Μετά απο σίγουρα 2 μήνες εκτός δράσης λόγο δουλειάς έιπα να περάσω στο λα λούνα να πιώ το ποτό μου και να τσεκάρω τα κορίτσια της καλτίλας και της cringias.
Είσοδο στο μαγαζί 1και15 όπου βρισκόντουσαν 3 πελάτες και κοντά στα 10 κορίτσια.
Έκατσα μπάρα και ζήτησα το ποτό μου,το οποίο καθαρό και super.
Ένας σενιόρ ο οποίος τα είχε τα χρονάκια του είχε καβατζώσει 2 κοπέλες και τις πυρφορούσε η μία απο τις δύο καλό τεμάχιο και σχετικά μικρό για τα άλογα του.
Πρώτη κούρσα έσκασε η κυρία απο δομίνικο η οποία απευθείας έχωσε τα βυζγιά της επάνω μου και μετά άρχισε την κουβέντα.
Επιθετικό marketing όντως,ευτυχώς συγκρατήθηκα και την έπιασα στην κουβέντα μέχρι που μου ανέφερε απο που είναι και έτσι την έστειλα ευγενικά,μετά την αναφορά του μέλους απο εδώ μέσα ότι παίζει σκληρή μπάλα αλλά φολιάζει στο μετά.
Δεύτερη κούρσα ήρθε η Μαρία με τις τορπίλες που έχει για βυζγιά απο κρήτη. Δεν έκανε κάτι το σεξουαλικό η το πονηρό απλά μιλάγαμε περί ανέμων και δεν μου έκανε την άισθηση όπου τελικά την έδιωξα και αυτήν με την μπαργούμαν να μου κάνει παράπονα ότι δεν εκτιμώ τα ωραία και ότι είμαι περίεργος και κάτι άλλες φανφάρες.
Τρίτη κούρσα η Στέλλα.
Έρχεται δίπλά μου και με ακουμπάει -αγκαλιάζει.
Γυρίζω να την δω και βλέπω φάτσα φόρα τις βυζάρες της έξω απο το φόρεμα η οποίες βυζγάρες δεν καθόντουσαν μέσα. Ποιό μικρές απο την Μαρία αλλά βυζγάρες. Milf chubby κοντά στα 35 - 38 ψηλή,ξανθιά με μεγάλο σώμα και κωλάρα για σφυροκόπημα μέχρι λιποθυμίας. Η Στέλλα σε super επιθετικό marketing και να αρχίζω να ιδρώνω.
Ζητάω δεύτερο ποτό και αρχίζω την πάρλα με την Μαρία. Απο σαλλονίκη έχωντας επιστρέψει λούνα μια εβδομάδα μετά απο καιρό. Η κουβέντα της καλή και τα βυζγιά της έξω. Την κοιτάω μόνιμα στα μάτια με κλεφτές ματιές στα βυζγιά. 10 λεπτά πάρλας και την κερνάω ποτό για να ξεκαθαρίσω τα ενδότερα,όπου μου ξεκαθαρίζει ότι κάνει τα πάντα εκτός κώλου.
Η μπαργούμαν να μου ζαλίζει τα αρχίδια ότι πρέπει να μπούμε κάτω και παίρνω την απόφαση να την σμπρούξω.
Κατεβαίνουμε καβάτζα και το πλήρες σκότος,κάθομαι τραπέζι γωνία και μπάμ αρχίζει να πιάνει πούτσο και να χουφτώνει.
-Στέλλα είμαστε οκ για παιχνίδι και λαμβάνω θετική απάντηση.
Βγάζω μπλούζα,κατεβάζω παντελόνι,βρακί και της τον δινω στο στόμα.
Μπούκωνε κοντά στα 5 λεπτά,χωρίς παύση χωρίς ανάσα.
Πνιγμός πάνω στο καυλί μου με την ίδια να μπουκώνει και να δακρύζει.
Ντούρος μου περνάει καπότα και εγώ να πιάνω και να γλείφω ότι υπάρχει, όχι μουνί δεν έβλεπα.
Την στήνω στα 4 και δεν μπορώ να βρώ τρύπα με απότελεσμα να μου παίφτει.
Βγάζω καπότα και της τον ξαναδίνω για πίπα,όπου με το δεξί χέρι να της σπρόχνω τον σβέρκο και να τον έχει φτάσει πνευμόνια.
Ξαναπερνάει καπότα και στην βάζω στον τοίχο για doggy.
Έκανα να βρω τρύπα 30 δεύτερα μέχρι που άναψα φακό του κινητού.
10 λεπτά άγριου,βίαιου,σκληρού πιστονιάσματος και να μουγκανίζει και να ουρλιάζει απο κάυλα.
Βγαίνει απο την τρύπα και ξαναξενερώνω με αποτέλεσμα να μου αρχίζει πάλι να παίφτει.
Βγάζω καπότα και τον ξαναδίνω στόμα όπου τώρα την πάω χειρότερα απο πρίν.
Έχει λιώσει,έχει στάξει κάνει πάυση να ανάψει τον ανεμιστήρα όπου την στήνω και εκεί βάζω τρίτη καπότα και την ξαναπάω κομπρεσέρ. Κοντά στα 8 λεπτά και βλέπω την νίκη αυτής της μάχης να έρχεται.
Βγάζω καπότα και της λέω άνοιξε στόμα, τσιμπούκι μαεστρικό για 3 λεπτά να βάζει και τα αρχίδια μέσα και το σπέρμα να φεύγει.
Μου τον έχει και δεν τον αφήνει μέχρι να στραγκίξω, βγάζω το καυλί μου μέσα στα σπέρματα και την κοιτάω να καταπίνει τα φλόκια μου. Ρε τις λέω τα κατάπιες.
Έτσι θέλω εγώ να καταπίνω.
Με ευχαρίστησε και μου έπιασε το μπούτσο να μην σπάσουμε.
Γαμήσι οσκαρικού επιπέδου γιατί το γουστάρει.
Σόρρυ για την έκθεση.