Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Είναι στον προήγουμενο παράλληλο πριν τη Βούλγαρη γωνία με Ν.Εγνατία . Όπως φεύγουμε για Χαλκιδική .

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εις αυριον τα σπουδαία...

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφοι, προσωπική εμπειρία από "Νεκταρ": Εχω πάει αρκετες φορες χωρίς να παίξει το παραμικρό...
1. Πριβέ - Μενεμένη : Ωραίος χώρος , κυριλέ , οι καλύτερες γκόμενες αλλά όχι τίποτα άγριο , ψιλοχουφτωματάτια
2. Νο name - Μενεμένη : Μικρό και συμπαθητικό , καλά μωρά , άβολος ο χώρος και δεν παίζει τίποτα άγριο
3. Μυτηλινιός - Μενεμένη : Πολύ καλή εξυπηρέτηση , μέτρια προς καλή η ποιότητα , επίσης ξενέρωτα πράγματα
4. Σκορπιός - Μενεμένη : Το αρχαιότερο της περιοχής με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας
5. Babylon - Μενεμένη : Χάλια χώρος , παίζει πάντα μιά πολύ καλή και 2-3 μαύρες , μπορεί να κάτσουν με 1 ποτό και 30`!! , εδώ το πράγμα αγριεύει λίγο (εγώ εκεί έχω φάει) ;)
6. Τούνελ - Βαθύλακος : To απόλυτο κωλάδικο , καλές γκόμενες , 3 ποτά (15Ε) φραπεδάκι
7. Αλίκη - Βαθύλακος : Άγρια γούστα 3 ποτά (10Ε) φραπεδάκι με 60Ε πήδημα στο αυτοκίνητο , οι γυναίκες όμως ...λίγα πράγματα
8. Νέκταρ - Βούλγαρη : κατα καιρούς πολύ καλά μωρά , πολύ καλό παιχνίδι στα πίσω τραπεζάκια
9. Στη Χαλκηδόνα : δουλεύει με συνταξιούχες στριπτιζούδες , παίζει φραπεδάκι όχι όμως σαββατοκύριακα
10. Αφρός - Μπότσαρη : Καλά μωρά αλλά τίποτα το ιδιαίτερο , πολύ κυριλέ κατάσταση
Να εμπλουτισω κι εγω τη λίστα:
11. Sugar - Δελφων κοντά στο ΚΕΠ: Μέτριες προς το μπάζο γυναίκες, φραπές σίγουρος με σχεδόν 70€.
12. "Βλάχα" Δίπλα σχεδόν στην είσοδο του "Μετροπολιταν" σε κάθετο της Ολγας. Μπάζα, παίζει πάντα κλαρίνο εντός με 20€.
13. "Αρωμα" περιοχή Ευκλείδη: Ωραία μωρα, δεν παίζει τίποτα εντός του μαγαζιού.
14. "AVANTI" Καλαμαριά, απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα: Πολύ μικρό, σπάνια πέφτουν καλές γκόμενες, δεν παίζει τίποτα εντός.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ καλή η συμβολή των συναδέλφων geo και aries! Μια τέτοια λίστα χρειαζόταν

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφοι ένα μαγαζί "Χαρεμι" στη Μενεμένη υπάρχει ακόμα? Εκεί πήγαινα πριν 4-5 χρόνια. Πολύ ωραίες γυναίκες αλλά μόνο χουφτωμα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Συντροφοι ένα μαγαζί "Χαρεμι" στη Μενεμένη υπάρχει ακόμα? Εκεί πήγαινα πριν 4-5 χρόνια. Πολύ ωραίες γυναίκες αλλά μόνο χουφτωμα!

εκλεισε φίλε,
οντως περνούσες καλά στο Χαρέμι

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επίσης αλλο ένα καλό μαγαζί που έκλεισε ήταν το "κουφέτο" Καραολή και Δημητρίου στον Ευοσμο

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Συμπλήρωμα της λίστας :
Τοξότης : Μπάζα , σπάνια παίζει ένας καλός κράχτης , Με 3-4 ποτά φραπέ , , προσοχή το αφεντικό δεν θέλει να φύγετε γρήγορα και έχει πολύ γέλιο το πράμα !!!
Απρόοπτο - Μενεμένη : Οι ίδιες γυναίκες πολύ καιρό , τίποτα περισότερο απο το τίποτα
Κουφέτο - Εύοσμος : Πριν 1 μήνα είχε 2 γυναίκες (μπάζα) , μάλον θα έκλεισε
Σπιτάκι - Μενεμένη : Μεγάλος μέσος όρος ηλικίας , τίποτα περισότερο

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ο Τοξότης προς τα που πέφτει;

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Συμφωνώ για το Χαρέμι , πολύ καλή η ποιότητα , κάτι άκουσα ότι ο ίδιος το έχει ανοίξει σε άλλη περιοχή και με άλλο όνομα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ο τυπος ειχε μπλεξει με μια στριπτιζου απο πλατινουμ και τον ξεσκισε ,δυσκολα να ανοιξει αλλο μαγαζι γιατι δεν εχει μια

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Συντροφοι, προσωπική εμπειρία από "Νεκταρ": Εχω πάει αρκετες φορες χωρίς να παίξει το παραμικρό...Να εμπλουτισω κι εγω τη λίστα:
11. Sugar - Δελφων κοντά στο ΚΕΠ: Μέτριες προς το μπάζο γυναίκες, φραπές σίγουρος με σχεδόν 70€.
12. "Βλάχα" Δίπλα σχεδόν στην είσοδο του "Μετροπολιταν" σε κάθετο της Ολγας. Μπάζα, παίζει πάντα κλαρίνο εντός με 20€.
13. "Αρωμα" περιοχή Ευκλείδη: Ωραία μωρα, δεν παίζει τίποτα εντός του μαγαζιού.
14. "AVANTI" Καλαμαριά, απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα: Πολύ μικρό, σπάνια πέφτουν καλές γκόμενες, δεν παίζει τίποτα εντός.

Το άρωμα που κοντά είναι , έχουμε καμιά πληροφορία παραπάνω ?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Συμπλήρωμα της λίστας :
Τοξότης : Μπάζα , σπάνια παίζει ένας καλός κράχτης , Με 3-4 ποτά φραπέ , , προσοχή το αφεντικό δεν θέλει να φύγετε γρήγορα και έχει πολύ γέλιο το πράμα !!!
Απρόοπτο - Μενεμένη : Οι ίδιες γυναίκες πολύ καιρό , τίποτα περισότερο απο το τίποτα
Κουφέτο - Εύοσμος : Πριν 1 μήνα είχε 2 γυναίκες (μπάζα) , μάλον θα έκλεισε
Σπιτάκι - Μενεμένη : Μεγάλος μέσος όρος ηλικίας , τίποτα περισότερο
αυτη ειναι ΜΑΥΡΗ λιστα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αννίτα, παλιό αλλα έκλεισε.  Πήγαινε κανείς;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτη ειναι ΜΑΥΡΗ λιστα
σύντροφοι έχει ένα μαγαζί, η περιοχή εκεί νομίζω είναι μενεμένη ίσως και εύοσμος, MANHATTAN, οπου κατά τύχη έχω δει να μπαίνουν μέσα μερικά απίστευτα πιτσιρίκια.Γνωρίζει κάποιος σχετικά;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει αναφέρεικανένας το "me loveyou" ή κάτι τετοιο τέλοσπάντων αφού η πινακίδα ούτε που φαίνεται, στο τέρμα της κωνσταντινουπόλεως, πριν βγεις στη Μαρτίου, περιοχή χαριλάου.Ε¨τυχε να μένει ένας γνωστός συμφοιτητής απέναντι και την π΄'εφταμε στο μπαλκόνι.Πολύ ωραίες γυναίκες αλλά δεν δοκιμάσαμε ποτέ να μπούμε.Ασε που κάποιες φορές έχουν γίνει και απίστευτες φασαρίες,είτε με πελάτες είτε με τις ίδιες τις κοπέλες με αυτόν που το είχε.Νομίζω χαλκιδικιώτης λαχαναγορίτης

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει αναφέρεικανένας το "me loveyou" ή κάτι τετοιο τέλοσπάντων αφού η πινακίδα ούτε που φαίνεται, στο τέρμα της κωνσταντινουπόλεως, πριν βγεις στη Μαρτίου, περιοχή χαριλάου.Ε¨τυχε να μένει ένας γνωστός συμφοιτητής απέναντι και την π΄'εφταμε στο μπαλκόνι.Πολύ ωραίες γυναίκες αλλά δεν δοκιμάσαμε ποτέ να μπούμε.Ασε που κάποιες φορές έχουν γίνει και απίστευτες φασαρίες,είτε με πελάτες είτε με τις ίδιες τις κοπέλες με αυτόν που το είχε.Νομίζω χαλκιδικιώτης λαχαναγορίτης
Προφανώς εννοείς στην προέκταση της Κων/λεως πάνω από Εγνατία... Αναφέρεσαι στο ξύλινο γωνιακό αριστερά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom