Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Οκ ! Σε γενικές γραμμές έχουμε καλύψει όλη την πόλη . Το χοντρό παιχνίδι παίζεται λίγο πιο έξω (30` με το αυτοκίνητο) , έχω αναφέρει κάποια στην 1η λίστα , όχι στη ΜΑΥΡΗ , εκεί όμως συναγωνιστές μην πάτε ποτέ μόνοι !!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οκ ! Σε γενικές γραμμές έχουμε καλύψει όλη την πόλη . Το χοντρό παιχνίδι παίζεται λίγο πιο έξω (30` με το αυτοκίνητο) , έχω αναφέρει κάποια στην 1η λίστα , όχι στη ΜΑΥΡΗ , εκεί όμως συναγωνιστές μην πάτε ποτέ μόνοι !!!!!
Φιλαράκι αν εννοείς το βαθύλλακο, έχεις ξεχάσει το καλύτερο μαγαζί εκει, "ΤΟ ΡΕΜΜΑ", εχει και 2-3 πριβέ, παλιά είχε και ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη, μιλάμε καλή φάση...

Γιατί να μην πάμε μονοι;  εγω μονος έχω πάει συχνά, το μονο πρόβλημα είναι τα αλκοτέστ στην επιστροφή στον Θεσσαλονίκης-Εδεσσας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ναι λιγο πριν την μαρτιου,ξερεις κατι παραπανω;
Δεν παίζουν πολλά αλλά κατα καιρούς έχει μερικά καλά κομμάτια.  Είχα γαμήσει μία απ' εκεί αλλά το πρωί που ξύπνησα έφυγα τρέχοντας!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φιλαράκι αν εννοείς το βαθύλλακο, έχεις ξεχάσει το καλύτερο μαγαζί εκει, "ΤΟ ΡΕΜΜΑ", εχει και 2-3 πριβέ, παλιά είχε και ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη, μιλάμε καλή φάση...

Γιατί να μην πάμε μονοι;  εγω μονος έχω πάει συχνά, το μονο πρόβλημα είναι τα αλκοτέστ στην επιστροφή στον Θεσσαλονίκης-Εδεσσας...

Οκ ! Το Ρέμα δεν το ξέχασα απλώς δεν θυμόμουν το όνομά του , κάποτε λεγόταν (Κώστας ο χοντρός) , πράγματι το κορυφαίο !!! Βέβαια πρίν ενοούσα για κάποια λίγο πιο μακριά . Γιαννιτσά , Αλεξάνδρεια , 3-5 Πηγάδια κ.λ.π . Εντάξη είναι λιγο περισότερο απ`το μισάωρο , όσο για το θέμα της παρέας έχει να κάνει γενικά με την ασφάλεια - ποτό , αυτοκίνητο , φουσκωμένοι λογαριασμοί (καταλάθος !!!!) κ.α.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
To cosmopolitan στην αγιου Δημητριου το εχει επισκεφτει κανεις προσφατα? Επισης το Control Αγιας Σοφιας ψηλα πανω απο την Αγιου Δημητριου?

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Όταν σπούσαζα στη Θεσσαλονίκη έμενα λίγο πιο πάνω από το Control. Μου είχε κινήσει την περιέργεια εκείνο το μαγαζί αλλά ποτέ δεν έπιχείρησα να το επισκεφτώ. Είχα πληροφορίες ότι παίζει κονσομασιόν εκεί και τίποτα περισσότερο. Επίσης μου είπαν ότι παίζει και πολύ ξύλο εκεί...
Δεν μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα μόνο μιας και δεν έχω ιδία άποψη.
Ξέρεις κάποιος κάτι ???

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
To cosmopolitan στην αγιου Δημητριου το εχει επισκεφτει κανεις προσφατα? Επισης το Control Αγιας Σοφιας ψηλα πανω απο την Αγιου Δημητριου?
Όταν σπούσαζα στη Θεσσαλονίκη έμενα λίγο πιο πάνω από το Control. Μου είχε κινήσει την περιέργεια εκείνο το μαγαζί αλλά ποτέ δεν έπιχείρησα να το επισκεφτώ. Είχα πληροφορίες ότι παίζει κονσομασιόν εκεί και τίποτα περισσότερο. Επίσης μου είπαν ότι παίζει και πολύ ξύλο εκεί...
Δεν μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα μόνο μιας και δεν έχω ιδία άποψη.
Ξέρεις κάποιος κάτι ???
το CONTROL ειναι "καθαρο" οσον αφορα αυτο που ψαχνουμε. ουτε καν κονσομασιον. και για το ξυλο που αναφερει ο φιλος εχει δικιο αφου ιδιοκτητης ειναι ο -σε πολλους γνωστος- ΚΥΚΛΩΠΑΣ.
για το COSMOPOLITAN εχω να πω οτι επαιζε εν ψυχρω και εν γνωση του ιδιοκτητη κλαρινο στα ορθια αναμεσα σε αλλους πελατες!!! κατα καιρους πολυ ωραιες γυναικες.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
το CONTROL ειναι "καθαρο" οσον αφορα αυτο που ψαχνουμε. ουτε καν κονσομασιον. και για το ξυλο που αναφερει ο φιλος εχει δικιο αφου ιδιοκτητης ειναι ο -σε πολλους γνωστος- ΚΥΚΛΩΠΑΣ.
για το COSMOPOLITAN εχω να πω οτι επαιζε εν ψυχρω και εν γνωση του ιδιοκτητη κλαρινο στα ορθια αναμεσα σε αλλους πελατες!!! κατα καιρους πολυ ωραιες γυναικες.

Σχετικά με Cosmopolitan μακρία , η νεότερη εκεί μέσα πέρασε κατοχή  :grin: . Πάντως για παλιότερα κάτι είχα ακούσει για κλαρίνα & τρομπέτες !!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι,
Πριν λίγο καιρό, ενισχυμένος από θετικά σχόλια που διάβασα στο παρόν τόπικ για κάποια μαγαζιά, αποφάσισα να ψάξω λίγο το θέμα των κωλόμπαρων, για τα οποία είχα μέχρι τότε πολύ αρνητική γνώμη. Είχα επισκεφθεί και το Σολ, για το οποίο όλοι εδώ γράφουν καλά λόγια, αλλά επειδή όταν πήγα δεν είχε καν ελεύθερη θέση για να κάτσουμε, φύγαμε μετά από λίγο αλλά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση το μαγαζί και την αίσθηση ότι όντως παίζουν διάφορα πράγματα εκεί. Ανέφερα και το μαγαζί σε κάτι φιλαράκια μου (εκτός site) και ψήθηκαν πολύ να το ψάξουν και οι ίδιοι. Πήγανε στο μαγαζί και μου ανέφεραν τα παρακάτω.

Τα παλικάρια έκριναν ότι το μαγαζί είχε γενικά μέτριο επίπεδο στις κοπέλες. Υπήρχαν μερικές καλές αλλά και μερικά μπάζα. Τα φιλαράκια πήγαν όμως και για να ψάξουν το τι γίνεται με το πριβέ. Να διευκρινήσω όμως για να μην σχηματίσετε λανθασμένες εντυπώσεις ότι δεν πήγαν σαν βλαχοπιθηκάνθρωποι ρωτώντας την κάθε γκόμενα άμα κάνει πίπες αλλά το έψαξαν διακριτικά (τουλάχιστον έτσι μου ειπαν :) ). Δηλαδή κέρασαν αρκετά ποτά και πήγαν να ψαρέψουν τις γκόμενες αν παίζει κάτι. Όμως δεν έμαθαν και πολλά. Κάποιες τους είπαν ότι παίζει πριβέ αλλά δεν το κάνουν οι ίδιες, το κάνουν άλλες κοπέλες. Ποιες κοπέλες όμως; Μάλλον τα παιδιά προσέγγισαν τις πιο καλές γκόμενες και ξαπέστειλαν τα μπάζα, και απ ότι κατάλαβα μάλλον τα μπάζα (κυρίως οι μαύρες;) είναι πιο εκδηλωτικές και κάνουν τα πριβέ. Πάνως έφυγαν απ το μαγαζί χωρίς να έχουν μάθει ή καταφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Να τονίσω πάντως ότι τα παιδιά δεν είναι τίποτα βλαχοκάγκουρες, αλλά προσεκτικοί και διακριτικοί τύποι. Γενικά η εντύπωση που μου μετέφεραν είναι ότι οι καλές γκόμενες του μαγαζιού δεν κάνουν πριβέ ή ίσως πρέπει να σε μάθουν για να κάνουν πριβέ (πάντως τα παιδιά κέρασαν πολλά ποτά, δεν πήγαν να την βγάλουν στο τζαμπέ).
Ρωτάω λοιπόν εσάς τους περπατημένους συναδέλφους και γνώστες των κωλόμπαρων την γνώμη σας γι αυτό το συμπέρασμα. Πάντως θα το ψάξω και μόνος μου το θέμα για να έχω έγκυρη άποψη.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Συνάδερφε Woo , το Sol εμένα δεν μου αρέσει γιατί πάντα έχει πολύ κόσμο , και το καλό κωλόμπαρο πρέπει να έχει μια ισοροποία κόσμου - γυναίκες .
Τα κόλπα τα κάνουν εκεί οι μαύρες , που είναι απαράδεκτες (χωρίς καμιά ρατσιστική διάθεδση , άλλωστε υπάρχουν και πολύ λιγες καλές) . Παίζει σίγουρα τουλάχιστον φραπέ ...αλλά γενικά υπάρχουν μαγαζιά που προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες !!!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Geo, τα παιδιά μου είπανε ότι όταν πήγανε είχε λίγο κόσμο σχετικά, τουλάχιστον καμία σχέση με το σκηνικό που τους περιέγραψα εγώ απ την δική μου επίσκεψη, που δεν είχε να κάτσεις.
Πάντως απ ότι λες καλά την έκοψαν την φάση ότι τα έξτρα κόλπα τα κάνουν οι μαύρες. Κρίμα γιατί οι μαύρες που είδα εγώ ήταν τρελά μπάζα.
Απογοητεύτηκα πάντως, γιατί απ το συγκεκριμένο τόπικ είχα πολύ καλή γνώμη για το Σολ, και έστειλα και τα παλικάρια εκεί δημιουργώντας τους μεγάλες προσδοκίες.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φίλε την επόμενη φορά αξίζει μια βόλτα ως τον Βαθύλακο , αξίζει τον κόπο  ;)

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αλήτη John... Έψαξες χωρίς τους συναγωνιστές?? Τς τς τς τς τς....

Πάντως όλοι όσοι ποστάρανε εδώ στις 4 τελευταίες σελίδες, έγραψαν όντως αναλυτικότατα σχόλια και καταστάσεις. Η Θεσσαλονίκη είναι εδώ!!!

ΥΓ Πρόσφατα μετακόμισα Εύοσμο. Εκεί στην Αριστοτέλους, βγαίνοντας για να πας στην διασταύρωση την μεγάλη, έχει στα δεξιά κάτι μαγαζιά-αποθήκες με ονόματα γάμα τα. Ξέρει κανείς τι να παίζει εκεί; Τα μαγαζιά φαίνονται πολύ ύποπτα πάντως.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Νέα απο Τούνελ . Παίζουν 2-3 φοβερά ξέκολλα (το μαγαζί έχει 12 γυναίκες για όλα τα γούστα) , ρίξανε τις τιμές στα 10 Ε το ποτό . Στο 3-4ο ποτό έχουν φροντίσει για να φύγεις ευχαρι-στημένος !!!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σωστά έχει και μια κωλομπαρού ίδια με τη Νικολούλη ... :cheesy:
Πάντως το μαγαζί είναι λίγο πριν το Βαθύλακο , 20`-25` οδήγημα απο το κέντρο πηγαίνοντας προς τη Χαλκηδόνα .

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να πάμε στον Βαθύλακο αλλά το θέμα είναι ποιός οδηγάει στην επιστροφή...

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι, την Παρασκευή επισκέφτηκα το SOL (αρχές Αγ. ΔΗμητρίου). Εντυπώσεις: Πολλές γυναίκες (οι μισες μαύρες ή λιγότερο μαύρες βαρέων βαρών). Οι άλλες μισές Ανατολικού μπλόκ, καλές ανω του μετρίου οι περισσότερες. Πέραν αυτού όμως, τίποτα άλλο. Είχε άπειρο κόσμο, σχεδόν δεν εύρισκες μέρος να σταθείς και πολύ δυνατή μουσική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom