Νέα

Κωλόμπαρα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOUTZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συγνωμη αλλα ελειπα διακοπες.Το ειδα μετα απο γρηγορο περασμα γιατι δεν ειχα χρονο,καθωςμονο θεωρια ειναιοι καριολες και τιποτα αλλο
απο οτι ξερω δεν παιζει τιποτα παραπανω  :pipa2:  :fuck1: στο corner,μονο χουφτομα και  :dancing: Υπαρχουν ομως αλλα bar συναγωνιστη που οι καριολες δεν ειναι μονο θεωρια αλλα και πραξη! :fuck2: Αμα διαβασεις θα βρεις  :grin:

baader-meinhof

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή χρονιά γνωρίζει κανείς τι παίζει στον οιστρο ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Χωρις πολυ σκεψη επιλεξαμε το ρομαντικο κωλομπαρο "MASKA" στην 3ης Σεπτεμβριου. Εγω ειχα φαει τρελο κολλημα με την μπαργουμαν ενα απιστευτο ρουμανακι, ΜΟΥΝΑΡΑ 10ρι ατοφιο απιστευτη καυλα αλλα δυστυχως με απαξιωνε στεγνα παρα τις προτασεις που της εκανα να την κερασω κλπ μου ελεγε οτι δεν γινεται..

ειναι παρα πολυ ομορφη η μικρη ρουμανα (  μιχαελα ).    ειναι  ομως καπαρωμενη  με χοντρο πορτοφολι.  (  ως  συνηθως με τις μικρες και ομορφες )  .    η αδελφη της  δουλευει  σε σωληναδικα.   

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις πληροφοριες για το μπαρ LA LUNA στον αγιο φανουριο,περιστερι...
δεν ξερω καθολου τι παιζει εκει... :think:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Επισκεψη προχθες στο aπιστευτα καλτ ντεκαντανς ρομαντικο κωλομπαρο Pub65 με εκλεκτη παρεα..Βρισκεται στο προτελευταιο στενο αριστερα πριν τη γωνια 3ης Σεπτεμβριου με Αγιου Μελετιου.. Προσοχη το καταστημα απευθυνεται μονο σε σκληρους χυστες νοσταλγους της καλτιλας περασμενων δεκαετιων.. Το επιπεδο των κορασιδων επιεικως απαραδεκτο ολες σαπιες γριες ηταν με εξαιρεση μια μουναρα σοκολατιτσα η οποια ηταν απαξιωτικη οπως ηταν αναμενομενο και μια μονιμως μαστουρομενη προμιλφ ετοιμη για ΟΛΑ!! Εγω πιρφορισα με την 57χρονη Μινα την οποια μετα απο ρομαντικο καυλαντισμα καταφερα και εβγαλα εξω απο το μπαρ και πηγαμε στα οχι ιδιαιτερως διακρητικα τραπεζακια του καταστηματος... Η γρια μου ψειρησε 30 ευρωπουλα(3ποτα δηλαδη) αλλα την ειχα μεγαλη αναγκη επεσαν τρελαγλωσσοφιλα, πιρφορισμα και εντονη καυλαντα.. Η φατσα της ηταν αρκετα σαπια, η κωλαρα της σχετικα καλη για την ηλικια της το βυζι της σκετη καυλα και αυτο που με εκανε και ξεροχυσα ηταν ο τεραστιοσ θαμνος που εκρυβε μεσα στο βρακι της... Δε χορταινα να παιζω με την τριχωτη μουναρα της και να τριβω το καυλι μου στις τριχες της.. Μου ειχε ταξει τσιμπουκι αλλα μου εριξε ακυρο επειδη φαινομασταν αλλα μου υποσχεθηκε οτι την επομενη φορα που θα παω θα παμε στο καλο γωνιακο τραπεζακι(το οποιο ηταν καβατζομενο εκεινη τη μερα απο ρομαντικο πιρφορο παππου) και θα παιξει κλαρινο...
Ιδομεν...  :S  :pipa1:  :cum: :cum:

Μας κατακάβλωσες!  :cum: :cum: :cum:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επισκεψη προχθες στο aπιστευτα καλτ ντεκαντανς ρομαντικο κωλομπαρο Pub65 με εκλεκτη παρεα..Βρισκεται στο Ιδομεν...  :S  :pipa1:  :cum: :cum:

Συνάδελφε η ενημέρωση σου ηταν νουμερο ένα !!!  Σκεφτομαι να παω τον Λεφτι που τα γουσταρει κάτι τετοια.
:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
στο bar κατερινα εθεαθει η Νο1 τορπυλακατος  :tits2: του Χαλαρα,Τανια η ουκρανεζα  :tits: εκατσε εκει 2 εβδομαδες και ξαναγυρισε στη βαση της στο Χαλαρα για δικους της λογους ;) παντως στο κατερινα ο αριθμος των ατακτων κορασιδων μειωθηκε αισθητα αλλα αναμενονται νεες αφιξεις ;)
επειδη ομως ο φιλος horhe ηθελε οπωσδηποτε να δει τις τορπηλες της Τανιας  :tits: επισκεφτηκαμε χθες το Χαλαρα :grin: τρεις κορασιδες μονο δουλευαν στο bar :- η Τανια απο ουκρανια μια αλβανιδα και μια βουλγαρα ;) πασαρα στον horhe την Τανια η οποια ομως ηταν αποφασισμενη να κανει ζημια στην τσεπη του horhe :s&m_2: και εκεινος την εστειλε στον παγκο της χωρις επιστροφη  :s&m_1:

Edjohns

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
25
Πόντοι
1
στο bar κατερινα εθεαθει η Νο1 τορπυλακατος  :tits2: του Χαλαρα,Τανια η ουκρανεζα  :tits: εκατσε εκει 2 εβδομαδες και ξαναγυρισε στη βαση της στο Χαλαρα για δικους της λογους ;) παντως στο κατερινα ο αριθμος των ατακτων κορασιδων μειωθηκε αισθητα αλλα αναμενονται νεες αφιξεις ;)
επειδη ομως ο φιλος horhe ηθελε οπωσδηποτε να δει τις τορπηλες της Τανιας  :tits: επισκεφτηκαμε χθες το Χαλαρα :grin: τρεις κορασιδες μονο δουλευαν στο bar :- η Τανια απο ουκρανια μια αλβανιδα και μια βουλγαρα ;) πασαρα στον horhe την Τανια η οποια ομως ηταν αποφασισμενη να κανει ζημια στην τσεπη του horhe :s&m_2: και εκεινος την εστειλε στον παγκο της χωρις επιστροφη  :s&m_1:
Ωστέ εκεί ξέπεσε το Χαλαρά. Πάνε οι εποχές που κάτι μπαζόλες το έπαιζαν ντίβες; Σε εποχές οικονομικής κρίσης δεν πιάνεται εύκολα μαλάκας ο πελάτης, όποιος δεν τον σέβεται εκεί καταλήγει.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Μπάρ Κουαντρό (Αγ. Μελετίου)
Βρέθηκα πριν λίγες νύχτες, παντελώς τυχαία, γιατί είχα βρει και είχα παρκάρει δεξιά επί της Αγ. Μελετίου και..τσακωνόμουν μέσα στο αυτοκίνητο.  :s&m_3:
Οπότε μιας και τελικά ξέμεινα alone, νόμισα ότι η μοίρα κάτι καλό μου έστειλε για αποζημίωση, αφού ήμουν σχεδόν μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού.
Είναι στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου, όπου για να μπεις μέσα, πρέπει να ανέβεις μια σκάλα που δεν είναι και ότι καλύτερο για μπάρ. Και άντε και τα ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια, που είναι και μπόλικα, υπάρχει και το κατέβασμα.  :cheesy:
Τέλος πάντων η είσοδος και η έξοδος πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο.
Το μαγαζί είναι κλασσικού τύπου παλιάς κοπής, με μεγάλο στρογγυλό μπαρ και στην μια πλευρά καθίσματα που εμένα μου θυμίζουν τα..τραίνα! Πλάτη ..πλάτη.  :)
Ρόστερ ολιγομελές, 4-5, εκ των οποίων οι 3 αν δεν ήταν συγγενείς είχαν τουλάχιστον τα ίδια γούστα.
Ξανθό μαλλί, μήκος στους ώμους, με κοντινές αποχρώσεις και εμφάνιση πανομοιότυπη αφού και στα κιλά και στο ύψος ήταν σχεδόν ίδιες. Κοντά ή λίγο πάνω από τα 40, κλασσικές ελληνίδες κολομπαρούδες επαρχίας, με τσίτα μπλουζάκια και φούστες, μπουτούδες, όλα τους γενικώς σε ..ούδες κατάληξη που αφορά αυτές αλλά και αυτούς που τις περιτριγυρίζανε.
Η αναγνωριστική έγινε από την μπάρα όπου φυσικά και δεν θρονιάστηκα τυχαία, αφού το μοναδικό εμφανίσιμο θέμα του καταστήματος που καμία σχέση δεν είχε με τις προαναφερόμενες, ήταν από μέσα, αλλά ήταν μαντρωμένο.
Οι τιμές των ποτών είναι στα κλασσικά επίπεδα 5 των επισκεπτών και 10 των..ξανθών, αλλά ομολογώ πως τέτοιο πετρέλαιο είχα χρόνια να δοκιμάσω.  :tickedoff:
Φυσικά και η επίσκεψη τερματίστηκε σε χρόνο ρεκόρ, δεν πρέπει να έμεινα πάνω από 10 λεπτά συνολικά, περισσότερο δηλαδή έκανα να γράψω τι πέρασα.
Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση όχι να ξαναπάω, αλλά θα προσέχω και που..παρκάρω. Και να πεις ότι ήμουνα και κάπου στο άγνωστο χαμένος. Η Γ Σεπτεμβρίου μερικά μέτρα ποιο πάνω είναι και όλες οι κάθετες της.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ΤΟ κατερινακι εκλεισε....τα κοριτσια εμεταφερθησαν σε ακομα πιο μικρο χωρο στο διπλα δρομο στο νουμερο 40 στο μπαρ πιερροτο νομιζω....ντου παρασκευη με ενα φιλο ....μιλαμε για το στενεμα......ειδα 2-3 νεες μεγαλοκυριες εκει....εγω επαιξα με κορασιδα απο το παλαιο κατερινα και ο φιλος με μια μολδαυη νομιζω μαρια την ελεγαν θαμωνα εκει στο ιδρυμα και πριν ηταν και στα περιξ ιδρυματα της περιοχης...πηδημα στο βαθος γινεται αφου ανοιξεις την κλειστη πορτα.....δεν προχωρησαμε αλλα παιξαμε και φυγαμε.....η συνεχεια μαλλον αυτο το σαββατο......

Επισκέπτης
ΤΟ κατερινακι εκλεισε....τα κοριτσια εμεταφερθησαν σε ακομα πιο μικρο χωρο στο διπλα δρομο στο νουμερο 40 στο μπαρ πιερροτο νομιζω....ντου παρασκευη με ενα φιλο ....μιλαμε για το στενεμα......ειδα 2-3 νεες μεγαλοκυριες εκει....εγω επαιξα με κορασιδα απο το παλαιο κατερινα και ο φιλος με μια μολδαυη νομιζω μαρια την ελεγαν θαμωνα εκει στο ιδρυμα και πριν ηταν και στα περιξ ιδρυματα της περιοχης...πηδημα στο βαθος γινεται αφου ανοιξεις την κλειστη πορτα.....δεν προχωρησαμε αλλα παιξαμε και φυγαμε.....η συνεχεια μαλλον αυτο το σαββατο......
φιλε pipis μαλον δεν διαβαζεις τας γραφας ;) εχω γραψει εδώ και ένα μηνα ότι τα κορίτσια μεταφερθηκαν στο μπαρ pirouette που είναι Ιθάκης 50  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom