PUB 65 Κεφαληνίας
Μετα απο αρκετές περιπλανήσεις σε κλάμπ , μπαράκια, μπουρδέλα , στριπτιτζάδικα και μασάζ τον τελευταιο καιρο ειχα υποψη μια βολτα και απο ένα κάλτ κωλομπαρο. Το πορνορολοϊ μου έδειχνε περασμένα μεσάνυχτα και εγω ήμουν ηδη καθοδον στην Πατησιων! Αρχικά πέρασα απο την Μεσογειων και το μαγαζι της Lucy (Mεσογείων 32) ωραιο μαγαζι αλλα δεν ειχε αυτο που έψαχνα εκεινο το βράδυ! Η αληθεια ειναι οτι ήμουν καυλωμένος εγκεφαλικα αρχικά και έψαχνα μια καλή φάση ;) ειχα ακούσει απο μύστες για τα κωλομπαρα της Κυψέλης οποτε επομενος πορνο προορισμος ηταν προς τα εκει.
Ειχα περάσει απο το Πιρουέτ αρχικά που μαθαινω οτι γινονται καλές φάσεις μέσα αλλα δεν με συγκινησε καμια τυπισα οποτε επομενη στάση ηταν η PUB 65 που ήξερα οτι παιζει η Ντορα (οχι η 86 του φορουμ η άλλη)
κατα τις 2 ήμουν εκει πέρασα μέσα και πηγα και έκατσα σε κάτι καναπέδες γιατι οι γωνιες ηταν ηδη πιασμένες απο τυπάδες και κωλομπαρούδες να φασώνονται και να φραπεδιάζονται
Το ροστερ περιελάμβανε την κυρα Τζινα (γκιλφ) , μια άλλη ξανθιά πιασμένη μιλφέηγ φάση κανονικο σώμα , την γνωστη σε ολους μας Σοφια την Ντόρα (που έλειπε δυστυχως) μια άλλη μιλφ και ..... μια έκπληξη την Αλεξάνδρα! Καινουργια παρουσια στο μαγαζι με πιασιματα μπαμπάτσικη με λιγο κυτταριτιδα και ωραιο βυζι. Μελαχροινή με γλυκειά φατσούλα. Ήρθε στο τραπεζι μου και πιάσαμε το λακριντι ;) ειχα αποφασισει πως αυτή θέλω να μου κάνει παρέα καθώς Ηταν ευχάριστη και χαμογελαστή.
Μετα απο 2-3 λεπτά χαλαρής κουβεντούλας άρχισα σιγα σιγα να την χαϊδευω και την ρώτησα τι μπορούμε να κάνουμε για να περάσουμε ακομα πιο ωραια .... ηταν εμφανές οτι ήμουν καυλωμένος ... εγκεφαλικά αρχικά
αυτη μου ειπε με χαμογελο κέρνα ποτάκι και βλέπουμε! Εντάξει λέω πάμε ενα ποτάκι! Και συνεχιστηκε η κουβεντούλα που εισαι ποιος εισαι γιατι εισαι τι κανεις πως το κανεις κτλπ .... απο ενα σημειο και μετά άρχισα να την χαϊδεύω και να την φιλάω. Δεν άργησαν να πέσουν τα πρώτα γλωσόφιλα με αυτήν να κάθεται και να παιρνει ένα υφος παράδοσης λές και ήταν η γκομενα μου!
Με τα γλωσοφιλα δεν έχασα ευκαιρια να βάλω και την χουφτα μου μέσα απο το μπλουζάκι της και να πιάσω την ζεστή της βυζάρα! Η ρογα ηταν πλουσια δεν φορουσε σουτιέν. Της έπιασα το χέρι και το έβαλα να χαϊδευει το πουτσο μου που ειχε γινει σίδερο! Το προσεξε και το σχολιασε θετικά
σε κάπια φάση της ειπα οτι ειμαι πολυ καυλωμένος και αν μπορει να με τελειώσει με το χεράκι της. Δέχτηκε με 3 ποτάκια και πηγαμε στην μπάρα! Εκει συνεχισαμε τα καυτά γλωσοφιλα έβαλε το ποδι της πάνω απο το δικο μου και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελονι ενω γλωσοφιλιομασταν με πάθος!
Πέταξε τον πουτσο μου έξω και άρχισε να τον μαλακιζει , μούγκριζα απο καύλα και της έγλειφα το λαιμο. Οι άλλες οι τσατσαδες περνουσαν απο διπλα μας χωρις να δινουν σημασια ενω 2 μυστες έκαναν το ιδιο στις γωνιες ο ένας με την σοφια και ο άλλος με μια άλλη (δεν ξέρω ονομα). Έτριβα το καυλι μου πάνω στο φορεματάκι της και την ειχα γεμισει υγρά ενω παράλληλα φιλιομασταν σαν να μην υπάρχει αύριο.Ημουν πολυ καυλωμένος αλλα κρατούσα για να την απολαύσω οσο περισσοτερο.
Σε κάποια φάση ανέβασε ρυθμους και άρχισε να με τρομπάρει δυνατά εγω βογγουσα στο αυτί της και επισης άρπαζα και την βυζάρα της στο στομα μου για να απολαύσω αυτη την πλούσια καφέ ρογα που ειχε η οποια έδενε τοσο καυλωτικά με το φορεματάκι που φορουσε και το άσπρο δέρμα της .... αν μπορουσα να την γαμησω θα της ειχα σκίσει το μουνάκι! Έφαγε και στο κωλαράκι χουφτωμα , παραμέρισα το κιλοτάκι και της χαϊδευα τα μουνοχειλα της! Σάλιωνε το χέρι της και μου έπαιζε τον πουτσο! Ειχα τρελαθεί απο καύλα.
με αυτα δεν μπορούσα να κρατηθώ και πολύ οποτε μετά απο λιγο δεν άντεξα και έχυσα δυνατά και πολύ σπέρμα στα χέρια της ... ήταν πολυ καύλα η ολη φάση .... ένιωθα την κλασσική ευφορια που νιώθεις οταν περνάς καλά και χύνεις δυνατά! Το μαγαζι δεν έχει καβατζες μονο τουαλέτα. Οτι γινεται γινεται στις γωνιες.
Κάτσαμε λιγο μαζι να τελειωσω το ποτάκι μου και μετά απο λιγο πλήρωσα χαιρέτισα και έφυγα! Μετά πηγα για μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης
στα γνωστα πορνοδρομάκια βαδιζα με μια ωραια αίσθηση λογω της δυνατης ανακούφισης που μου ειχε χαρισει η καυλιάρα η ΑΑλεξάνδρα πιο πριν.
Ευχαριστώ. Πάντα τέτοια σε ολους τους πορνομυστες με την ευχή μου χαιρεται.