Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
ακριβο μαγαζι με 10 ευρω αντρικο ποτο ποιος παταει ?
Δυτικα με 12 ευρω πληρωνω 2 ποτα κ με κερνανε το τριτο
δεν πειραζει μου αρκει αν εχει κανενα φραπε και ειναι η συγκεκριμενη εκει μονο...

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
δεν πειραζει μου αρκει αν εχει κανενα φραπε και ειναι η συγκεκριμενη εκει μονο...
[/quote
φραπες υπαρχει κ καλαμακι  για την κοπελα δεν ξερω εχω πολυ καιρο να παω
αν εγραψες κατι φιλε μου δεν βγηκε

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Η Ελενη η γνωστη απο Εδεμ κλπ εχει σκυλιασει με τις ρουμουνες γιατι εχασε τον πρωτο ρολο εκει κ εχει ''αναβαθμισει'' τις υπηρεσιες της οσοι την ξερανε λιγο ευκαιρεια να την ''γνωρισετε'' λιγο καλυτερα. Κ οσοι την ξερετε καλυτερα ευκαιρεια να κανετε αποσβεση ''παλιων καταθεσεων''
Μου είχες πει οτι αυτή η Ελένη θέλει πολλά λεφτά για έξω,τώρα με τις ρουμούνες που λές κάνει τπτ μέσα;δλδ παίζει φραπές ;η απλά χουφτώματα και φιλάκια;

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Μου είχες πει οτι αυτή η Ελένη θέλει πολλά λεφτά για έξω,τώρα με τις ρουμούνες που λές κάνει τπτ μέσα;δλδ παίζει φραπές ;η απλά χουφτώματα και φιλάκια;
στο Δωρα φραπες δεν παιζει μεσα στο μαγαζι με αυτο το roster.Τωρα ομως που δεν εχει δουλεια ισως πιο ευκολα βγει εξω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά, παίζει κανένα χαλαρό μαγαζί με μωρά για να βλέπουμε ματσάκια;

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Άσχημα νέα για ανατολική Θεσσαλονίκη. Δύο μαγαζιά σταθμοί στην πορνοκαριερα μου εκλεισαν.το σουγκαρ στην οδό μερκουριου και το ξακουστό μπλα μπλα στην Όλγας. Και τα δύο τελευταία ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το σούγκαρ έχει καιρό που έκλεισε και κάποιες από εκεί έχουν "μετακομίσει" στο reality (Κωσταντινουπόλεως)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εκτός από Ελένη έχει και μια Ιωάννα μέσα στο μπαρ, ξανθιά, ξέρουμε να κάνει τίποτα;

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Παιδιά, παίζει κανένα χαλαρό μαγαζί με μωρά για να βλέπουμε ματσάκια;
Περσι στον Ευοσμο ειδα καποια ματς στο ALTER EGO φετος δεν ξερω τι παιζει  κανε μια βολτα ανοιγει απο νωρις

lelak

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα, έχεις κάποιος εμπειρία από Σταύρουπολη το καφέ μπαρ Δώρα;

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Μια αλβανίδα, που την είχα φορτώσει από το Fever πριν από μερικά χρόνια, μου είπε πως στην Δώρα παίζει φόρτωμα αλλά μόνον αφού ξοδέψεις αρκετά. Το πρόβλημα του μαγαζιού όμως είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες είναι φτωχοί παππούδες !
Η αλβανίδα είναι τώρα παντρεμένη στο Άργος Αργολίδας και έκανε παιδί από τρίτον κατά σειρά άνδρα !!!!

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Μια αλβανίδα, που την είχα φορτώσει από το Fever πριν από μερικά χρόνια, μου είπε πως στην Δώρα παίζει φόρτωμα αλλά μόνον αφού ξοδέψεις αρκετά. Το πρόβλημα του μαγαζιού όμως είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες είναι φτωχοί παππούδες !
Η αλβανίδα είναι τώρα παντρεμένη στο Άργος Αργολίδας και έκανε παιδί από τρίτον κατά σειρά άνδρα !!!!
μην το λες ετσι αδερφε γιατι καποιος νεος στο σπορ θα καταλαβει λαθος οτι εαν παει στο μαγαζι (οχι μονο της δωρας αλλα στα περισσοτερα), φορτωμενος και ξοδεψει πολλα θα φορτωσει
απαραιτητως  κοπελα...δυστηχως δεν ειναι ετσι! Μην ξεγελιεσαι απο τα λεγομενα του καθενος .
οι πιο πολλοι ξοδευουν μια περιουσια τελικα και δεν γαμανε κιολας. Συγκεκριμενα θελω να πω οτι συνηθως εξαρταται πιο
πολυ απο την ικανοτητα  του πελατη να επικοινωνει και να παιζει με τις κοπελες παρα απο τον ιδιο τον μαγαζατορα, εαν θα χωσεις τελικα εκτος αν εισαι φιλος ή πολυ συχνος πελατης  ουτως ωστε  να σου το προσφερει στην ψυχρα ο εκαστοτε ιδιοκτητης του μαγαζιου.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
............ απο την ικανοτητα  του πελατη να επικοινωνει και να παιζει με τις κοπελες  ....... Ακριβώς αυτό είναι το κρίσιμο σημείο. Επίσης η κοπέλα να αισθάνεται ασφάλεια με τον πελάτη ήτοι από το απλούστερο να φάει «πιστολιά» έως το να υποστεί κακοποίηση ή να μπουκάρουν μέσα πέντε φίλοι του και να ζητήσουν gangbang ή να την παρακολουθεί από εκεί και μετά άρρωστα κ.λπ. Όλα αυτά δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου στην  30χρονη καρριέρα μου τα έχουν πει. Πιστολιά βέβαια έχω ρίξει και εγώ !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom