cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Εγώ πήγα ΠαρασκευήΗ Λα Λουνα φίσκα το Σαββατο ουτε ενας δεν μπήκε να γράψει
Εγώ πήγα ΠαρασκευήΗ Λα Λουνα φίσκα το Σαββατο ουτε ενας δεν μπήκε να γράψει
Όταν λες φισκα ? 10 άτομα? Είχα πάρει 2 πολωνεζες από κει τη ψηλή αδύνατη και τη Μόνικα που μένει Γλυφάδα! Δουλεύουν ακόμα?Η Λα Λουνα φίσκα το Σαββατο ουτε ενας δεν μπήκε να γράψει
Δηλαδή;έχει ωραίες παρουσίες;Η Λα Λουνα φίσκα το Σαββατο ουτε ενας δεν μπήκε να γράψει
Όταν λες φισκα ? 10 άτομα? Είχα πάρει 2 πολωνεζες από κει τη ψηλή αδύνατη και τη Μόνικα που μένει Γλυφάδα! Δουλεύουν ακόμα?
θα έλεγα να έχεις γύρω τα 100Ε και ειίαι οκ πιστευωΝαι φυσικά έτσι όπως το λες καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να ξέρεις πόσα να κουβαλάς για να γαμησεις;
θα έλεγα να έχεις γύρω τα 100Ε και ειίαι οκ πιστευω
Δεν είναι και τόσο απαραίτητο πλέον γιατί πολλά μαγαζιά δέχονται και κάρτα πια... Οπότε στην περίπτωση που ξεμείνεις δε χάθηκε κι ο κόσμοςΝαι φυσικά έτσι όπως το λες καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να ξέρεις πόσα να κουβαλάς για να γαμησεις;
Όποτε έχω πάει Σάββατα του καλοκαιριού στο "La luna" πάντα αυτός ο χαμός γίνεται, ακόμα και το 2020 την πρώτη χρονιά του κορωνοϊούΔε ξερω ποια εννοείς όταν λες ψηλή αδυνατη μια με κάστανα μαλλιά στο υψος των ώμων έχω ξεχωρίσει κανονικό υψος όμως γενικά αυτή είναι καυλιαρα αλλά δεν έρχεται ευκολα στο τραπέζι η δεν είχε έρθει σε μένα εκείνο το βράδυ δε ξερω.
Φισκα παιδια πολυς κόσμος. Γεμάτα και τα τραπεζάκια και η μπαρα. 20 άτομα σίγουρα είχε.
Όποτε έχω πάει Σάββατα του καλοκαιριού στο "La luna" πάντα αυτός ο χαμός γίνεται, ακόμα και το 2020 την πρώτη χρονιά του κορωνοϊού
Συμφωνω 80+τα δικά σου80 τύπε μην τους ανεβάζετε τις τιμές. Καλυτερα στο 80 να μείνει.
Εν τω μεταξυ ο Σκορπιός στην Νοταρά ο νέος ουτε φωνή ουτε ακρόαση
Συμφωνώ , προσοχή μη χαθεί η μπάλα όμωςΔεν είναι και τόσο απαραίτητο πλέον γιατί πολλά μαγαζιά δέχονται και κάρτα πια... Οπότε στην περίπτωση που ξεμείνεις δε χάθηκε κι ο κόσμος
Ο κόσμος δεν χάθηκε, αλλά χάθηκα εγώ αν πάρω κάρταΔεν είναι και τόσο απαραίτητο πλέον γιατί πολλά μαγαζιά δέχονται και κάρτα πια... Οπότε στην περίπτωση που ξεμείνεις δε χάθηκε κι ο κόσμος
Χαιρετώ την καλύτερη ομάδα του BOU.
Θέλω τα φώτα σας αφού ποτέ δεν πήγα σε τέτοια μπαρ γιατί είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι παραηταν πάντα κακόφημα και χαμηλής κλάσης. Το " Χαλαρά" ας πούμε στο Μπουρνάζι έχει καμία νέα γυναίκα ή είναι εκεί μέσα όλες μεγάλες; Από κεράσματα τι παίζει;
Λοιπόν αν ψάχνεις μοντέλα η γενικά γυναίκες που εμφανισιακά θα είναι σαν και αυτές από τα στριπ...τα κωλομπαρα δεν σου κάνουν....σε αυτά τα μαγαζιά (που ασχολείται αυτό το νήμα) θα βρεις μιλφ από καλής μέχρι κακής εμφανίσεις με λιγες εξαιρέσεις....εγώ προσωπικά γουστάρω την καλτιλα .....αλλά και με κόστος όχι παραπάνω από 100 ευρώ μαζί με τα ποτά δικά μου και της κοπέλας έχω περάσει και περναω τούμπανο.... Αλλά μην ξεχνάς ότι αν ο κανόνας σου είναι η εμφάνιση τότε είσαι σε λάθος νήμα.... Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω νομίζω ότι οι εμπειρίες από τα μέλη θα σου λύσουν όλες τις απορίες....καλά να περνάς!!!Θέλω τα φώτα σας αφού ποτέ δεν πήγα σε τέτοια μπαρ γιατί είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι παραηταν πάντα κακόφημα και χαμηλής κλάσης. Το " Χαλαρά" ας πούμε στο Μπουρνάζι έχει καμία νέα γυναίκα ή είναι εκεί μέσα όλες μεγάλες; Από κεράσματα τι παίζει;
Μιλφ ξέρεις σήμαινει και γυναίκα νέα 35 ετών σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν σημαίνει υποχρεωτικά μεγάλη γυναίκα.Λοιπόν αν ψάχνεις μοντέλα η γενικά γυναίκες που εμφανισιακά θα είναι σαν και αυτές από τα στριπ...τα κωλομπαρα δεν σου κάνουν....σε αυτά τα μαγαζιά (που ασχολείται αυτό το νήμα) θα βρεις μιλφ από καλής μέχρι κακής εμφανίσεις με λιγες εξαιρέσεις....εγώ προσωπικά γουστάρω την καλτιλα .....αλλά και με κόστος όχι παραπάνω από 100 ευρώ μαζί με τα ποτά δικά μου και της κοπέλας έχω περάσει και περναω τούμπανο.... Αλλά μην ξεχνάς ότι αν ο κανόνας σου είναι η εμφάνιση τότε είσαι σε λάθος νήμα.... Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω νομίζω ότι οι εμπειρίες από τα μέλη θα σου λύσουν όλες τις απορίες....καλά να περνάς!!!
΄Φυσικά, το ρωτάς;Kαλησπερα. Μπορω να σε ρωτησω κατι σε DM ?