Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Και το Καπτεν Μόργκαν 12-1 η ώρα γεμάτο είναι, πρεπει να ξεκινάει από 11

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μάγκες σόρυ, το μαγαζί λέγεται cafe andri, μου ξέφυγε και έγραψα ένα "ν" στα ελληνικά
Για φάση άλτερ έγκο το κόβω, προχθές Κυριακή είχε και κάλεσμα για τον Αρης-ΠΑΟΚ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα !
Σήμερα θέλω και εγώ δυνατές πληροφορίες.
Ελπίζω να μην με γράψετε στα ..
Θέλω να μάθω τι ρόστερ έχει το φουλ μουν και αν πήγε κάποιος πρόσφατα .
Σίγουρα έχει μεταγραφές από το παλιό φιβερ .
Αλλά υπάρχει κάποιος που το επισκέπτεται;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως γκουγλάροντάς το "cafe aνdri Θεσσαλονίκη" , δεν βρήκε τίποτα στην Θεσσαλονίκη
Είναι καινούριο μαγαζί μπορεί ακόμα να μην το βγάζει .αλλά τι νόημα έχει να το γκουγκλαρεις ;

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Είναι καινούριο μαγαζί μπορεί ακόμα να μην το βγάζει .αλλά τι νόημα έχει να το γκουγκλαρεις ;
Δεν έχεις άδικο , περισσότερο για καμιά σελίδα στο fb , μήπως και καταλάβω τι παίζει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Δεν έχεις άδικο , περισσότερο για καμιά σελίδα στο fb , μήπως και καταλάβω τι παίζει
όπως ανέφερε και πιο πάνω ο φίλος Κυριακή έπαιζε και ντέρμπι!
Είναι λάιτ πράγματα στυλ αλτερ εγκο και φουεγκο δείχνει ως τώρα .
Μένει να γίνει επίσκεψη για επιβεβαίωση

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Στο Δώρα τι τιμές παίζουν; Ποιό μαγαζί είναι οικονομικό και έχει ας πούμε... τις πιο ώριμες παρουσίες;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
104
Πόντοι
1
Πορτο Μπελλο ειδα οτι λετε καλα πραγματα, τουλαχιστον σε σχεση με τα υπολοι.α Λεω να περασω μια απο αυτες τις ημερες, ξερετε τι ωρες λειτουργει ? Και αν εχει παει καποιος προσφατα ενδεικτικες τιμες?

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Καλησπέρα !
Σήμερα θέλω και εγώ δυνατές πληροφορίες.
Ελπίζω να μην με γράψετε στα ..
Θέλω να μάθω τι ρόστερ έχει το φουλ μουν και αν πήγε κάποιος πρόσφατα .
Σίγουρα έχει μεταγραφές από το παλιό φιβερ .
Αλλά υπάρχει κάποιος που το επισκέπτεται;
Πήγα σήμερα από Fuego, απελπισία. Είχε 4 γυναίκες, μια μεγαλουτσικη μελαχρινή, μια 35αρα ψιλονταρντανα, μια νεαρή με πεταχτά δόντια και σημάδια από σπυρια και μια χοντρούλα που ήταν ρεζερβε. Πολύ χαμηλό επίπεδο εμφανισιακά έφυγα άρον άρον. Όπως έφευγα πέρασα και έξω από το full moon που είπες. Λέω δε γαμιεται 6€ ξόδεψα θα μπω. Μέσα 2 πελάτες και 3 γυναίκες. 2 μελαχρινές, η μία κοντή τσουπωτη και μια ψηλή με πολύ ωραίο κορμί και οι δύο απασχολημένες. Σε μένα ήρθε μια ξανθιά που από κοντά ήταν πιο σπασμένη από τη γιαγιά μου, πρεπει να ήταν κοντά στα 60. Έφυγα κι από εκεί καίγοντας αλλά 10€.

Συμπέρασμα, ομορφες γυναίκες έχει ΜΌΝΟ το Καπτεν Μόργκαν. Ακριβό, δε θα κάνεις σχεδόν τίποτα από μπαλαμουτι, αλλά έχει όμορφες γυναίκες. Στα αλλά δε θα πατήσω ποτέ ξανά για κανένα λόγο...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Πήγα σήμερα από Fuego, απελπισία. Είχε 4 γυναίκες, μια μεγαλουτσικη μελαχρινή, μια 35αρα ψιλονταρντανα, μια νεαρή με πεταχτά δόντια και σημάδια από σπυρια και μια χοντρούλα που ήταν ρεζερβε. Πολύ χαμηλό επίπεδο εμφανισιακά έφυγα άρον άρον. Όπως έφευγα πέρασα και έξω από το full moon που είπες. Λέω δε γαμιεται 6€ ξόδεψα θα μπω. Μέσα 2 πελάτες και 3 γυναίκες. 2 μελαχρινές, η μία κοντή τσουπωτη και μια ψηλή με πολύ ωραίο κορμί και οι δύο απασχολημένες. Σε μένα ήρθε μια ξανθιά που από κοντά ήταν πιο σπασμένη από τη γιαγιά μου, πρεπει να ήταν κοντά στα 60. Έφυγα κι από εκεί καίγοντας αλλά 10€.

Συμπέρασμα, ομορφες γυναίκες έχει ΜΌΝΟ το Καπτεν Μόργκαν. Ακριβό, δε θα κάνεις σχεδόν τίποτα από μπαλαμουτι, αλλά έχει όμορφες γυναίκες. Στα αλλά δε θα πατήσω ποτέ ξανά για κανένα λόγο...
Ωραίος φίλε ,σέβομαι και μόνο που μπήκες στον κόπο για την ενημέρωση.
Fuego δεν ξέρω γιατί τόσο χάλια ,τελευταία που είχα πάει είχε δύο - τρεις καλές παρουσίες .
Full moon πάλι περίεργο που είχε μόνο 3 γυναίκες ,συνήθως δούλευε με μεγαλύτερο ρόστερ.
Γενικά γκόμενες πλέον σε αυτή την δουλειά δεν έχει ..
Άμα προσέξεις από fb όλα τα μαγαζιά ζητάνε προσωπικό.
Η έχουν φύγει εξωτερικό,η επαρχία ,η το γύρισαν βίζιτα και οι περισσότερες τουλάχιστον οι παλιές που ήταν καλές εποχές έχουν βρει μέγα χορηγό κάποιον καημένο που νομίζει ότι τις έβγαλε από την νύχτα και ξανά γίναν παρθένες .αράζουν σπίτι παίζοντας το πλέον κυρίες και τρώνε τα έτοιμα .
Μολις τελειώσουν ,γεια σου και ξανά στη νύχτα .
Θα λένε και ότι τον χώρισαν γιατί απλά ήταν μαλακας !

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αυτό είναι ανατολικά έτσι δεν είναι ;
Έχει ακουστεί νομίζω κάτι παρόμοιο στα δυτικά;
Γνωρίζει κανείς ;
Προέκταση Μακρυγιαννη αν δεν απατώμαι και γώ έχω απορίες σχετικά dew

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Νομίζω φίλε έχει και ένα στο Κορδελιό ..αλλά δεν νομίζω να έχει παιχνίδι .απλά είναι για κραχτες τα κορίτσια.
Πρέπει να πάμε να πλύνουμε τα αμάξια μας να μάθουμε .
Αλλά μόλις δουν τι χώμα θα βγει από μέσα που να ρίξεις γκόμενα !

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
596
Πόντοι
81

Προέκταση Μαιάνδρου είναι το Albert, στην προέκταση Μακρυγιάννη είναι ένα που άνοιξε καιρό μετά και κόπιαρε σε αρκετά το Albert, όταν είδε ότι ψιλοδουλεύει. Πιο ήρεμες καταστάσεις, πιπίνια μεν στο προσωπικό αλλά φαίνεται ότι δεν έγινε το σκληρό κάστινγκ του Albert. Στο ένα πας για PSE ενώ στο άλλο για GFE. :grin:

Στην Μακρυγιάννη έχω πάει δηλαδή και με την γυναίκα για να νομίζει ότι δεν τρέχει και τίποτα τρομερό αν πω καμιά φορά πως θα πάω για καφέ/ποτό με φίλους και να πλύνουμε τα αμάξια μας πάνω απ'τον περιφερειακό...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Προέκταση Μαιάνδρου είναι το Albert, στην προέκταση Μακρυγιάννη είναι ένα που άνοιξε καιρό μετά και κόπιαρε σε αρκετά το Albert, όταν είδε ότι ψιλοδουλεύει. Πιο ήρεμες καταστάσεις, πιπίνια μεν στο προσωπικό αλλά φαίνεται ότι δεν έγινε το σκληρό κάστινγκ του Albert. Στο ένα πας για PSE ενώ στο άλλο για GFE. :grin:

Στην Μακρυγιάννη έχω πάει δηλαδή και με την γυναίκα για να νομίζει ότι δεν τρέχει και τίποτα τρομερό αν πω καμιά φορά πως θα πάω για καφέ/ποτό με φίλους και να πλύνουμε τα αμάξια μας πάνω απ'τον περιφερειακό...
Γιατί στο albert παίζει κάτι; Τουλάχιστον σε αυτό ανατολικά δε κατάλαβα να παίζει τίποτα

19jm90

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Πρώτη φορά επίσκεψη στο Captain Morgan. 8-9 κοπέλες στο σύνολο. Από εμφάνιση κοριτσιών καλά μου φάνηκαν τα πράγματα, αν και δεν έχω εμπειρία από παρόμοια μαγαζιά. Στα 10 ευρώ το κέρασμα. Προσωπικά μου φάνηκε ότι το ποτό καταναλώνεται γρήγορα, όποτε χρειάζονται αρκετά κεράσματα και κατά συνέπεια και ευρώ. Θα ξαναπάω για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Αυτη που αυτοαποκαλειται μοντέλο Νικόλ με τα λιπη να ξεχειλιζουν τι φρουτο είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom