Νέα

Κωλόμπαρα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 53K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρισπεκτ για την ενημέρωσή σου κρις 1983  :rockon: :rockon: :sunglasses: :sunglasses:.Την επόμενη φορά θα σου πρότεινα μια βόλτα και από Σούδα να μας διαφωτίσεις τι καλτ παίζει κι εκεί  :dancing: :dancing:
φιλε kostaki απο εσενα σε αυτο το φορουμ εμαθα πριν 3 χρονια για το μυθικο κωλομπαρο τα Καλαμια...  ;) τι γινεται εκει ξερεις? λειτουργει ακομα? στη Σουδα δεν εχω παει, παιζει να εχει κλεισει ο Ζυγος και να λειτουργει μονο το bar 1 (number one καπως ετσι)
οποιος μπορει ας παει για να μας ενημερωσει

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Περατζαδα Σαββατο βραδυ απο τα κεντρικα κολομπαρα των Χανιων.Ωρες 2-6

Dolce Vita
Της πουτανας το καγκελο.Ξανθιες,μελαχρινες,4μαυρες,κοπελες με τα εσωρουχα,κοπελες μονο με το string,κοπελες εντελως γυμνες,αδυνατες ψηλες,χοντρες.Οτι θελει κανεις.8 ευρω το ποτο,10 το prive και 20 το special.Στα δωματιακια με τις κουρτινες(το πριβε δηλαδη) παιζουν φασεις χειρομαλαξη,και οτι αλλο γουσταρει κανεις αναλογως και την ορεξη της κοπελας.Ενας ειχε παρει 3 στο πριβε.Πολλες κυκλοφορουσαν με χαρτομαντιλα σα χερια και πολλες κανουν παιχνιδι και με 10 ευρω τσιμπουκι και αλλα,ειδικα οι μαυρες.Επειδη ηθελα να παω και σε αλλα μαγαζια,δεν πηρα πριβε,αν και αρκετες μου το ζητησαν δειχνοντας μου αποκρυφα τους μερη.Στο κανονικο ποτο δεν καθονται πολυ μιας οι περισσοτερες θελουν πριβε.Μια Χριστινα που κερασα μου ειπε πως δε κανει τετοια.Ο ιδιοκτητης φιλικοτατος αλλα κολλημενος στην οθονη που εχει διπλα σπο την πορτα να κοιτα τις καμερες που εχει εξω στον δρομο γυρω απο το μαγαζι.Εντυπωση μου εκανε πως ηταν το πρωτο κολομπαρο που πηγαινω και επαιζε dance μουσικη.

Στην συνεχεια...Lamore.
3 μιση και η ωρα μονο μια κοπελα επαιζε με το κινητο της.Τιποτα απο κοσμο

Μετα στο Αμαν.

Καμια 10αρια ατομα.Ησυχη κατασταση.Μια κοπελα χορευε στην μπαρα τσιφτετελι δειχνοντας συνεχεια το κολαρακι της σηκωνοντας την φουστα της.Ηλικια της την εκανες 20-22.Η barwoman η μελαχρινη ολα τα λεφτα απο κοντα.Πιασαμε λιγο την κουβεντα ευδιαθετη και με χαμογελο.

Cafe Enigma πισω απο τα κτελ
Σχεδον ολη μερα ανοικτο,αλλα απο τις 9 το βραδυ γινεται κολομπαρο.Ποτο κοπελας 6 ευρω.Απλο ησυχο κολομπαρο.Μονο κουβεντα μπαλαμουτι.Μουσικη την ωρα που πηγα εγω Κρητικα.Μια ξανθια απο Ρουμανια,32 χρ με 10 χρονια στην Ελλαδα και μια μελαχρινη ψηλη αξιζουν.Με την ξανθια εκατσα με ενα ποτο μιση και ωρα.Χαιδεματα απλη κουβεντα.Σχολιαζαμε τα αλλα κολομπαρα και μου ειπε πως τα Dolce vita και μπερδεμα ειναι τα μπουρδελιαρικα κολομπαρα.Οποτε μιας και στο πρωτο πηγα και οντως ισχυε φευγω για το Μπερδεμα.

Στο δρομο Ταξιαρχων αν θυμαμαι καλα,υπηρχαν αλλα 2-3 αλλα 5η ωρα που πηγαινα ηταν κλειστα.

Cafe Μπερδεμα
2 barwomen η Μαριαννα και μια αλλη φιλιοντουσαν με τον ιδιοκτητη μεσα απο την μπαρα,μουσικη Παντελιδη,2 ξανθιες ανορεξικες,και 3 μαυρες.Παραγγελνω μπυρα και μου σκανε οι μαυρες.10 ευρω ποτο κερασμα μουλενε για να ανεβουμε στο πανω οροφο για γλυψιμο δαχτυλο κτλ. Κερναω 10 ευρω,ανεβαινω με μια απο αυτες,γδυνεται,αρχισε να τριβεται,να βογγα ψευτικα,αλλα με αφησε να γλυψω ρωγες να βαλω δαχτυλο να με πιπωσει και να μουτον παιξει μεχρι να τελειωσω.Η πλακα ειναι πως ψιλονευριασε γιατι δεν ειχα χαρομαντιλα μαζι μου και λερωσαμε τον καναπε.Η μια απο τις 2 ξανθιες ανορεξικη ,με οποια και να μιλουσα ερχοταν σφηνα και ζητουσε ποτο.Μια κοπελα που ηταν πισω απο την μπαρα τσακωθηκε αγρια μαζι της.Η ξανθια μου ειπε πως ηταν απο την Πελοποννησο και μια μαυρη πως εχει σπιτι στο Γαλατσι.Με το που βγηκα απο το μαγαζι η ξανθια με πηρε στο κυνηγι και να μου λεει συνεχεια κερασε με θα σου κανω  prive χορο.Την εδιωξα ευγενικα και εφυγα.

Πιστευω Μπερδεμα και ειδικοτερα  Dolce Vita ειναι απο τα καλυτερα στα Χανια.Ελπιζω αυτην την βδομαδα να ξαναπαω

Άψογη δουλειά φίλε chris!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
φιλε kostaki απο εσενα σε αυτο το φορουμ εμαθα πριν 3 χρονια για το μυθικο κωλομπαρο τα Καλαμια...  ;) τι γινεται εκει ξερεις? λειτουργει ακομα? στη Σουδα δεν εχω παει, παιζει να εχει κλεισει ο Ζυγος και να λειτουργει μονο το bar 1 (number one καπως ετσι)
οποιος μπορει ας παει για να μας ενημερωσει

Δυστυχώς έχω 3 χρόνια να κατέβω κι εγώ φίλε kingdragon88,αλλά από μια παλιά κωλομπαρού του Ζυγού που τώρα δουλεύει τσατσά στη Λιοσίων και τα λέμε συχνά, έχω μάθει ότι στη Σούδα είναι μόνο ένα κωλόμπαρο πλέον,μάλλον στον χώρο που ήταν παλιά το number one όπως γράφεις  :rockon: :rockon:,αλλά έχει καμιά 20αρια μουνιά απ'όλες τις ράτσες  :rockon: :rockon:

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
μαγκες μενω κοντα σουδα το μονο πονηρο μπαρ πουχω παρατηρησει ειναι ενα που λεγεται νοτες οχι στη πλατεια σουδας αλλα συνεχιζοντας ευθεια στα 200 μετρα προς χανια...ξερει κανεις κατι...? :helpplea: :think:

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
Ξανά πέρασμα το προηγούμενο Σάββατο από Dolce Vita,Lamore και Μπέρδεμα.
Στο Lamore 3 γυναικες 6 αντρες τιποτα το ιδιαιτερο.
Στα άλλα 2 βαράγανε μυγες.Αν και ατομα μπαινοβγαίνανε οι κοπελες αδιαφορες είτε παίζανε στα κινητα είτε ξαπλωμένες στους καναπέδες.Μάλιστα στο dolce vita 2 κοιμοντουσαν με σκεπάσματα από μπουφάν.
Θα πήγαινα και Σούδα αλλά δε πρόλαβα.Τώρα του χρόνου,μιας και είμαι πλεόν στην Αθήνα οπότε θα ενημερώνω για Αθήνα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
Ξανά πέρασμα το προηγούμενο Σάββατο από Dolce Vita,Lamore και Μπέρδεμα.
Στο Lamore 3 γυναικες 6 αντρες τιποτα το ιδιαιτερο.
Στα άλλα 2 βαράγανε μυγες.Αν και ατομα μπαινοβγαίνανε οι κοπελες αδιαφορες είτε παίζανε στα κινητα είτε ξαπλωμένες στους καναπέδες.Μάλιστα στο dolce vita 2 κοιμοντουσαν με σκεπάσματα από μπουφάν.
Θα πήγαινα και Σούδα αλλά δε πρόλαβα.Τώρα του χρόνου,μιας και είμαι πλεόν στην Αθήνα οπότε θα ενημερώνω για Αθήνα.

Έλα ρε κρις,πήγες Σάββατο κι έπαιζε τέτοια ερημιά  :o :o :S :S :headbang: :headbang:.Ωραία καλτίλα κωλομπαρούδες να κομούνται κάτω από μπουφάν  :rockon: :rockon: και λίγο πιο πέρα να παίζονται πίπες και κωλοδαχτυλιάσματα  :pipa1: :pipa2: :2funny: :2funny:

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Μπορεί γιατί στους καναπέδες υπηρχε μια παρέα που έκανε παιχνίδι.Στο μπαρ που είχα κάτσει 2 μαύρες και μια μελαχρινή μου ήρθαν.Σε σχέση με την πρώτη φορά που έιχα πάει ήταν πάρα πολύ ήσυχα.

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
Σημερα αποφασισα να κανω τσαρκα...θαχω ενημερωση.....

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
κανενα νεο για μπαροτσαρκα αποψε συναγωνιστες...? :helpplea:

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.038
Πόντοι
456
Παιδια καμια τελευταια ενημερωση για τα κωλομπαρα Χανιων-Σουδας παιζει?

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.038
Πόντοι
456
Aνοιξε ξανα αυτο?Επειδη ηρθα Χανια πριν μια βδομαδα και δεν εχω παει,παλιοτερα ηταν αξιολογο αλλα ειχε κλεισει για μια περιοδο...

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
Ναι....στειλε πμ να τα πουμε...να συνενννοηθουμε.....

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.038
Πόντοι
456
Συναγωνιστες καμια πληροφορια για το Νumber 1 στη Σουδα υπαρχει?

spourgitakis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα.Περασμα χθες απο το Dolce vita μετα τις 2.
Οταν μπηκα ημουν ο μονος πελατης.Αργοτερα ηρθαν 2-3 παρεες αλλα γενικα πολυ λιγος κοσμος.
Απο κοπελες ειχε καμια 10αρια απο τις οποιες 2-3 δεν βλεπονται αλλα οι αλλες αρκετα καλες.
8 ευρω το ποτο και καλη ανεση χρονου απο πλευρας της κοπελας.
Για περισσοτερα εχει το παραβαν που το ονομαζουν πριβε και μιλας με την κοπελα.
Γενικοτερα θα το συνιστουσα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Επισκέφτηκα πρίν λίγο το Μπέρδεμα και το Ντόλτσε βίτα.Απο Μπέρδεμα μην περάσετε καν απέξω πάει για κλέισιμο το μαγαζί κόσμος 0 μέσα!Στο ντόλτσε βίτα μία απο τα ίδια με την  βίζιτα να έχει ανέβει στα 70! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom