kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Και το Καπτεν Μόργκαν 12-1 η ώρα γεμάτο είναι, πρεπει να ξεκινάει από 11
Εγώ πάντως γκουγλάροντάς το "cafe aνdri Θεσσαλονίκη" , δεν βρήκε τίποτα στην ΘεσσαλονίκηΝαι ψαξτο αναζήτηση και θα δεις και εσύ
Είναι καινούριο μαγαζί μπορεί ακόμα να μην το βγάζει .αλλά τι νόημα έχει να το γκουγκλαρεις ;Εγώ πάντως γκουγλάροντάς το "cafe aνdri Θεσσαλονίκη" , δεν βρήκε τίποτα στην Θεσσαλονίκη
Δεν έχεις άδικο , περισσότερο για καμιά σελίδα στο fb , μήπως και καταλάβω τι παίζειΕίναι καινούριο μαγαζί μπορεί ακόμα να μην το βγάζει .αλλά τι νόημα έχει να το γκουγκλαρεις ;
όπως ανέφερε και πιο πάνω ο φίλος Κυριακή έπαιζε και ντέρμπι!Δεν έχεις άδικο , περισσότερο για καμιά σελίδα στο fb , μήπως και καταλάβω τι παίζει
Fuego ,alter ego..7 ευρώ αντρικό - γυναικείο.. φυσιολογικά και η Δώρα τόσο θα είναιΣτο Δώρα τι τιμές παίζουν; Ποιό μαγαζί είναι οικονομικό και έχει ας πούμε... τις πιο ώριμες παρουσίες;
Πήγα σήμερα από Fuego, απελπισία. Είχε 4 γυναίκες, μια μεγαλουτσικη μελαχρινή, μια 35αρα ψιλονταρντανα, μια νεαρή με πεταχτά δόντια και σημάδια από σπυρια και μια χοντρούλα που ήταν ρεζερβε. Πολύ χαμηλό επίπεδο εμφανισιακά έφυγα άρον άρον. Όπως έφευγα πέρασα και έξω από το full moon που είπες. Λέω δε γαμιεται 6€ ξόδεψα θα μπω. Μέσα 2 πελάτες και 3 γυναίκες. 2 μελαχρινές, η μία κοντή τσουπωτη και μια ψηλή με πολύ ωραίο κορμί και οι δύο απασχολημένες. Σε μένα ήρθε μια ξανθιά που από κοντά ήταν πιο σπασμένη από τη γιαγιά μου, πρεπει να ήταν κοντά στα 60. Έφυγα κι από εκεί καίγοντας αλλά 10€.Καλησπέρα !
Σήμερα θέλω και εγώ δυνατές πληροφορίες.
Ελπίζω να μην με γράψετε στα ..
Θέλω να μάθω τι ρόστερ έχει το φουλ μουν και αν πήγε κάποιος πρόσφατα .
Σίγουρα έχει μεταγραφές από το παλιό φιβερ .
Αλλά υπάρχει κάποιος που το επισκέπτεται;
Ωραίος φίλε ,σέβομαι και μόνο που μπήκες στον κόπο για την ενημέρωση.Πήγα σήμερα από Fuego, απελπισία. Είχε 4 γυναίκες, μια μεγαλουτσικη μελαχρινή, μια 35αρα ψιλονταρντανα, μια νεαρή με πεταχτά δόντια και σημάδια από σπυρια και μια χοντρούλα που ήταν ρεζερβε. Πολύ χαμηλό επίπεδο εμφανισιακά έφυγα άρον άρον. Όπως έφευγα πέρασα και έξω από το full moon που είπες. Λέω δε γαμιεται 6€ ξόδεψα θα μπω. Μέσα 2 πελάτες και 3 γυναίκες. 2 μελαχρινές, η μία κοντή τσουπωτη και μια ψηλή με πολύ ωραίο κορμί και οι δύο απασχολημένες. Σε μένα ήρθε μια ξανθιά που από κοντά ήταν πιο σπασμένη από τη γιαγιά μου, πρεπει να ήταν κοντά στα 60. Έφυγα κι από εκεί καίγοντας αλλά 10€.
Συμπέρασμα, ομορφες γυναίκες έχει ΜΌΝΟ το Καπτεν Μόργκαν. Ακριβό, δε θα κάνεις σχεδόν τίποτα από μπαλαμουτι, αλλά έχει όμορφες γυναίκες. Στα αλλά δε θα πατήσω ποτέ ξανά για κανένα λόγο...
Προέκταση Μακρυγιαννη αν δεν απατώμαι και γώ έχω απορίες σχετικά dewΑυτό είναι ανατολικά έτσι δεν είναι ;
Έχει ακουστεί νομίζω κάτι παρόμοιο στα δυτικά;
Γνωρίζει κανείς ;
Νομίζω φίλε έχει και ένα στο Κορδελιό ..αλλά δεν νομίζω να έχει παιχνίδι .απλά είναι για κραχτες τα κορίτσια.Προέκταση Μακρυγιαννη αν δεν απατώμαι και γώ έχω απορίες σχετικά dew
Προέκταση Μακρυγιαννη αν δεν απατώμαι και γώ έχω απορίες σχετικά dew
Γιατί στο albert παίζει κάτι; Τουλάχιστον σε αυτό ανατολικά δε κατάλαβα να παίζει τίποταΠροέκταση Μαιάνδρου είναι το Albert, στην προέκταση Μακρυγιάννη είναι ένα που άνοιξε καιρό μετά και κόπιαρε σε αρκετά το Albert, όταν είδε ότι ψιλοδουλεύει. Πιο ήρεμες καταστάσεις, πιπίνια μεν στο προσωπικό αλλά φαίνεται ότι δεν έγινε το σκληρό κάστινγκ του Albert. Στο ένα πας για PSE ενώ στο άλλο για GFE.
Στην Μακρυγιάννη έχω πάει δηλαδή και με την γυναίκα για να νομίζει ότι δεν τρέχει και τίποτα τρομερό αν πω καμιά φορά πως θα πάω για καφέ/ποτό με φίλους και να πλύνουμε τα αμάξια μας πάνω απ'τον περιφερειακό...
ΑνανάςΑυτη που αυτοαποκαλειται μοντέλο Νικόλ με τα λιπη να ξεχειλιζουν τι φρουτο είναι;