Λοιπόν μάγκες καταδρομική απόψε γιατι ήθελα να πιώ ένα ποτάκι και να πιάσω κανα κώλο....
Πηγαινα για την PUB 65 αλλα ήταν κλειστή... το ίδιο και το Κομπλέ επι της 3ης σεπτεμβρίου καλα οχι πως θα έμπαινα εκει μέσα
απλά το αναφέρω για όσους συναγωνιστές θέλουν να πάνε μια Δευτέρα βραδυ μπορει να μην είναι τυχαίο.
Πιρουέτ ανοιχτό μέχρι τις 3.
Είπα να τραβήξω προς Λα λούνα γιατι εχω βαρεθεί να κάνω φάσεις με τις ίδιες και τις ίδιες.
Οπότε Χαλαρά και Πιρουέτ αποκλείστηκαν γρήγορα χωρις δεύτερη σκέψη.
Μπήκα στη Λα Λούνα και έκατσα να πιώ το ποτάκι μου.
Κοστος αντρικού ποτού στα 7 ευρώ πήρα ενα ουισκάκι.... Στη μπάρα η Δανάη.
Ρόστερ -> Ρόζα - Μαρία η μελαχροινή (ηταν καβατζωμένη με ενα τύπο όλο το βράδυ) - μια καστανή ρωσίδα με αθλητικά παπούτσια
ειναι αυτή που είχα αναφέρει σε προηγούμενη κριτική μου οτι δεν κατεβαίνει στη καβάτζα
Μια αδύνατη καστανη με κοτσιδα και χαζουχαρούμενο στύλ (το χω αναφέρει το ονομα της σε προηγουμενη ενημέρωση τωρα δεν θυμάμαι να σας το γράψω καταλάβατε ποια ειναι)
Και τέλος οι 2 πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο μαγαζί για τα δικά μου γούστα
Πρώτη η Τάνια ...
@Womanaholic εχεις πολύ δικιο σε ΟΤΙ έχεις γράψει για αυτήν η γκόμενα απο σώμα δε παίζεται κωλάρες βυζάρες τρομερό μουνί κρατιέται πολύ καλα στην ηλικία των 40 ή και παραπάνω δε ξέρω δεν τη ρώτησα
και βέβαια μια καινουργια η Ρωξάνη (καινουργια για μένα δεν την έχω ξαναδεί με καστανο προς κοκκινο ανοιχτό κοντό μαλλι. Πλατινέ βασικά το μαλλι της και πολύ καυλιάρικο στυλιάρι... βυζάρες δεν ειχε αλλα ωραιο γυμνασμένο αδυνατο κορμάκι.
Σε κάποια φάση τη πηρε αγκαζέ ένας μπάρμπας μαζί με την χαζοχαρούμενη κοτσιδού.
Αν κρίνω απο το στύλ της μάλλον δεν κάνει πολλά μπορει να πη κατεβαινει κάν καβατζα , πιθανολογω δεν ειμαι σίγουρος καθώς περιμένει να της πείς εσυ να έρθει στο τραπέζι , μου χαμογέλασε απο μακρυα στην αρχη της ανταπέδωσα αλλα δεν ήρθε στο τραπεζάκι. Κάνει τη δυσκολη ;;;
Τελικά είπα να κατέβω καωατζούλα με την Τάνια ειναι πολύ δυνατό σώμα όπως εγραψα αλλα το εκμεταλλεύεται ειναι φαρμακείο στις τιμές.
100 το σέξ
80 η πίπα
50 η απλή φάση με χουφτώματα - φιλιά και μαλακία να χύσεις.
Το τελευταίο πήρα , μάλιστα έκανα ενα deal μαζι με το ποτό της όλα μαζί 50 και καβάτζα. Δεν πέρασα άσχημα... ήταν και ενας άλλος συναγωνιστης κάτω με τη ρόζα και μας έπαιρνε μάτι.... η Ρόζα τον πλάκωσε στις πίπες ενω ηταν όρθιος. Τρομερά σκηνικά.
Εχυσα δυνατά με μαλακία στα χεράκια της Τάνιας αφου της έγλειφα τις βυζάρες και της φιλούσα το κώλο... της κατέβασα και το κιλοτάκι σε κάποια φάση να χαζεψω αυτη την ωραια μουνάρα ! Απίστευτό κωλαράκι, με τη χούφτα μου της χαϊδευα τη μουνάρα της και αυτη με φιλούσε παντού και με έγλειφε στο αυτί λέγοντας μου οτι είμαι καβλιάρης.
ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές αλλα ρε παιδιά 100 για να πηδήξεις εκει κάτω μου φαίνονται πολλά. Αν και θέλω να πηδηχθούμε δυσκολα θα το επιχειρήσω.
Μπορει να ανεβάσω αναλυτική κριτική.
Αντε καληνύχτα.