You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
μα σου ειπα πο την γραφη σου και μονο θα το απεκλεια!!!!!!!! ;)Όχι, όχι δεν έχω σχέση με τα καλλιτεχνικά εγώ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
χμ απειροι!!!!!!πολυ απειροι!!!!!!!!παιδακια δεν καταλάβαινουν να ξεχωριζουν τις ντανες απο τις ΚΥΡΙΕΣΌχι το διευκρινίζω και στους συναγωνιστές σου!
άρχισαν το πμ...
Ευχαριστω για το κοπλιμέντο!!!χμ απειροι!!!!!!πολυ απειροι!!!!!!!!παιδακια δεν καταλάβαινουν να ξεχωριζουν τις ντανες απο τις ΚΥΡΙΕΣ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
κομπλιμεντο??? Ειναι απλως η αληθεια!!!!!!!!!! ;)Ευχαριστω για το κοπλιμέντο!!!
ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΟΜΠΛΙΜΑΝΤΑ
Όλοι με ΄΄΄στολίζουν ΄΄ εδώ μέσα και ξαφιάστηκα!κομπλιμεντο??? Ειναι απλως η αληθεια!!!!!!!!!! ;)
ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΟΜΠΛΙΜΑΝΤΑ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
παιξτο οτι εισαι το κοριτσι μου και βρισκεσαι υπο την προστασια μου και δεν θα σε ξαναενοχλησουν ;)Όλοι με ΄΄΄στολίζουν ΄΄ εδώ μέσα και ξαφιάστηκα!
Ωραια είμαι υπό την προστασία σου από τώρα κιόλας!παιξτο οτι εισαι το κοριτσι μου και βρισκεσαι υπο την προστασια μου και δεν θα σε ξαναενοχλησουν ;)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
:oπαιξτο οτι εισαι το κοριτσι μου και βρισκεσαι υπο την προστασια μου και δεν θα σε ξαναενοχλησουν ;)
Ωραια είμαι υπό την προστασία σου από τώρα κιόλας!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
ξερεις αυτο ομως κοστιζει λιγο ;) ;) θελω κια τα δωρακια μου ;) ;) ;) ;)Ωραια είμαι υπό την προστασία σου από τώρα κιόλας!
τι μονο εσεις τα θυληκα θα ζητατε δωρακια
Οκ δεν θα τα χαλάσουμε στα δωράκια!ξερεις αυτο ομως κοστιζει λιγο ;) ;) θελω κια τα δωρακια μου ;) ;) ;) ;)
τι μονο εσεις τα θυληκα θα ζητατε δωρακια
ΚανέναςΠαιδες ανεβαινω Ξανθη για 6 μηνες και θα ηθελα να μου πειτε τι παιζει,σε ποια κανεις παιχνιδι (και ποσο παει το μαλλι ) και σε ποια μπορεις να φορτωσεις και να πας ξενοδοχειο ,αν εχετε κατι συγκεκριμενο να προτεινετε ευπροσδεκτο
Μπορεις να μας πει σε ποια γινεται παιχνιδι μεσα η απο ποια μπορεις να φορτωσεις,και τι τιμες παιζουν η αμα ξερεις καμια περιπτωση που αξιζειΜετα απο διαμονη 5 ημερων στην Ξανθη διαπιστωσα οτι υπαρχουν κωλομπαρα σχεδον σε καθε γειτονια. Ισως να ειναι περισσοτερα και απο τις κανονικες καφετεριες
Ενα ελιτ πισω απο το κτελ, τρια στη σειρα πανω στο δρομο οπως φευγεις απο την κεντρικη πλατεια και ειδα και καμια 10αρια ακομα σε μη κεντρικους δρομους. Επισης για στριπ υπαρχει το glamour που πηγα με ενα φιλαρακι και την παρεα του. Αρκετα καλες γκομενες ολες ρουμανες μαλλον.
Ειχε και ενα αλλο λιγο πριν μπεις ξανθη απο τη δυτικη εισοδο που εγραφε με μια τεραστια ταμπελα "τα αστερια του μουλεν ρουζ στην ξανθη"
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
Τι γράφουμε τόσο καιρό;;;;;;;!!!!! Δεν παίζει τπτ!
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι γράφουμε τόσο καιρό;;;;;;;!!!!! Δεν παίζει τπτ!
Θα διαφωνήσω...Στο Elite βγαίνανε γούστα..
Και στο Amore πάνω από τη πλατεία είχε καβατζούλες πριβέ και την θρυλική Σβετλάνα!
deltadelta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το Glamour παραμένει κλασσική απάτη...2-3 ρουμάνες που στο πριβε το παίζουν παρθένες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις