FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ΟΚ απλα δεν ειναι η πρωτη φοραΗρεμια !!! / αστον τον DIKY εχει το ακαταλογιστο φιλε / εχει θολωσει τις τελευταιες ημερες και δεν ξερει τι λεει ....
ΟΚ απλα δεν ειναι η πρωτη φοραΗρεμια !!! / αστον τον DIKY εχει το ακαταλογιστο φιλε / εχει θολωσει τις τελευταιες ημερες και δεν ξερει τι λεει ....
ρε φιλε επανειλημμενα "κραζεις" τη Θεσσαλονικη. Ξερεις δεν εισαι υποχρεωμενος να ποσταρεις σε αυτο το θρεντ. Αν θελεις ανοιξε ενα δικο σου θρεντ με τιτλο : "κωλομπαρα στο χωριο μου".
ρε φιλε εγω την θεσσαλονικη καταρχας την λατρευω γιατι εχω περασει τον πιο ωραιο χρονο της ζωης μου εκει και εχω κανει πολλους φιλους, οποτε μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα..
Τωρα σε πιστεψαμε !!!!
Είχαν μετακομίσει για λίγο στη Λαγκαδά, αλλά ξανάνοιξαν μέσα στις γιορτές
ετσι ειναιΧθες που πέρασα πάλι το είδα ξανά, λέει "Λαγκαδά 15"
παιδες χθες που πηρα το λεωφορειο του ευοσμου το 32 η 34 και περναει απο μια οδο λαγκαδα, την ιδια λετε? ειδα ενα μαγαζι σε ενα σουβλατζιδικο κολητα που μου φανηκε πολυ περιεργο, φιμε τζαμια και ιστοριες, τι παιζει εκει?
Πιάνο bar με live μουσική είναι
Εχεις απόλυτο δίκιοΚαλημέρα σύντροφοι
Να σας ενημερώσω για τα κωλόμπαρα της περιοχής Ντεπώ: "Play-boy" μαύρες και γριές. "BLA-BLA" γριές, "AL AKABA" 1-2 ρωσάκια νεαρά αλλά δεν παίζει κάτι μέσα στο μαγαζί. Τέλος στο "SUGAR"... καλύτερα να πας σε ΚΑΠΗ!!! Κοντολογίς η ποιότητα πέφτει μέρα με τη μέρα και οι τιμές στα ύψη...
Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα ... αντε και ο Πειραιάς!
μακρια απο το playboy!Καλημέρα σύντροφοι
Να σας ενημερώσω για τα κωλόμπαρα της περιοχής Ντεπώ: "Play-boy" μαύρες και γριές. "BLA-BLA" γριές, "AL AKABA" 1-2 ρωσάκια νεαρά αλλά δεν παίζει κάτι μέσα στο μαγαζί. Τέλος στο "SUGAR"... καλύτερα να πας σε ΚΑΠΗ!!! Κοντολογίς η ποιότητα πέφτει μέρα με τη μέρα και οι τιμές στα ύψη...
Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα ... αντε και ο Πειραιάς!
φιλε η βλάχα ειναι στη φλεμινγκ...Θερμοπυλών 51 είχε ενα κωλόμπαρο με το όνομα Βλάχα και είχε κάποια καλά κομμάτια σε σχέση με άλλα μαγαζία στο ντεπω και στην μαρτιου!