Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
:vomit:Πυρφορομαγαζο δεν γινεται τπτ εκει μεσα..Προσοχη στην αναστασια την γυφτισσα  δαγκωνει στα ποτα..Παιζει και μια ρουμανα η μιρελα ου ακουσα πως βιζαταρει σε καλους πελατες .Καλη τυχη

Πέρασα από ακίμπο πριν λίγες μέρες. Παρόλο που δεν είμαι φαν των κωλόμπαρων αποφάσισα να μπω μέσα. Ξεχώρισα την Αναστασία για την οποία έκανες αναφορά. Γρήγορα επιβεβαίωσα όσα έγραψες, ότι δηλαδή είναι αδίστακτη στον τρόπο που μαδάει τον πελάτη της: την κερνούσε ένας φουκαράς "ποτά" και μέσα σε μισή ώρα του πήρε 100 ευρώ (ναι, 100 ευρώ), χωρίς κανένα έξτρα. Για την ακρίβεια το μόνο "έξτρα" ήταν ότι ο φουκαράς της έπιανε το χέρι που και που. Βλέποντας αυτά, ήπια την μπύρα μου και σηκώθηκα κι έφυγα.

CAZODURO36

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Κοίτα. Στα κωλόμπαρα πάνε τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Οι κατεστραμένοι που δεν μπορούν να βρουν άλλο είδος κοινωνικοποίησης, οι περίεργοι - τουρίστες που πάνε αραιά και που για να δουν πως είναι και για τον χαβαλέ και οι συνειδητοποιημένοι που ξέρουν ακριβώς τι παίζει και είναι διατεθειμένοι να πυροφορήσουν μερικά ευρώ εν γνώσει τους γιατί τους αρέσει (για όποιους λόγους) η κατάσταση εκεί μέσα. Εγώ θεωρώ ότι ανήκω στην τρίτη κατηγορία και πάω στα μπαράκια πάνω από τριάντα χρόνια. Αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να καις τα λεφτά σου. Εξακολουθώ βέβαια να πηγαίνω αραιά και που αλλά πιο πολύ από συνήθεια.
αυτοι που νομιζουν οτι θα χτυπησουν γκομενα και καμμια φορα αφου σκασουν  αρκετα ευρω θα καταφερουν να βγουν εξω αλλα μονο γκομενα δεν ειναι το δουλεμα θα συνεχιστει ,οι εξαιρεσεις υπαρχουν οπως σε ολες τις καταστασεις και ειναι ελαχιστες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Κοίτα. Στα κωλόμπαρα πάνε τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Οι κατεστραμένοι που δεν μπορούν να βρουν άλλο είδος κοινωνικοποίησης, οι περίεργοι - τουρίστες που πάνε αραιά και που για να δουν πως είναι και για τον χαβαλέ και οι συνειδητοποιημένοι που ξέρουν ακριβώς τι παίζει και είναι διατεθειμένοι να πυροφορήσουν μερικά ευρώ εν γνώσει τους γιατί τους αρέσει (για όποιους λόγους) η κατάσταση εκεί μέσα. Εγώ θεωρώ ότι ανήκω στην τρίτη κατηγορία και πάω στα μπαράκια πάνω από τριάντα χρόνια. Αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να καις τα λεφτά σου. Εξακολουθώ βέβαια να πηγαίνω αραιά και που αλλά πιο πολύ από συνήθεια.
παρολο που εχω να μπω αρκετο καιρο στο θρεντ εδω συμφωνω μαζι σου

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
ειναι ψηλη ξανθια με σχετικα ομορφο προσωπο στητα βυζια μιλαει καλα ελληνικα καπνιζει συνεχεια και σου πιανει το πουτσο εκλιπαρωντας για πιπα
Το προηγούμενο Σάββατο επισκέφτηκα το Cornet και δεν βρήκα την συγκεκριμένη..

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Επομενως και οι δυο Κατερινες δουλευουν στο Piruete σωστα?

peter4562

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως μπορει κανεις να κανει ενημερωση για την εμφανιση
των γυναικων που κανουν παιχνιδι στα κολομπαρα??

ενημερωση  εχει να γινει απο τις 09/02
warnmute.gif
 Κλώνος

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως μπορει κανεις να κανει ενημερωση για την εμφανιση
των γυναικων που κανουν παιχνιδι στα κολομπαρα??

ενημερωση  εχει να γινει απο τις 09/02
[/εχει κανενας νεα για το la luna,γυρισε η Μονικα

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
καλησπερα  μαγκες νεος στο σαιτ θα ηθελα να με διαφωτισετε  που μπορω να βρω  ενα καλο κωλομπαρο που να προσφερουν οι κοπελες του  περεταιρω πραγματα σε τιμες 50-60 ευρω??? κατι μου εχουνε  πει καποια φιλαρακια απο την παρεα οτι παζουνε τετοια στην αγια μελετιου δεν ξερω που ακριβως ομως

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τα κοψανε ολα με τον Αλεξη... :cheesy:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Το Σάββατο το βράδυ πέρασα μια βόλτα από την μάσκα στην Γ' Σεπτεμβρίου. Ρόστερ 4 κοπέλες μια Ρουμάνα πατσαβούρα μια Αλβανίδα μελαχροινή καλό κορμί συν δύο στην μπάρα η μία από τις οποίες ήταν μελαχρινή ψηλή θεόμουνο. Μόνο η Ρουμάνα και η Αλβανίδα πλησίασαν για κέρασμα οι άλλες δεν σηκώθηκαν από την μπάρα. Δεν κέρασα καμιά από τις δύο ποτό. Από κόσμο μόνο κάτι παρέες Αλβανών που απλά πίνανε μπύρες χωρίς να κερνάνε τις κοπέλες.
Επίσης το μπαρ Λίλη στην γωνία Αγίου Μελετίου και 3ης Σεπτεμβρίου έχει κλείσει εδώ και δύο εβδομάδες.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.645
Πόντοι
206
Επίσης το μπαρ Λίλη στην γωνία Αγίου Μελετίου και 3ης Σεπτεμβρίου έχει κλείσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Σωστό εκλεισε ισχύει και οι μισές κοπέλες από εκεί πήγαν στο κοντινό Cointreau.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα εχει περασει κανεις απο το οιστρος τωρα τελευταια;μια αλικη...

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς τι παίζει στο Joy? ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 30 ΓΚΥΖΗ. Στην σελίδα τους στο facebook λέει
ΤΟ JOY BAR ΜΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΟ PRIVE ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ!!!!ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Επίσης γνωρίζει κανείς κανένα κοντά Γαλάτσι?

pistolerobobtom

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Δεναξιζει στα κωλομπαρα εκτος αν εισαι μπεκρης..

Εγγρ.
8 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα τα κολομπαρα αν δεβ εχεις αυτοσηγρατηση μπορεις να μεινεις ταπι,πας βλεπεις μιλας και αν αξιζει μετα απο συμφωνια καθεσαι και περνας καλα,αν πας κ εισαι λιγακι αγαπουλης ε μαδισανε γ πλακα

nef7

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2014
Like
88
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς τι παίζει στο Joy? ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 30 ΓΚΥΖΗ. Στην σελίδα τους στο facebook λέει
ΤΟ JOY BAR ΜΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΟ PRIVE ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ!!!!ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Επίσης γνωρίζει κανείς κανένα κοντά Γαλάτσι?
Έχει ενα στην Βενιζέλου απέναντι στο Σκλαβενιτη, μεταφέρθηκε απο κάπου άλλου στο Γαλάτσι που ήταν πριν αλλα δεν ξερω καθόλου τι παιζει εκει

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Έχει ενα στην Βενιζέλου απέναντι στο Σκλαβενιτη, μεταφέρθηκε απο κάπου άλλου στο Γαλάτσι που ήταν πριν αλλα δεν ξερω καθόλου τι παιζει εκει

Πού ακριβώς ρε φίλε και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

waldy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
115
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους. Καινούριος στο site σαν μέλος. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες αν ξέρουν κανένα κωλόμπαρο στην Αθήνα με Αλβανίδες Ρουμάνες... Κυρίως από αυτές τις χώρες. Συγκεκριμένες ηλικίες, εμφάνιση δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Thanks..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom