Στη Σούτσου παλιά είχε 5-6 τα οποία ανοίγανε από το μεσημέρι ...
Τροίας, Joker ή Star δεν ξέρω πως το λένε τώρα, αλλά είχε το χειρότερο πετρέλαιο ... ούτε ταξί δεν πήγαιναν να γεμίσουν εκεί ...
Κιμόλου, μεταξύ Πατησίων & 3ης Σεπτεμβρίου, Κατερίνα και Corner
Ιμβρου (απέναντι από πλ. αμερικής) Chiao, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά που υπήρξαν ποτέ ... παλιά ... χαιρετίσματα στη Δέσποινα και στη Μαριάννα ...
Αλεξάνδρας, απέναντι από το πεδίο του Αρεως, δίπλα στο Revenge of Rock και δίπλα σε ένα θέατρο, Αρωμα (παλιά ήταν Φεγγάρι)
Σπετσών, Corfu, έχει κλείσει πια ... α ρε Τάσο, ήσουνα πατέρας ρε φίλε, τι μαγαζί είχες ??? το πρώτο κολόμπαρο που πήγα το 1989-1990 ... εκείνη η θρυλική ομάδα που έπαιζε μπάλα τότε ... Φωτεινή (που χάθηκες κορμάρα μου), Μάνα (το όνομα τα λέει όλα), Πάττυ (τελικά δεν κατάφερα να σε φάω Φιλιπινεζούλα μου ...) Ελένη (σε είχα πετύχει και στη Μιχαλακοπούλου) και τόσες άλλες που δεν θυμάμαι πια ... και εμείς μπακουρο-μπιλιαρδοπαρέα Νικήτας, Μούσιας, Ψηλός, Μανταλάκης, Μήτσος και εγώ (βασική ομάδα) μπουκάραμε και γινότανε της τρελής ...
σταματάω εδώ γιατί θα δακρύσω ... ο παλιός καλός καιρός και οι αναμνήσεις στις αρχές της δεκαετίας του 90 δεν συγκρίνονται με τη σημερινή νύχτα ...