Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μυτιληνιός

Βενιζέλου με Δαβάκη, Αμπελόκηποι  (κέντρο της φώτο)

Συνημμένα

• MITILINIOS.jpg
    MITILINIOS.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 77

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γενικά μου αρέσει η παρακμή αλλά τα 2 καλά μωρά ήταν κατηλειμμένα και βολεύτηκα με ένα τρίτο μέτριο.  Την άλλη φορά θα κλείσω ραντεβού, ή θα πάω με το άνοιγμα  :grin:

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νεα απο το μετωπο.......μυτηλινιοσ πολυ γυναικα κ καποιεσ καλεσ.....δεν καταλαβα αν παιζει κατι παραπανω ομωσ.......ακολουθησε επισκεψη στο σολ.......μετριοτητεσ εκτοσ απο ενα μαυρο τρελο κορμι με διαθεση να κερασει φραπε.....κ τηλ......οταν μιλησω μαζι τησ θα ενημερωσω.....

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, άκουσα από κάποιον γνωστό ότι στο Βάθύλακο παίζει ακόμη και πίπα στα 2 κωλόμπαρα, και ίσως και φόρτωμα. έχετε πληροφορίες? τιμές?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Πιπα παιζει σε πολλα κολομπαρα της πολης (αρωμα,νεκταρ)..απ οσο ξερω.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και στο βαθύλλακο παίζει.  3 έχει, όχι 2

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ερωτηση σ αυτα τα κωλομπαρα ποσα πρεπει να πληρωσεις για φραπε?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Απο προσωπικη εμπειρια στο νεκταρ και στο αρωμα παιζει φραπες και πιπα(30 με 40 ευρω).
Στο αρωμα μαλιστα αρκετες φορες συνηθως παρασκευη-σαββατο αφηνουν τις κοπελες και πινουν και βγαζουν καλα γουστα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά, για το άρωμα έχει κανείς διεύθυνση;  Η τουλάχιστον οδηγίες για να το βρούμε...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παρασκευοπούλου ή Κατσιμίδου;

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, πήγαμε Σάββατο τούνελ βάθύλακο,αλλά πήγαμε αργά. οι περισσότερες κοπέλες ήταν κατειλημμένες. έχει 2-3 καλά κομμάτια, συμμετέχουν αρκετά, αλλα΄και 2-3 κοπέλες που με το ζόρι σε αφήνουν να πιάσεις. τα άλλα μαγαζιά στο βαθύλακο τι παίζουν?
Ά, και το άρωμα που λέτε πού είναι τελικά?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Και το ποτό στο τούνελ 20 για κέρασμα στην κοπέλα, και 5 το δικό μας.

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
φιλε και εγω πηγα στον βαθηλακο και στα τρια πριν απο μερικες μερες.στο ρεμα εχει αρκετα ωραια κοματια αλλα για να παιχτει καποια φαση χρειαζεται χοντρο πακετο . εμενα μια μου αφου την κερασα δυο ποτα και σε ερωτησει μου διακριτικα αν μπορουμε να παμε καπου πιο ησυχα μου μου ζητησε 2 ποτα  των 30 ευρω για φραπε πανω απο το παντελονι και 3χ30 για εξω!!!δηλαδυ ολα μαζι 130 ευρω για μαλακια  :jerking:
στο αλικι παιζονται καλες καιφθηνες καταστασεις αλλα πολυ μπαζω
για το τουνελ συμφωνο με  οσα εγραψες

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
στο τουνελ εχει και ποτα για την κοπελα με 10Ε

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πηρε το ματι  μου ενα παμπ ζυγοσ εγραφε στην κασσανδρου....προσ το τελοσ....εχουμε τιποτα?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Είναι τόσο χάλια που όπου κι αν πας μετά θα σου αρέσει !!!!! :headbang:
Ένα νέο report για τις τελευταίες επισκέψεις :
Νέκταρ , καλή ποιότητα , εγγυημένος φραπές έστω και πάνω απο το παντελόνι με 3-4 ποτά , για κλαρίνο πιο δύσκολο
Άρωμα , καλύτερη ποιότητα , πολύς κόσμος , κακές υπηρεσίες
Prive , πολλές γυναίκες , ακόμη πιο πολλοί πελάτες , έπεσα και πάνω στην agrotica & γινόταν ....της π...
No name , λίγες γυναίκες & πολλούς πελάτες , είχε όμως έναν αστερία που για να κάτσει μαζί σου έπρεπε να περιμένεις να ξημερώσει
Τοξότης , ο μπάρμπας που το `χει σου υπόσχεται φοβερά πράγματα μπας και κάτσεις για κανένα ποτάκι ακόμη ...πολύ γέλιο :uglystupid:
Ρέμα (Βαθύλακος) , ψιλοξενέρωμα , 3 γιαγιάδες και ένας γκέι παππούς  :headbang:
Αλίκη (Βαθύλακος) , 2 μαύρες , 3 παλιές πουτάνες , παίζει φραπές απο το πρώτο ποτό ή πίπα με το τρίτο , ο φραπές μάλιστα με τα βυζιά
Τούνελ (Βαθύλακος) , σταθερή αξία αλλά μόνο για καθημερινές , πιο ακριβό απο όλα τα άλλα
Χαλκηδόνα (δεν θυμάμαι πως το λένε) , Τίποτα το ιδιαίτερο εκτός απο την κουφή !!!! Ουκρανέζα (δεν κάνω πλάκα , ωραία κοπέλα με πρόβλημα στα αυτιά)

Δεν postάρω συχνά ...όταν το κάνω όμως ....!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom