μαγαζιά (όχι μόνο κωλόμπαρα ή φρουτάδικα) που βαράνε μύγες ενώ πληρώνουν μεγάλα ενοίκια και -θεωρητικά τουλάχιστον- απασχολούν προσωπικό (έστω την μπαργούμαν και μια σερβιτόρα, εν προκειμένω). Και να μας πει πότε πήγε για έλεγχο κι αν έκανε φύλλο και φτερό την επιχείρηση.

Εμάς βέβαια σαν πελάτες θα μας χαλούσε την φάση, αλλά λέω.

(Μην πιάσουμε γιατρούς, υδραυλικούς κλπ, είναι συζήτηση για άλλο νήμα.)
Και εκεί γίνονται έλεγχοι αλλά όπως λες ότι πληρώνουν τα έξοδα τους ,έτσι είτε έχουν δηλωμένο το προσωπικό είτε παριστάνουν τους πελάτες .
Άστοχο παράδειγμα και πλέον αχρειαστη κίνηση σε ήδη πεσμένες επιχειρήσεις

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
221
Πόντοι
21

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
To sportsbar όπου έβλεπα επί χρόνια αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με τα παιδιά μου έκλεισε και γίνεται πλέον ευαγές ίδρυμα. Πρόκειται για το άλλοτε Subbuteo στην Αιγαίου λίγο μετά την διασταύρωσή της με την Εθν. Αντιστάσεως με κατεύθυνση προς την Κηφησία στο αριστερό χέρι !
Ξέρουμε όνομα και πότε θα ανοίξει ;

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Roxani Gavriilidou στο fb ! Είναι αυτή που λέτε!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.209
Πόντοι
3.796
Βγήκε κανένας σήμερα ;έχει κανένα μαγαζί καλό για ποτό ;

billsalonika1926