Νέα

Κωλόμπαρα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 53K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Παίδες το μαγαζί δίπλα στο ANDROMEDA (δεν θυμάμαι όνομα..πολυ πιοτό μαλλον) λέει τίποτα πέρασα απ'έξω αλλα δεν είχα κουράγιο να μπω μέσα .. thanks

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημερα μαγκες μπηκαν και ψωνισαν απτο μαγαζι μου 2 μαυρουλες...επιασα κουβεντα και μουπαν οτι δουλευουν στο ντολτσε βιτα...η μια ειχε απιθανο σωμα... :tits: :cum:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
σημερα μαγκες μπηκαν και ψωνισαν απτο μαγαζι μου 2 μαυρουλες...επιασα κουβεντα και μουπαν οτι δουλευουν στο ντολτσε βιτα...η μια ειχε απιθανο σωμα... :tits: :cum:

Χθεσινό πέρασμα από Ντόλτσε Βίτα κατά τις 03:00,όπου πράγματι υπήρχαν αρκετά τεμάχια,κυρίως ρουμούνες και μαυρούλες :grin: :grin:,αλλά τα πράγματα πολύ υποτονικά :headbang: :headbang:,δηλαδή εμένα με πλησίασαν μόνο 2 για να μου ζητήσουν ποτό και καμία μαύρη,αν και υπήρχαν τουλάχιστον 6-7,αλλά την είχαν πέσει στους καναπέδες :jerking: :jerking:Γύρω στις 03:30 είδα αρκετές να κάνουν κίνηση να φύγουν αν και υπήρχαν ακόμα αγαπούληδες στο μαγαζί :huh: :rolleyes:.Οι αλβανίδες μπαρ-γουμεν άθλιες πραγματικά(δεν έχω ξαναδει πιο άσχημες μπαρ-γουμεν) :rockon:.Ήπια ένα ποτάκι(πιθανολογώ μπόμπα) και αποχώρησα για Diamonds,όπου θα γράψω τις λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρεντ :sunglasses: :sunglasses:.Πάντως ούτε κι εκεί ενθουσιάστικα και συνέχεια με το αγάπημενο μου φουλ παρακμιακό κωλόμπαρο ''ΚΑΛΑΜΙΑ'' στον Πλατανιά,όπου με το που μπαίνω,βλέπω όλες τις γκόμενες να είναι όρθιες και έτοιμες να φύγουν :o :o,αλλά μία από αυτές με πλησιάζει και μου λέει πάμε να πιούμε ένα ποτάκι στην καβάτζα ;) ;).Εγώ δέχθηκα λόγω καύλας και μιας και ήξερα και το αφεντικό,κράτησα και το μαγαζί ανοιχτό για πάρτι μου ένα μισάωρο ακόμη.Η γκόμενα ρουμούνα,ονόματι Μαρίζ(σ)α,με ωραία βυζάκια και υπέρτατη κωλάρα.Άρχισε να μου τον παίζει από το πρώτο ποτό,με άφησε και έγλυψα τα βυζάκια της και αφού αποσυρθήκαμε σε άλλη καλύτερη καβάτζα(και αφού βέβαια είχα κεράσει και 4 διπλά ποτά) ακολούθησε ένα βαθύ κάθισμα στον γυμνό πούτσο μου(χορός και γαμήσι ταυτόχρονα δηλαδή) :2funny: :2funny:Μετά από λίγο της τα πέταξα στην κωλάρα και γεια σας.Μάγκες ειλικρινά υπέροχη κατάσταση,εγώ τουλάχιστον για κάτι τέτοια σκηνικά ζω.Φουλ ποτό και μετά κωλόμπαρο και ότι γίνει.Στον γυρισμό,στην έξοδο της εθνικής από Πλατανιά,μπλόκο για αλκοτεστ με καμια 10αρια αμάξια σταματημένα να περιμένουν την καμπάνα :headbang:.Φυσικά με σταμάτησαν και μένα αλλά ευτυχώς λόγω επαγγέλματος δεν με έγραψαν(αν και στο μηχάνημα είχαν ανάψει πολλά κόκκινα λαμπάκια :2funny: :2funny:).Άντε πάντα τέτοια να 'χουμε :sunglasses:

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ποσα σου φυγανε στα καλαμια συνολικα....?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
δηλαδη ποσα σου φυγανε στα καλαμια συνολικα....?

Μια 100αρα έφυγε πολύ χαλαρά φίλε μου ;) :2funny: :2funny:.Αλλά για μένα άξιζε τον κόπο,μιας και αυτή είναι η γοητεία του κωλόμπαρου :sunglasses: :sunglasses:

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια 100αρα έφυγε πολύ χαλαρά φίλε μου ;) :2funny: :2funny:.Αλλά για μένα άξιζε τον κόπο,μιας και αυτή είναι η γοητεία του κωλόμπαρου :sunglasses: :sunglasses:
Το μαγαζί που λες που ακριβώς είναι στον Πλατανιά?
Έχω περάσει τόσες φορές και δεν το χω δει...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Το μαγαζί που λες που ακριβώς είναι στον Πλατανιά?
Έχω περάσει τόσες φορές και δεν το χω δει...

Φίλε δεν είναι πάνω στον παραλιακό δρόμο,είναι σε μια καβάτζα ;) ;).Όπως περνάς την έξοδο της εθνικής,συνεχίζεις προς Μάλεμε,περνάς στο αριστερό σου χέρι ένα βενιζάνικο(silk oil νομίζω) και στα 200 μέτρα έχει πάλι στα αριστερά σου ένα κωλόμπαρο που λέγεται ''ΚΟΡΝΕΡ''.Εκεί στρίβεις αριστερά και αμέσως πάλι αριστερά.Στα 100 μετρα στα δεξιά σου έχει ένα μικρό χωματόδρομο κι έφτασες :grin: :grin:.Αξίζει τον κόπο να κάνεις ένα πέρασμα,ειδικά αν είσαι του πολύ παρακμιακού κωλόμπαρου

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δεν είναι πάνω στον παραλιακό δρόμο,είναι σε μια καβάτζα ;) ;).Όπως περνάς την έξοδο της εθνικής,συνεχίζεις προς Μάλεμε,περνάς στο αριστερό σου χέρι ένα βενιζάνικο(silk oil νομίζω) και στα 200 μέτρα έχει πάλι στα αριστερά σου ένα κωλόμπαρο που λέγεται ''ΚΟΡΝΕΡ''.Εκεί στρίβεις αριστερά και αμέσως πάλι αριστερά.Στα 100 μετρα στα δεξιά σου έχει ένα μικρό χωματόδρομο κι έφτασες :grin: :grin:.Αξίζει τον κόπο να κάνεις ένα πέρασμα,ειδικά αν είσαι του πολύ παρακμιακού κωλόμπαρου
Τόσα κωλόμπαρα και ούτε καν το ήξερα!!
Θα προσπαθήσω να το βρω.
Ευχαριστώ πάντως...

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδεσ κανα κολομπαιρο στα χανια παιζει??επεισησ καμια βιζιτα??

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απο κωλομπαρα στα χανια πρωτεινω λεβαρε-καμακι-ντολτσε βιτα αν και εχει χαλασει πολυ τελευταια πολυ τσιγγανορουμανια παιζει και εχω κοψει να πηγαινω..επισης στα 777, στο veto και καλαμια τελευταια επιλογη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
απο κωλομπαρα στα χανια πρωτεινω λεβαρε-καμακι-ντολτσε βιτα αν και εχει χαλασει πολυ τελευταια πολυ τσιγγανορουμανια παιζει και εχω κοψει να πηγαινω..επισης στα 777, στο veto και καλαμια τελευταια επιλογη

Συμπληρώνω και L'AMORE για τους κωλομπαράδες που γουστάρουν να συνεχίσουν κατ'οίκον με το τεμάχιο :2funny: :2funny:

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ...ΧΑΛΙΑ...3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΣΤΑ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΡΕ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ...ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Νέκρωσε το συγκεκριμενο topic και είναι κρίμα διοτι ...κωλόμπαρα υπάρχουν χαχαχα πληροφορίες θα ήθελα για το ΜΠΕΡΔΕΜΑ περνάω τα βράδια απ' έξω και βλέπω (όσο φαίνεται απο τα τζάμια) ένα δυο καλά τεμάχια αξίζει τον κόπο να το επισκεφτώ θα φάμε τίποτα ή ...πράμα? Σχολάω απο την δουλειά εκείνη την ώρα και βλέπω οτι έχει κόσμο οπότε αν αξίζει στο πρώτο κενό να το επισκεφτούμε :)

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Τίποτα κανείς συναγωνιστης???

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Στην σειρά στον ίδιο δρόμο υπάρχουν άλλα δυο εκεί παίζει φορτωτική ?

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να το τιμησεις το μπερδεμα φιλε... αν και προσωπικα εχω καιρο να παω

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
να το τιμησεις το μπερδεμα φιλε... αν και προσωπικα εχω καιρο να παω

περασα πριν καμια βδομαδα απο εκει καλα που ειναι το ΚΕΕΛΠΝΟ να τις μαζεψει επιτοπου ρουμανοβουλγαρες κακης ποιοτητας και ολιγον αρρωστιαρες :cussing: :cussing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom