Αύριο θα επανέλθω με φωτογραφίες ! θα συμπληρώσω και την κριτική γιατι τώρα κάποιο μαλακιστήρι παίζει και δεν μπορώ. Ενημερώθηκε ο Αντισθένης και καλό θα ηταν τα μαλακιστήρια να μπανάρονται μια και καλή απο το σάιτ. Να πάνε να παίζουν το πουλάκι τους το μικρό αλλού.
Eδώ το φόρουμ ειναι για αυτούς που γαμάνε όχι για όσους βλαμένους τον έχουν κάνει λάστιχο.
*Λογικά θα βρέθηκε κάποια ευπάθεια οταν πληκτρολογείς μεγάλα μηνύματα. Εμένα με έκοψε στο σημείο που έγραψα.... ειχα και άλλα να γράψω.
Λογικά ο λαστιχάνθρωπος που μπήκε να παίξει με τον κώδικα της σελίδας θα βρήκε κάτι κενό και θα το άλλαξε. Νομίζει τώρα οτι κάτι έκανε.
EDIT της προηγούμενης κριτικής και Συνέχεια απο εδώ ....
Βγήκα απο μέσα της και τον έπαιξα ενω είχα χαθεί λόγω του οργασμού... αυτή τον πήρε στο στόμα της και τα τελευταία τα έχυσα μέσα στο στόμα της (στην καπότα) έμεινε λίγο να μου παίρνει ενα πολύ απαλό τσιμπούκι και μετά γύρισα και βούλιαξα μέσα στο καναπε να ηρεμήσω λίγο απο την όλη φάση.... ήπια 2-3 γουλιές βότκα και ήμουν σε πορνο νιρβάνα...
- Αχ μωρό μου ηταν πολύ ωραια - χαλαρώνω λίγο
- Ναι μωρο μου χαλάρωσε λίγο και θα σου βγάλω την καπότα.
Μου έβγαλε τη καπότα και μου σκούπισε με πολύ στοργή και προσοχή τον πούτσο! Τι κάνει η γκόμενα λέω ρε φίλε !!!!
έκατσε μαζί μου 2-3 λεπτά , ντύθηκε με χαιρέτησε και έφυγε !!!
Έμεινα λίγο γυμνός και ήπια λίγη ακόμη βότκα σκεπτόμενος την ωραία φάση που μόλις είχα ζήσει.
Μετά ντύθηκα και αφού ήρθε και η Νανά και τα είπαμε σε χαλαρό επίπεδο, τελείωσα τη βότκα μου
άκουσα και τους συναγωνιστές στα διπλανά παραβάν να δίνουν τις δικές τους μάχες , φόρεσα το μπουφάν μου και έφυγα !
Πέρασα μια βόλτα απο τον πεζόδρομο του Μπουρναζίου κτύπησα και ενα περιποιημένο σάντουιτς απο το Έβερεστ και τώρα
θα πέσω να κοιμηθώ σαν πουλάκι και πορνο ευτυχισμένος
Καλή σας νύχτα και αύριο θα επανέλθω με ρομαντικές φωτογραφίες (του χώρου της καβατζούλας απο το αγαπημένο μας κωλόμπαρο)
θα τα ξαναπούμε σε κάποια καυτή τσάρκα , μέχρι τότε....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα !!!!!