Λοιπόν επέστρεψα απο κωλομπαρότσαρκα πρίν λίγο.
Θα τα γράψω λίγο σύντομα γιατι θέλω να πάω για ύπνο.
Πέρασμα απο ΛΑ ΛΟΥΝΑ και τη πρώην Μάσκα (Κομπλέ).
ΛΑ ΛΟΥΝΑ είχαμε τις εξής υποψήφιες :
Ρόζα (η γνωστή ξανθιά παχουλή - ουτε καν πλησίασε στο τραπέζι μου - καλύτερα γιατι δεν θα είχε κάποιο αποτέλεσμα).
Η Μαρία η "Κρητικιά" ειναι η γιαγιά της λέει απο Κρητη αλλα όχι αυτη (πως γινεται αυτό εξηγηστε μου εσείς).
Μελαχροινή νταρντάνα με κώλια και βυζιά και πολύ βάψιμο γενικά ηταν πληθωρική και έντονη σαν παρουσία. Οχι τόσο ο τύπος μου ήρθε και στην αρχη απευθειας κ μ εκανε "πεσιμο" και ήμουν ντεμί.
Η Μάρα (για αυτην πήγα) μια καστανή με κότσο μαλλί θυμομουν περιγραφη
@Womanaholic δυστυχώς ειχε κάτσει με εναν πυρφορό γερο και συζητάγανε οτι άσχετο μπορείς να φανταστείς. Καμια όρεξη για καβλάντα η τύπισα.
Η Μέλι ή Μελί..... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αδυνατη καστανη με σχετικά συμπαθητικό προς σκινι σωμα αλλα αλλου πατουσε αλλου βρισκόταν. Δεν εβγαζες άκρη.
Η Λιούντα μια καστανη μολδαβέζα , με αθλητικό παπουτσι στο κωλόμπαρο.
δεν το χω ξαναδεί αυτό οκ. Ηρθε στο τραπέζι μου και με ρωτησε αν εχω ξαναπάει... επιτηδες της ειπα οτι εχω ξαναρθει και κατεβαινω στη καβάτζα ! Μου λέει αααα εγω δε πάω καβάτζα... Α ΚΡΙΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩ.
Λεει να πάρω ενα ποτό.
ΟΧΙ της κάνω. Και εφυγε. Ενταξει δεν ήμουν για να πετάω δεκάρικα αερα μπανά ....
τελικά η Μαρία πήγε καβάτζα με εναν μύστη που έσκασε στο μαγαζί.... απο οσο άκουσα οσο ηταν στο τραπέζι ηταν στα 45 ευρω αρα η τυπισα ειναι ρουφηχτρα με διπλά ποτά.... πιστευω η συνέχεια στη καβάτζα έγινε με άλλα δυο διπλά.
ΘΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ κανα 80αρι του συναγωνιστή.
Νταξει αν καθόταν και με καβλαντιζε μετά ξανά ισως την επαιρνα και εγω αλλα δεν με βολευε το σωμα της.... ηταν "βαριά" αν με πιάνετε.
Η Μάρα συνεχιζε το πιρφορισμα με τον αλλον οπότε εκατσα καμια ωρα περιπου και σηκωθηκα και έφυγα χωρις να κεράσω ποτό καμία.
Στο γυρισμο είπα να μπώ να δω και την πρώην ΜΑΣΚΑ μετα απο καιρό να μου φυγει η περίεργεια να πώ οτι μπηκα και εδώ.
3 υποψηφιες μέσα... η χριστινα μια κοκκινομάλα με περιεργα δόντια.... η Ντέμπι μελαχροινη με γυαλια αδιάφορο σωμα δεν μ αρεσε και τέλος η πιο ωραία της βραδιάς και πιο κουλ τυπάκι η Λάνα μια μελαχροινή. Καλλη παρουσια. Με αυτην πήρα ενα ποτό απλό και τα είπαμε λίγο. Κάνει ωραία παρέα.
Σε γενικές γραμμές το μαγαζί έχει και στίλο να χορευουν οι κοπέλες... λες και ειναι στριπ σοου έλεος. Απο καβατζα μη περιμένετε. Μονο στη μια γωνία του μαγαζιού - μπάρας εισαι κάπως "ιδιωτικα" μπορεί δηλαδη να παίζει εκει κάνα φραπεδάκι ή καμια πιπα βαριά.... δεν έκατσα κάν να το ψάξω ήπια το ποτό μου χαιρέτησα και αποχώρησα.
Γενικό συμπέρασμα ειναι πως στο ΛΑ ΛΟΥΝΑ λογω καλοκαιριού δεν εχει κοπέλες... μονο τη Μαρια και τη Μάρα οποτε το θυμηθεί... η Αμάντα επισης έλειπε.
τα αλλα μαγαζιλα οπως τα ξέρετε Πιρουέτ - Πάμπ65 (με εξαιρεση τη καινουργια την Ευα και την Ίνα αλλα ειναι και οι δυο παχουλούλες).
Χαλαρά επίσης ίδιο ρόστερ.
Δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω για κατάθεση σύντομα... ισως απο Οκτώβριο να ξαναδοκιμάσω να πάω στη Λα Λούνα.
Πάω να τη πέσω. Καλές βόλτες σε όλους καλό ξημέρωμα.