Νέα

Κωλόμπαρα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 53K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μήπως ξέρει κανείς συνάδελφος τίποτα νέα για τα κωλόμπαρα στα Χανιά?
Υπάρχει κάτι στην οδό Αποκορώνου?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αν θες να φορτωσεις βιζιτα θα πας στο κωλομπαρο στο ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.038
Πόντοι
456
Kαλησπερα συναγωνιστες!Απο κωλομπαρα στα Χανια αυτη την εποχη τι παιζει?

ikisispiano

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι εχουμε απο μπαρακια ρε παιδες...? για φορτωμα...?

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Μιας και θα κατέβω αρχες Σεπτέμβρη Χανιά,και επειδή το πατρικό μου είναι κοντά Καστέλλι,μιας και αυτοκινήτο δε παίζει για μετακινήσεις Καστέλλι Χανιά και ταξί είναι ασυμφορο οικονομικα,λέω να μείνω μερικές μέρες σε ξενοδοχείο κοντά Πλατανιά ή Χανιά

Γνωρίζει κανείς ποια κωλόμπαρα πλέον υπάρχουν στις εκεί περιοχές(Χανιά_Πλατανιά).Ευχαριστώ

Φαντάζομαι ένα είναι αυτό

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
κάτω σταλό ( κοντά πλατανιά ) diamonds και απο κέντρο μέδουσα και arcana. όλα τα άλλα είναι σάπια

geah1

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ευχαριστω για την απαντηση. Γνωριζουμε τιποτα για το συγκεκριμενο κωλομπαρο? Τιμη ποτου, prive , φορτωτικη κτλ?

στο μαγαζι δεν παιζουν βιζιτες και πανε κυριως αλλοδαποι και γεροντια ελληνες.το εχει μια μαρια σερβα.

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Περατζαδα Σαββατο βραδυ απο τα κεντρικα κολομπαρα των Χανιων.Ωρες 2-6

Dolce Vita
Της πουτανας το καγκελο.Ξανθιες,μελαχρινες,4μαυρες,κοπελες με τα εσωρουχα,κοπελες μονο με το string,κοπελες εντελως γυμνες,αδυνατες ψηλες,χοντρες.Οτι θελει κανεις.8 ευρω το ποτο,10 το prive και 20 το special.Στα δωματιακια με τις κουρτινες(το πριβε δηλαδη) παιζουν φασεις χειρομαλαξη,και οτι αλλο γουσταρει κανεις αναλογως και την ορεξη της κοπελας.Ενας ειχε παρει 3 στο πριβε.Πολλες κυκλοφορουσαν με χαρτομαντιλα σα χερια και πολλες κανουν παιχνιδι και με 10 ευρω τσιμπουκι και αλλα,ειδικα οι μαυρες.Επειδη ηθελα να παω και σε αλλα μαγαζια,δεν πηρα πριβε,αν και αρκετες μου το ζητησαν δειχνοντας μου αποκρυφα τους μερη.Στο κανονικο ποτο δεν καθονται πολυ μιας οι περισσοτερες θελουν πριβε.Μια Χριστινα που κερασα μου ειπε πως δε κανει τετοια.Ο ιδιοκτητης φιλικοτατος αλλα κολλημενος στην οθονη που εχει διπλα σπο την πορτα να κοιτα τις καμερες που εχει εξω στον δρομο γυρω απο το μαγαζι.Εντυπωση μου εκανε πως ηταν το πρωτο κολομπαρο που πηγαινω και επαιζε dance μουσικη.

Στην συνεχεια...Lamore.
3 μιση και η ωρα μονο μια κοπελα επαιζε με το κινητο της.Τιποτα απο κοσμο

Μετα στο Αμαν.

Καμια 10αρια ατομα.Ησυχη κατασταση.Μια κοπελα χορευε στην μπαρα τσιφτετελι δειχνοντας συνεχεια το κολαρακι της σηκωνοντας την φουστα της.Ηλικια της την εκανες 20-22.Η barwoman η μελαχρινη ολα τα λεφτα απο κοντα.Πιασαμε λιγο την κουβεντα ευδιαθετη και με χαμογελο.

Cafe Enigma πισω απο τα κτελ
Σχεδον ολη μερα ανοικτο,αλλα απο τις 9 το βραδυ γινεται κολομπαρο.Ποτο κοπελας 6 ευρω.Απλο ησυχο κολομπαρο.Μονο κουβεντα μπαλαμουτι.Μουσικη την ωρα που πηγα εγω Κρητικα.Μια ξανθια απο Ρουμανια,32 χρ με 10 χρονια στην Ελλαδα και μια μελαχρινη ψηλη αξιζουν.Με την ξανθια εκατσα με ενα ποτο μιση και ωρα.Χαιδεματα απλη κουβεντα.Σχολιαζαμε τα αλλα κολομπαρα και μου ειπε πως τα Dolce vita και μπερδεμα ειναι τα μπουρδελιαρικα κολομπαρα.Οποτε μιας και στο πρωτο πηγα και οντως ισχυε φευγω για το Μπερδεμα.

Στο δρομο Ταξιαρχων αν θυμαμαι καλα,υπηρχαν αλλα 2-3 αλλα 5η ωρα που πηγαινα ηταν κλειστα.

Cafe Μπερδεμα
2 barwomen η Μαριαννα και μια αλλη φιλιοντουσαν με τον ιδιοκτητη μεσα απο την μπαρα,μουσικη Παντελιδη,2 ξανθιες ανορεξικες,και 3 μαυρες.Παραγγελνω μπυρα και μου σκανε οι μαυρες.10 ευρω ποτο κερασμα μουλενε για να ανεβουμε στο πανω οροφο για γλυψιμο δαχτυλο κτλ. Κερναω 10 ευρω,ανεβαινω με μια απο αυτες,γδυνεται,αρχισε να τριβεται,να βογγα ψευτικα,αλλα με αφησε να γλυψω ρωγες να βαλω δαχτυλο να με πιπωσει και να μουτον παιξει μεχρι να τελειωσω.Η πλακα ειναι πως ψιλονευριασε γιατι δεν ειχα χαρομαντιλα μαζι μου και λερωσαμε τον καναπε.Η μια απο τις 2 ξανθιες ανορεξικη ,με οποια και να μιλουσα ερχοταν σφηνα και ζητουσε ποτο.Μια κοπελα που ηταν πισω απο την μπαρα τσακωθηκε αγρια μαζι της.Η ξανθια μου ειπε πως ηταν απο την Πελοποννησο και μια μαυρη πως εχει σπιτι στο Γαλατσι.Με το που βγηκα απο το μαγαζι η ξανθια με πηρε στο κυνηγι και να μου λεει συνεχεια κερασε με θα σου κανω  prive χορο.Την εδιωξα ευγενικα και εφυγα.

Πιστευω Μπερδεμα και ειδικοτερα  Dolce Vita ειναι απο τα καλυτερα στα Χανια.Ελπιζω αυτην την βδομαδα να ξαναπαω

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το ''Μπέρδεμα'' που περίπου είναι;

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
νομιζω οδος υψηλαντων πισω απο δημαρχειο... :think:

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
εγω λεω να μαζευτουμε να παμε τσαρκα...οποιος θελει ασ στειλει πμ....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Ρισπεκτ για την ενημέρωσή σου κρις 1983  :rockon: :rockon: :sunglasses: :sunglasses:.Την επόμενη φορά θα σου πρότεινα μια βόλτα και από Σούδα να μας διαφωτίσεις τι καλτ παίζει κι εκεί  :dancing: :dancing:

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Αξιος!

Πραγματικά πρέπει να γίνει και ένα αντίστοιχο report από Σούδα, απ'όπου έχω ακούσει τα μύρια όσα, αλλά δεν έχει τύχει να επισκεφτώ ποτέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom