newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
70,στη πίσω καβάτζαΠόσο πηγε το μαλλί τυπε;
Έκατσες πισω καβατζα η πάνω παταρι ;
70,στη πίσω καβάτζαΠόσο πηγε το μαλλί τυπε;
Έκατσες πισω καβατζα η πάνω παταρι ;
70,στη πίσω καβάτζα
για πίπα μιλάμε ε;βολευει εκει να τον ρίξεις κιόλας ;
για πίπα μιλάμε ε;
έχεις δίκιο....μπορει να μην πέρναγα τόσο καλά αν δεν ήταν η Δώρα με την καλή διάθεση που έιχεδε ξέρω επειδη έγραψες οτι πέρασες καλά γενικά.
Και επειδη εγω περάσει και εγω στη πισω καβάτζα του σκορπιού θυμάμαι οτι ειναι δυσκολο να γαμήσεις εκει εκτος και αν θές να σε βλέπουν λάιβ τσόντα. Ειχα πάρει την Μαρίνα την καβλογρια με 50 για πιπα και καλό φάσωμα.
έχεις δίκιο....μπορει να μην πέρναγα τόσο καλά αν δεν ήταν η Δώρα με την καλή διάθεση που έιχε
με 4 ποτά το πολύ (40 ευρώ)Για μένα πλέον ο Σκορπιός απορρίπτεται για αυτο το λόγο... ζητάνε 70 για μια πιπα ; που ειναι σε στριπ σοου και η αλλη ειναι μουνάρα ;
Πιρουέτ και Χαλαρά επίσης για το ότι δεν έχουν αλλάξει ρόστερ εδω και χρόνια.
Μόνο σαν επιλογές βλέπω τη Λαλούνα , το Στρας ετσι και έτσι (δεν δίνω 80-100) για να γαμήσω ελεος... πάω και σε μασάζ και παιρνω μια ωρα με δυο εκτονώσεις.
Και τέλος.... θα δώσω μια ευκαιρία για καβλάντα... πιπα και μαλακία με 4 ποτά το πολύ (40 ευρώ) στο PUB 65 αυτη τη καστανη που σας είπα τις προάλλες. Αμα μου ζητησει παραπάνω θα της πώ πάρε εδω τη Σοφούλα και πηγαιντε μια βολτα να δειτε αν έρχομαι.
Ειπαμε έχουμε βιτσιο αλλα μη ξεχνάμε οτι στόχος μας ειναι το γαμήσι. Μας φτιάχνει η ιδέα του μπάρ ναι αλλα δεν θα σου αρπάξει η αλλη 80 ευρω για μια πίπα ή για να γαμησι της κακιάς ωρας σε εναν καναπέ 0.60 χ 0.60
Το Χαλαρα εχει τη καλυτερη καβάτζα απο οσα αναφέρθηκαν παραπάνω πέραν του Στρας το οποιο δεν εχω επισκεφτεί ποτέ αλλά .... δεν φέρνει κοσμο δουλευει απο το 2019 με την Φλώρα , ποσες πουτσες να φάει και αυτη η φουκαριάρα.
Η Τζενη ηταν καλή περίπτωση αλλα έφυγε , μετα ηρθε μια Βαλια αντε για 1-2 φορές καλη ειναι και μετά η Αμάντα η οποία έφυγε.
Αν έχει κάποιος κριτική για την καστανή μιλφ απο PUB 65 (στο σουλουπι) γιατι στο πρόσωπο μου φάνηκε προς το γκίλφ. Αλλα είναι καβλιάρα ας τη ρίξει.
Παιδια μη σας παρακαλάμε να γράφετε θα χρειαστειτε και εσεις κάποια στιγμή μια πληροφορία !!!
Και εγώ στην ίδια σκέψη είμαι γιατί είναι η μόνη που δεν έχω πάρει. Βέβαια άμα ξαναπάω στο τέλος θα πάρω τις άλλες δύο.Η Αντζι απο Pirouette τι λεει?? Εχει μεγαλωσει λιγο αλλα βγαζει μια καβλα!! Ψηνομαι να την επισκεπτω!!
με 4 ποτά το πολύ (40 ευρώ)
με το "νερό" που λένε καμια δεν κάνει τίποτα..από τα 20 και π'ανω..για αυτο πλιρνωεις τα 60-80 άνετα κι ευκολα σε τετοια μαγαζιά
Μηπως ειναι η Μαιρη αυτη που λες?Αν ειναι η Μαιρη ,δεν κανει τιποτα ,ουτε φιλακια στα βυζια!!!!!
Προσοχη λιγο με την Σοφια,φουλ ακαποτα κανει εκει μεσα...Ασε που την εχει καταστρεψει το ποτο,ενω ηταν ωραια γυναικα ,εχει γινει χαλια....Το έχω κάνει με τη Σοφία.... το εχω ανεβάσει και κριτική πρόπερσι.
4 ποτά για 40 ευρώ... με σηκωμα φορεματάκι της κολοτριψιμο στο κώλο , φιλάκια με γλώσσα , μαλακία
και στο τέλος βγαζω μια καποτα απο τη κωλοτσεπη και της λέω τωρα θα τον ρουφήξεις... ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.
Πηγα να δωσω εν τω μεταξυ 40 ευρω όλα μαζι!!! Και το δικο μου ποτό αλλα το κατάλαβε η αλλη στη μπάρα χαχα θα μου έβγαινε 30 ευρώ.
Σιγα μη πληρώσω 60-80 στην PUB για μια πίπα. Αφου οτι γινεται - γινεται στα όρθια.
Μην τους κακομαθαίνετε
Προσοχη λιγο με την Σοφια,φουλ ακαποτα κανει εκει μεσα...Ασε που την εχει καταστρεψει το ποτο,ενω ηταν ωραια γυναικα ,εχει γινει χαλια....
Λογικα η Μαιρη θα ειναι,συνηθως ειναι παντα εκει,αν και δεν ξερω πως βγαζει μεροκαματο εκει,γιατι ειναι μονο για μπιρι μπιρι....Ειναι και 50αρα,και δεν ειναι και ομορφη.....