Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
736
Πόντοι
81
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
736
Πόντοι
81
ξερουμε περισσοτερα στοιχεια; τι παιζει εκει;
Στο Γαμπρό πηγαινα πριν λιγα χρονια, γινόταν φάση. Στο αλλο δεν εχω ποτε. Αν καποιος εχει πρόσφατη εμπειρια πο αυτα τα δυο ας μας δωσει τα φώτα του

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Εξαρτάται από την κοπέλα, το πώς θα σε κόψει και το πώς θα το παίξεις εσυ. Έχω δει να ζητάνε και στο δεκάλεπτο, έχω δει και να μην ζητάνε καθόλου μέχρι να πεις εσυ να βάλουν.
Πάντως έτσι όπως σου κωλοτρίβονται στο Λα Λούνα πριν καν κεράσεις, πρέπει να είσαι πολύ άμπαλους για να μην κανεις παιχνίδι

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
2 τραγούδια το πολύ

• Like
Αντιδράσεις: Jim85

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Καλημέρα σας.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους γράφουν εδώ και μας δίνουν τα φώτα τους. Αν και είναι η τρίτη φορά που γράφω στο φόρουμ θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας ώστε να βοηθήσω και εγώ κάποιον να βρει και αυτός το δρόμο του όπως εγώ.

Χθες το βράδυ (για πρώτη φορά) πέρασα (κατά τις δώδεκα) από το pirouette. Μέσα ήταν τρεις κοπέλες, η Έλενα και δύο άλλες που δε θυμάμαι τα ονόματα τους, χωρίς να υπάρχει άλλος πελάτης. Έκατσα και μόλις παράγγειλα γρήγορα γρήγορα ήρθε η Έλενα και κάθισε δίπλα μου. Αφού έγινε η πρώτη γνωριμία (όνομα και ότι είμαι πρώτη φορά εκεί) έκανα κίνηση και κερασα ποτό (χωρίς να γίνει κάποια νύξη από μεριάς της. Στη συνέχεια στη μέση του ποτού και αφού γνωριστήκαμε και άρχισε να με χαϊδεύει χαμηλά, η Έλενα μου είπε τι παίζει στη καβάτζα επάνω και πως παει η δουλειά. Αφού τελειώσαμε το ποτό μας με την ησυχία μας και μετά από ένα χοντρό μπαλαμουτι, έσπρωξα το αντίτιμο και πήγαμε επάνω.

Με το που ανεβήκαμε η Έλενα με έγδυσε όλο κ@υλ@ και ξεκίνησε την πιο καλή πιπ@ που μου έχουν πάρει ποτέ.

Ιλικρινα δεν έχω λόγια. Αυτή η πιπ@ πρέπει σε όλα τα σχολεία να διδάσκεται υποχρεωτικά!!!

Αυτή να έχει φτιαχτεί τόσο πολύ που να μη θέλει να σηκώσει κεφάλι και εγώ να έχω πάθει τη πλάκα της ζωής μου και να μη θέλω με τίποτα να σταματήσει. Εκείνη να μη παίρνει ανάσα και εγώ να τις χαϊδεύω τις ρογες της (που αυτό την έφτιαχνε περισσότερο). Αφού είχα φτάσει στο μέγιστο επίπεδο μου και είχε περάσει η ώρα, μου φόρεσε το σκούφο και την έστησα στα τέσσερις και ξεκίνησα να δίνω πόνο. Εκείνη γούσταρε πραγματικά και φαινόταν να το απολαμβάνει με τις φωνές να φτάνουν μπορεί και μέχρι κάτω. Ύστερα κάθισα και εκείνη ανέβηκε επάνω μου και έτσι μπορούσα να τις γλύφω το στήθος της, εκεί συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό. Χωρίς να πω κάτι (λες και διάβασε τη σκέψη μου) κάθισε δίπλα μου και ξεκίνησε πάλι να τον έχει στο στόμα. Έτσι δεν έχω νιώσει ποτέ μου, ήταν τόσο τέλειο που δυστυχώς λόγο του προβλήματος που έχω και αργω πολύ τελειώσω, το τέλος δεν ήρθε ποτέ. Σε άλλες περιπτώσεις θα με είχε στερέψει.

Στη συνέχεια κατεβήκαμε κάτω κάτσαμε λίγο όλοι μαζί (χωρίς να υπονοούν κάτι για για άλλο ποτό) και έφυγα με ένα πλάτη χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλια.

Πέρασα τόσο καλά που δε βλέπω την ώρα να πάω πάλι στην Έλενα.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Όποιος πάει La Luna προσοχή στον λογαριασμό, δαγκώνουν λίγο αν και νομίζω έχει ξαν'αναφερθεί.

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Γειά σας. Σας έχει τύχει ποτέ κοπέλα σε κωλόμπαρο να σας λέει μη με κεράσεις ποτό, δώσε μου τα χρήματα απευθείας; Και τι σας λέει αυτό για εκείνη;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.217
Πόντοι
3.846
εννοείς να σου πει "δε χρειάζεται ποτό πάμε κατευθείαν καβάτζα;" Αν σου πει δώσε τα λεφτά του ποτού σε μένα ,ίσως νομίζει ότι την κλέβουν στην πληρωμή από το μαγαζί. Κάτι που σημαίνει ότι δε θα μακροημερεύσει εκεί.

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Δε μιλάω για καβάντζα. Φάση, αντί να με κεράσεις ένα ποτό, δώσε μου τα λεφτά του ποτού απευθείας.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Γειά σας. Σας έχει τύχει ποτέ κοπέλα σε κωλόμπαρο να σας λέει μη με κεράσεις ποτό, δώσε μου τα χρήματα απευθείας; Και τι σας λέει αυτό για εκείνη;
Ναι, φυσικά. Αυτές που "κλέβουν" το μαγαζί που δουλεύουν και παίρνουν πόδι σύντομα.
Γι'αυτό παλαιότερα κάποιες δεν στέριωναν πουθενά και άλλαζαν μαγαζί κάθε 15 μέρες.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.358
Πόντοι
5.595
Όποιος πάει La Luna προσοχή στον λογαριασμό, δαγκώνουν λίγο αν και νομίζω έχει ξαν'αναφερθεί.
Καλημέρα καλή Κυριακή. Τακτική τους από παλιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα σας.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους γράφουν εδώ και μας δίνουν τα φώτα τους. Αν και είναι η τρίτη φορά που γράφω στο φόρουμ θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας ώστε να βοηθήσω και εγώ κάποιον να βρει και αυτός το δρόμο του όπως εγώ.

Χθες το βράδυ (για πρώτη φορά) πέρασα (κατά τις δώδεκα) από το pirouette. Μέσα ήταν τρεις κοπέλες, η Έλενα και δύο άλλες που δε θυμάμαι τα ονόματα τους, χωρίς να υπάρχει άλλος πελάτης. Έκατσα και μόλις παράγγειλα γρήγορα γρήγορα ήρθε η Έλενα και κάθισε δίπλα μου. Αφού έγινε η πρώτη γνωριμία (όνομα και ότι είμαι πρώτη φορά εκεί) έκανα κίνηση και κερασα ποτό (χωρίς να γίνει κάποια νύξη από μεριάς της. Στη συνέχεια στη μέση του ποτού και αφού γνωριστήκαμε και άρχισε να με χαϊδεύει χαμηλά, η Έλενα μου είπε τι παίζει στη καβάτζα επάνω και πως παει η δουλειά. Αφού τελειώσαμε το ποτό μας με την ησυχία μας και μετά από ένα χοντρό μπαλαμουτι, έσπρωξα το αντίτιμο και πήγαμε επάνω.

Με το που ανεβήκαμε η Έλενα με έγδυσε όλο κ@υλ@ και ξεκίνησε την πιο καλή πιπ@ που μου έχουν πάρει ποτέ.

Ιλικρινα δεν έχω λόγια. Αυτή η πιπ@ πρέπει σε όλα τα σχολεία να διδάσκεται υποχρεωτικά!!!

Αυτή να έχει φτιαχτεί τόσο πολύ που να μη θέλει να σηκώσει κεφάλι και εγώ να έχω πάθει τη πλάκα της ζωής μου και να μη θέλω με τίποτα να σταματήσει. Εκείνη να μη παίρνει ανάσα και εγώ να τις χαϊδεύω τις ρογες της (που αυτό την έφτιαχνε περισσότερο). Αφού είχα φτάσει στο μέγιστο επίπεδο μου και είχε περάσει η ώρα, μου φόρεσε το σκούφο και την έστησα στα τέσσερις και ξεκίνησα να δίνω πόνο. Εκείνη γούσταρε πραγματικά και φαινόταν να το απολαμβάνει με τις φωνές να φτάνουν μπορεί και μέχρι κάτω. Ύστερα κάθισα και εκείνη ανέβηκε επάνω μου και έτσι μπορούσα να τις γλύφω το στήθος της, εκεί συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό. Χωρίς να πω κάτι (λες και διάβασε τη σκέψη μου) κάθισε δίπλα μου και ξεκίνησε πάλι να τον έχει στο στόμα. Έτσι δεν έχω νιώσει ποτέ μου, ήταν τόσο τέλειο που δυστυχώς λόγο του προβλήματος που έχω και αργω πολύ τελειώσω, το τέλος δεν ήρθε ποτέ. Σε άλλες περιπτώσεις θα με είχε στερέψει.

Στη συνέχεια κατεβήκαμε κάτω κάτσαμε λίγο όλοι μαζί (χωρίς να υπονοούν κάτι για για άλλο ποτό) και έφυγα με ένα πλάτη χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλια.

Πέρασα τόσο καλά που δε βλέπω την ώρα να πάω πάλι στην Έλενα.
Καλημέρα καλή Κυριακή. Πόσο ήταν το αντίτιμο?

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Καλημέρα καλή Κυριακή. Τακτική τους από παλιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα καλή Κυριακή. Πόσο ήταν το αντίτιμο?
Το αντίτιμο της καβάτζας είναι 50€.
Βέβαια να πω κάτι που έχει γραφτεί και σε προηγούμενες σελίδες, ότι αν κεράσεις ένα ποτό τη κοπέλα πριν τη καβάτζα και εσύ έχεις πάρει ένα ποτό. Πληρώνεις το δικό σου και τη καβάτζα, δηλαδή 55€. Το pirouette σε αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ τίμιο. Μπορείς κιόλας με το που μπεις να δώσεις το αντίτιμο και να περάσεις επάνω χωρίς ποτό και μπλα μπλα. Βέβαια στο ότι πάει κάποιος σε ένα τέτοιο μαγαζί παει για όλο το πακέτο (ποτό, χαμούμενα, σεξ).

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Ξέρει κανείς τι παίζει με την καινούργια μπαργουμαν στο La Luna?

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Σαββάτο είχε περάσει ο γνωστός μου. Τρελό πιπίνι μου είπε.

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Καλησπέρα στην παρέα
Κάνα νέο έχουμε από κάνα καλό κωλομπαρο να κάνω καμιά επίσκεψη;

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
paidi;a στο μαγαζί που λέτε στην μιχαλακοπούλου εκεί τι φάση παίζει και πόσο πάει η καβάτσα αν θες να προχωρήσεις σε μπριζόλα και κοντοσούβλι συνθηματικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom