Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε φιλε επανειλημμενα "κραζεις" τη Θεσσαλονικη. Ξερεις δεν εισαι υποχρεωμενος να ποσταρεις σε αυτο το θρεντ. Αν θελεις ανοιξε ενα δικο σου θρεντ με τιτλο : "κωλομπαρα στο χωριο μου".

ρε φιλε εγω την θεσσαλονικη καταρχας την λατρευω γιατι εχω περασει τον πιο ωραιο χρονο της ζωης μου εκει και εχω κανει πολλους φιλους, οποτε μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε φιλε εγω την θεσσαλονικη καταρχας την λατρευω γιατι εχω περασει τον πιο ωραιο χρονο της ζωης μου εκει και εχω κανει πολλους φιλους, οποτε μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα..

Τωρα σε πιστεψαμε !!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Τωρα σε πιστεψαμε !!!!

εχεις γνωμη σ αυτο το thread γιατι εγω ημουν αυτος που σου γνωρισα την θεσσαλονικη! ειμαι ο καλυτερος διαφημιστης αυτης της πολης και δεν θα μου detetareis νεε μου τις ομορφες μερες που περασα εκει..σιλανς!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
λοιπον για το φιλο τον thesspunter να ενημερωσω οτι προχθες πηγα στο ΝΕΚΤΑΡ.
ειναι Ν.Εγνατια με Γρηγοριου 5ου, μετα τη Μαρτιου. ωραιο μαγαζι, μερικα καλα κομματια και εξυπηρετικες.
μια καλη επιλογη για ανατολικη Θεσσαλονικη.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εννοείς ένα που βρίσκεται απέναντι από ένα καφενείο- πρώην πατσατζίδικο;  Αν είναι αυτό έχω πάει αρκετές φορές, πολύ cult κατάσταση με το αφεντικό να παίζει χαρτιά στο καφενείο και τις γκόμενες να πηγαίνουν απέναντι να πάρουν ρέστα....

Ενα παρακμιακό πολύ καλό βρίσκεται στην πλατεια πίσω από τους Λαζαριστές αλλά και πάλι δεν θυμάμαι το όνομα.  Πολύς φραπές με το μπουφάν για κουβέρτα...

Υ.Γ.  Το σολ όσες φορές είναι κλειστό έχει ένα πανό στην πόρτα.  Προχθές πέρασα αλλά δεν μπόρεσα να το διαβάσω καλά (δεν ήμουν μόνος  ;) ).  Η μόνη λέξη που συγκράτησα ήταν Λαγκαδάς...  Μετακομίζουν και στη Λαγκαδά;  (ή μήπως στο Λαγκαδά;  :grin: )

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είχαν μετακομίσει για λίγο στη Λαγκαδά, αλλά ξανάνοιξαν μέσα στις γιορτές

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λαγκαδα 15? στην πιατσα των ταξι μαλλον διπλα στο σουβλατζιδικο με την γουρουνοκεφαλη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
παιδες χθες που πηρα το λεωφορειο του ευοσμου το 32 η 34 και περναει απο μια οδο λαγκαδα, την ιδια λετε? ειδα ενα μαγαζι σε ενα σουβλατζιδικο κολητα που μου φανηκε πολυ περιεργο, φιμε τζαμια και ιστοριες, τι παιζει εκει?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
παιδες χθες που πηρα το λεωφορειο του ευοσμου το 32 η 34 και περναει απο μια οδο λαγκαδα, την ιδια λετε? ειδα ενα μαγαζι σε ενα σουβλατζιδικο κολητα που μου φανηκε πολυ περιεργο, φιμε τζαμια και ιστοριες, τι παιζει εκει?

Πιάνο bar με live μουσική είναι

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σύντροφοι
Να σας ενημερώσω για τα κωλόμπαρα της περιοχής Ντεπώ: "Play-boy" μαύρες και γριές. "BLA-BLA" γριές, "AL AKABA" 1-2 ρωσάκια νεαρά αλλά δεν παίζει κάτι μέσα στο μαγαζί. Τέλος στο "SUGAR"... καλύτερα να πας σε ΚΑΠΗ!!! Κοντολογίς η ποιότητα πέφτει μέρα με τη μέρα και οι τιμές στα ύψη...
Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα ... αντε και ο Πειραιάς!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα σύντροφοι
Να σας ενημερώσω για τα κωλόμπαρα της περιοχής Ντεπώ: "Play-boy" μαύρες και γριές. "BLA-BLA" γριές, "AL AKABA" 1-2 ρωσάκια νεαρά αλλά δεν παίζει κάτι μέσα στο μαγαζί. Τέλος στο "SUGAR"... καλύτερα να πας σε ΚΑΠΗ!!! Κοντολογίς η ποιότητα πέφτει μέρα με τη μέρα και οι τιμές στα ύψη...
Εχεις απόλυτο δίκιο
Μπορείς να πάς Δ. Θεσ/νίκη όπου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα (10 λεπτά με το αυτοκίνητο το βράδυ).
Επίσης αν δεν σε ενδιαφέρει το αλκοτέστ, μπορείς να πάς προς Αλεξάνδρεια, Χαλκηδόνα, Κιλκίς, Σέρρες και Κατερίνη, Βαθύλλακο και Πολύκαστρο
Από τα παραπάνω, προσωπικά θεωρώ καλύτερα μέρη τα 2 τελευταία...

Υ.Γ.  Σε κανένα χωριό της Θεσ/νίκης, εκτός Βαθυλλάκου παίζει τίποτα;  (προς Μηχανιώνα Περαία, Τριάδι;)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλημέρα σύντροφοι
μακρια απο το playboy!

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά,αυτό το Shake it Amor λέει τίποτα;

Επισκέπτης
Θερμοπυλών 51 είχε ενα κωλόμπαρο με το όνομα Βλάχα και είχε κάποια καλά κομμάτια σε σχέση με άλλα μαγαζία στο ντεπω και στην μαρτιου!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Θερμοπυλών 51 είχε ενα κωλόμπαρο με το όνομα Βλάχα και είχε κάποια καλά κομμάτια σε σχέση με άλλα μαγαζία στο ντεπω και στην μαρτιου!
φιλε η βλάχα ειναι στη φλεμινγκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom