Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Φλιλε μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια, τα έχουμε ξαναπεί, είναι το top μαγαζί του είδουςLa luna αξιζει ρε μαγκες εχει τπτ?
Φλιλε μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια, τα έχουμε ξαναπεί, είναι το top μαγαζί του είδουςLa luna αξιζει ρε μαγκες εχει τπτ?
Φλιλε μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια, τα έχουμε ξαναπεί, είναι το top μαγαζί του είδους
Και λίγο φως για να βλέπουμε τι γαμάμε μην γίνει και κάποιο λάθος.....Αμα έβαζαν και κανα καναπεδακι να γαμαμε σαν άνθρωποι θα ήταν καλυτερα!!!
καλησπερα στην ομάδα μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλα κολομπαρα? το PUB 65 αξίζει? θα ειναι πρώτη φορα που πάω.
οκ κατάλαβα το πιο top που πιστεύεις να παω ?Αν πάς πρώτη φορά στο pub65 θα φύγεις με ψυχολογικά και άλλα προβλήματα όρασης.
Θα σου έλεγα να περάσεις απο LaLuna h Χαλαρά.
La Lunaοκ κατάλαβα το πιο top που πιστεύεις να παω ?
Κεράσματα όπως παντού, 10 μονό, 20 διπλό. Για τα παραπάνω στην καβάντζα θέλει διαπραγματεύσεις, ξεκινάνε από 50 και ανεβαίνουν, αλλά δεν πάνε όλες ούτε ζητάνε την ίδια τιμή.απο τιμες πως ειναι γενικα ποτό? τιμες αν θες κατι παραπάνω?
ευχαριστώ πολυ για την βοήθειαΚεράσματα όπως παντού, 10 μονό, 20 διπλό. Για τα παραπάνω στην καβάντζα θέλει διαπραγματεύσεις, ξεκινάνε από 50 και ανεβαίνουν, αλλά δεν πάνε όλες ούτε ζητάνε την ίδια τιμή.
Που εργάζεται αυτή?Αγαπητοί με ταξιδέψατε θυμήθηκα όμορφες εποχές στον Πρίγκηπα. Μία μπύρα πάντα και συννενόηση με Έλενα για τα παραπάνω. Ούτε κεράσματα ούτε τίποτα. Μόνο την πρώτη φορά κέρασα. Στο καμαράκι εκεί έξω από την τουαλέτα πιανόσουν βέβαια, αλλά η κίνηση ματ έγινε αργότερα.
Μιας και έμαθα που μένει πήγαινα σπίτι της πριν πιάσει δουλειά γαμήσια μέχρι τελικής πτώσης με ένα 50άρικο για κανένα δίωρο τρίωρο τα απογεύματα, μετά έκανα σχέση και ξέκοψα.
Η Έλενα ποια ήταν; Θύμισέ μου γιατί ήδη τις ξέχασα, μια μελαχρινή καμένη;Αγαπητοί με ταξιδέψατε θυμήθηκα όμορφες εποχές στον Πρίγκηπα. Μία μπύρα πάντα και συννενόηση με Έλενα για τα παραπάνω. Ούτε κεράσματα ούτε τίποτα. Μόνο την πρώτη φορά κέρασα. Στο καμαράκι εκεί έξω από την τουαλέτα πιανόσουν βέβαια, αλλά η κίνηση ματ έγινε αργότερα.
Μιας και έμαθα που μένει πήγαινα σπίτι της πριν πιάσει δουλειά γαμήσια μέχρι τελικής πτώσης με ένα 50άρικο για κανένα δίωρο τρίωρο τα απογεύματα, μετά έκανα σχέση και ξέκοψα.
Μπορω να εχω κι εγω το ονομα της σε μηνυμα? Ευχαριστω πολυ !!Δεν ξέρω τα γουστα σου, αλλά εκει δουλευει κάποια που της αρέσει καταρχας να πηγαινει καβατζα και της αρέσουν τα πάντα, ξενρωνε εαν ο αλλος θέλει πιπα, πισωκολητο και αυτο ηταν όλο, νιώθει οτι πετυχε στην δουλεια της οταν ο α;λλος της βγαλει το φετιχ του, κατι που ολοι εχουμε. Ρωτα τον womanwolic για αποψη., να σου πει. Το ονομα της ειναι......Μπες πριβε μυνημα να στοο πω
Θεσσαλονίκης 127, Αθήνα 118 52Κάτι φαίνεται να άνοιξε στα Πετράλωνα στην οδό Θεσσαλονίκης. Πέρασα μόνο έξω και είδα αρκετές κοπέλες έξω. Ξέρει κανείς για αυτό;
3 μηνυματα και όλα για το κωλομπαρο της οδου Θεσσαλονίκης? Νιαου νιαου..Κάτι φαίνεται να άνοιξε στα Πετράλωνα στην οδό Θεσσαλονίκης. Πέρασα μόνο έξω και είδα αρκετές κοπέλες έξω. Ξέρει κανείς για αυτό;
Αν πάς πρώτη φορά στο pub65 θα φύγεις με ψυχολογικά και άλλα προβλήματα όρασης.
Θα σου έλεγα να περάσεις απο LaLuna h Χαλαρά.