Καλησπερα.Ως νεο μελος μιας και δεν εχω επισκεφτει ποτε το χαλαρα για την φλωρα που ακουω.θα ηθελα μια γνωμη αν ειναι εμφανισιμη για αρχη και αν αξιζει να δωσεις 80 με 100 ευρω.
Για καβατζα με την εν λογω.
Καλησπερα.Ως νεο μελος μιας και δεν εχω επισκεφτει ποτε το χαλαρα για την φλωρα που ακουω.θα ηθελα μια γνωμη αν ειναι εμφανισιμη για αρχη και αν αξιζει να δωσεις 80 με 100 ευρω.
Μαζί σου....100 στην αρχή ήθελε η Φλώρα εκτός τα ποτά μας .... Κοίτα αντικείμενα από το 19 μέχρι σήμερα απέχει....αυτές τις εποχές και εγώ με 50...70 ευρώ μέχρι και παρτούζες έκανα σε κάτι στέκια.... Σκορπιός πρίγκιπας.....τέλος πάντων πάμε παρακάτω....
Ο "Πρίγκηπας" ήταν το πιο VFM μαγαζί μέχρι που τη χάλασαν τελείως τη φάση η Σία και η Άννα όταν έμπλεξε η μία με την άλλη και άρχισαν να δουλεύουν μαζί... Όσο για τον παλιό "Σκορπιό" στην Τρούμπα έχω κάνει επικά γαμήσια αλλά για να γαμήσεις, για το πατάρι λέμε όπου είχες την άνεσή σου, δε νομίζω πως ήταν ποτέ οικονομική η φάση
Φίλε δεν είναι call girl ώστε να μην μπορείς να τη δεις, πήγαινε εκεί, παράγγειλε το ποτάκι σου, δες τη και αν σου κάνει από ηλικία και εμφάνιση προχωράς... Μ' αρέσει που κάποιοι μας ρίχνετε και την ευθύνη μήπως φάτε φόλα γιατί δε θέλετε να δώσετε ούτε 5 ευρώ για ένα δικό σας ποτό ώστε να τσεκάρετε πίνοντάς το τί παίζει στο μαγαζί
Ο "Πρίγκηπας" ήταν το πιο VFM μαγαζί μέχρι που τη χάλασαν τελείως τη φάση η Σία και η Άννα όταν έμπλεξε η μία με την άλλη και άρχισαν να δουλεύουν μαζί... Όσο για τον παλιό "Σκορπιό" στην Τρούμπα έχω κάνει επικά γαμήσια αλλά για να γαμήσεις, για το πατάρι λέμε όπου είχες την άνεσή σου, δε νομίζω πως ήταν ποτέ οικονομική η φάση