Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
εχω και φωτο αλλα δεν μας επιβεβαιωσε κανειςεκει δουλευει? ελληνιδα?
εχω και φωτο αλλα δεν μας επιβεβαιωσε κανειςεκει δουλευει? ελληνιδα?
ακριβο μαγαζι με 10 ευρω αντρικο ποτο ποιος παταει ?εχω και φωτο αλλα δεν μας επιβεβαιωσε κανεις
δεν πειραζει μου αρκει αν εχει κανενα φραπε και ειναι η συγκεκριμενη εκει μονο...ακριβο μαγαζι με 10 ευρω αντρικο ποτο ποιος παταει ?
Δυτικα με 12 ευρω πληρωνω 2 ποτα κ με κερνανε το τριτο
δεν πειραζει μου αρκει αν εχει κανενα φραπε και ειναι η συγκεκριμενη εκει μονο...
[/quote
φραπες υπαρχει κ καλαμακι για την κοπελα δεν ξερω εχω πολυ καιρο να παω
αν εγραψες κατι φιλε μου δεν βγηκεδεν πειραζει μου αρκει αν εχει κανενα φραπε και ειναι η συγκεκριμενη εκει μονο...
[/quote
φραπες υπαρχει κ καλαμακι για την κοπελα δεν ξερω εχω πολυ καιρο να παω
Μου είχες πει οτι αυτή η Ελένη θέλει πολλά λεφτά για έξω,τώρα με τις ρουμούνες που λές κάνει τπτ μέσα;δλδ παίζει φραπές ;η απλά χουφτώματα και φιλάκια;Η Ελενη η γνωστη απο Εδεμ κλπ εχει σκυλιασει με τις ρουμουνες γιατι εχασε τον πρωτο ρολο εκει κ εχει ''αναβαθμισει'' τις υπηρεσιες της οσοι την ξερανε λιγο ευκαιρεια να την ''γνωρισετε'' λιγο καλυτερα. Κ οσοι την ξερετε καλυτερα ευκαιρεια να κανετε αποσβεση ''παλιων καταθεσεων''
στο Δωρα φραπες δεν παιζει μεσα στο μαγαζι με αυτο το roster.Τωρα ομως που δεν εχει δουλεια ισως πιο ευκολα βγει εξωΜου είχες πει οτι αυτή η Ελένη θέλει πολλά λεφτά για έξω,τώρα με τις ρουμούνες που λές κάνει τπτ μέσα;δλδ παίζει φραπές ;η απλά χουφτώματα και φιλάκια;
εχουμε εικονα για την αμαλια απο καραμελα ?
εκτός από Ελένη έχει και μια Ιωάννα μέσα στο μπαρ, ξανθιά, ξέρουμε να κάνει τίποτα;Μου είχες πει οτι αυτή η Ελένη θέλει πολλά λεφτά για έξω,τώρα με τις ρουμούνες που λές κάνει τπτ μέσα;δλδ παίζει φραπές ;η απλά χουφτώματα και φιλάκια;
Περσι στον Ευοσμο ειδα καποια ματς στο ALTER EGO φετος δεν ξερω τι παιζει κανε μια βολτα ανοιγει απο νωριςΠαιδιά, παίζει κανένα χαλαρό μαγαζί με μωρά για να βλέπουμε ματσάκια;
ρουφηχτρες απλά...Έχει ρουμανακια κατά καιρους και στη πλειοψηφία...Καλησπέρα στην ομάδα, έχεις κάποιος εμπειρία από Σταύρουπολη το καφέ μπαρ Δώρα;
μην το λες ετσι αδερφε γιατι καποιος νεος στο σπορ θα καταλαβει λαθος οτι εαν παει στο μαγαζι (οχι μονο της δωρας αλλα στα περισσοτερα), φορτωμενος και ξοδεψει πολλα θα φορτωσειΜια αλβανίδα, που την είχα φορτώσει από το Fever πριν από μερικά χρόνια, μου είπε πως στην Δώρα παίζει φόρτωμα αλλά μόνον αφού ξοδέψεις αρκετά. Το πρόβλημα του μαγαζιού όμως είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες είναι φτωχοί παππούδες !
Η αλβανίδα είναι τώρα παντρεμένη στο Άργος Αργολίδας και έκανε παιδί από τρίτον κατά σειρά άνδρα !!!!
εχεις μυνημαΚαλησπέρα στην ομάδα, έχεις κάποιος εμπειρία από Σταύρουπολη το καφέ μπαρ Δώρα;