Νέος στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον παλιό από εδώ ή κάποιον τέλος πάντων που να γνωρίζει καλά τι παίζει γενικά στα κωλόμπαρα. Διάβασα το thread, από ότι κατάλαβα στα κωλόμπαρα της Αθήνας γενικά δεν γαμάς, εκτός και αν είσαι πολύ έμπειρος στην επικοινωνία με τις γυναίκες, δεν νομίζω δηλαδή ότι παίζει μόνο ρόλο μόνο η εμφάνιση γιατί και μοντέλο να είσαι άμα σε κόψει καμία έμπειρη για αγαπούλη θα σε μαδήσει κανονικά., αλλά η περίπτωση που μου έχει τύχει εμένα πρόσφατα με γυναίκα σε κωλόμπαρο, μου φαίνεται περίεργη.
Δηλαδή τι παίζει άμα η άλλη βγαίνει μαζί σου έξω βόλτες αλλά το μόνο που κάνει μαζί σου είναι φιλάκια και αγκαλίτσες στο καφέ, στο φαγητό ή στο δρόμο, πολλές φορές από μόνη της δεν την πίεσα σε κάτι. Όποτε όμως της είχα προτείνει να βγούμε έξω κάποια μέρα που έχει ρεπό, για να πάμε σε ξενοδοχείο, όλο μου έβρισκε δικαιολογίες, του στύλ μια μέρα έχω και εγώ να ξεκουραστώ, έχω δουλειές κτλ. (για να ξεκαθαρίσω δεν πληρώνω για να κάνω sex, δεν κατακρίνω όσους το κάνουν απλά εμένα δεν με εκφράζει αυτό, γιατί θέλω να νιώσω αυτοεπιβεβαίωση, θα πλήρωνα δηλαδή μόνο το ξενοδοχείο άμα πηγαίναμε...)
Τις μέρες που βγαίναμε έξω σχεδόν πάντα ήταν 1 - 2 ώρες πριν πάει στο μαγαζί, και μετά εγώ πολλές φορές έκανα την βλακεία να πηγαίνω στο μαγαζί και να τα ακουμπάω κανονικά... γιατί ήθελα πολύ να τη δω, να περάσω πιο πολύ χρόνο μαζί της. Μια επιπλέον πληροφορία είναι ότι η ίδια όταν με έπαιρνε τηλ. ποτέ δεν μου έλεγε πέρνα από το μαγαζί, απλά μιλάγαμε κανονικά τι κάνει το μωρό μου και τέτοια..
Για ευνοήτους λόγους, δεν θέλω να αναφέρω το μαγαζί, τι παίζει όμως ρε παιδιά. Είμαι 42 πρόσφατα χωρισμένος με δύο παιδιά , και βλέπομαι θεωρώ από εμφάνιση, αυτή μου είπε ότι είναι 40, ωραία γυναίκα αλλά την κόβω για μεγαλύτερη. Κάποια στιγμή ξενέρωσα με την όλη φάση και αποφάσισα να κόψω επικοινωνία μαζί της, είχα πιστέψει δηλαδή σαν άπειρος από τέτοια μαγαζιά ότι με γούσταρε κανονικά.
Εν τω μεταξύ να μου λέει πως με αγαπάει και άλλα τέτοια κουλά, όχι ότι τα πίστεψα βέβαια, αλλά δεν ξέρω να κάπως παρασύρθηκα από την όλη φάση, μάλλον είναι πολύ καλή ψυχολόγος... με έκανε να τη συνηθίσω και μετά με μάδησε κανονικά. Μήπως κάνει βίζιτες στα ρεπό της και περίμενε από εμένα να της προτείνω κάτι τέτοιο, αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό γιατί στις συζητήσεις που κάναμε μου είπε ξεκάθαρα πως δεν πηγαίνει ούτε βγαίνει με πελάτες, και ότι εμένα με αγαπάει κτλ..
Δεν ξέρω τι να πω, μήπως κάποιες γυναίκες που δουλεύουν νύχτα έχουν έχουν ψυχολογικά προβλήματα? Και τέλος πάντων αν ήθελε να με κρατάει στην καψούρα γιατί να μην κάνει sex μαζί μου ίσα ίσα που έτσι θα κόλλαγα ακόμα περισσότερο. Αφού με έβλεπε το καταλάβαινε ότι κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς θα ξενέρωνα και θα σταματούσα να πηγαίνω στο μαγαζί και να τα σκάω, όπως και έκανα, ξέκοψα δηλαδή κανονικά. Δηλαδή πόσο αφελής θα πρέπει να ναι κάποιος που να του πουλήσει μια μπαρόβια αγάπη, χωρίς ναι κάνει sex μαζί του και αυτός να την πιστεύει για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να του φάει πολλά....
Όποιος βρε παίχτες θέλει ας μου δώσει την άποψή του, και σορρυ για την ασχετοσύνη μου στα κωλομπαρα, πάντως δεν είμαι άσχετος από γυναίκες γενικά, και μου φαίνεται περίεργη η όλη φάση. Έχει τύχει ποτέ σε κανέναν παρόμοιο σκηνικό..ή τελικά είμαι ο μόνος που του συνέβει αυτό?