Distro
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2019
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Κάποιος από εδώ πήρε την "Αμάντα¨"και με έδωσε οτι την συγκρίνω με άλλες γκόμενες όπωςμε την Πατρίτσια από το ΛαΛούνα . Επειδη δεμν μπορω να γράψω κάποια πράγματαεδώ διοτι θα εκθέσω την ίδια, καταφερες ρε τύπε όποιος και αν είσαι να με κάνεις να τσακωθω μαζί της , τόσο ώσπου θα μου πε ιποιος της εστειλε το μύνημα, διοτι εγώ δεν παω σε μπαρ παρα μόνο στο Λα Λουνα επςειδη μένω δίπλα και 1 φορά πηγα στο Χαλααρα επειδη δουλεύει η Αμαντα. Οταντην δω από κοντα λοιποννα ξέρεις οποιος και αν είσαι οτι της έκανες ζημια και για 1η φορα της είπα θα σπάσεις τοπ απόρρητο και θα μου πεις ποιος σου το είπε και θα καταλαβει τι λάθος έκανε. Διοτι δεν μπορω να σου μιλησω απο εδω αλλα θα τα πουμε από το κινητο της.
Ρε παιδια τι κανετε?? Γραφουμε εδω μεταξυ μας; κάτι και πάτε και το λέτε , να το παιξετε φιλαρακια και που ξέρετε ποσο πιο φιλος ειναι ο αλλος?? Εγω μπορει να πηγαινω σπιτι της και να γαμιομαστε και να τρόμε μαζι, χωρίς να υπαρχουν λεγταστην μεση ναείμαι παντρεμενος με την αδερφή της, οτιδήποτε και να στενοχωρήθηκε επειδη την πηρε κάποιος και της δείχνει μαλακιες λες και ειμαστε παιδακια...
Να ξέρεις πως τελικά ζημια μαςσ έκανες που κρατησε μισή ώρα με την ρουφιανια αυτή. Στο τέλος εσύ που θες να της το παίξεις φίλος ,τελικά βγηκες ο κακός. Απλα θασου πω από το τηλ τι ζημια έκανες διοτι προφανεστατα από εδω δεν μπορω.
Ρε παιδια τι κανετε?? Γραφουμε εδω μεταξυ μας; κάτι και πάτε και το λέτε , να το παιξετε φιλαρακια και που ξέρετε ποσο πιο φιλος ειναι ο αλλος?? Εγω μπορει να πηγαινω σπιτι της και να γαμιομαστε και να τρόμε μαζι, χωρίς να υπαρχουν λεγταστην μεση ναείμαι παντρεμενος με την αδερφή της, οτιδήποτε και να στενοχωρήθηκε επειδη την πηρε κάποιος και της δείχνει μαλακιες λες και ειμαστε παιδακια...
Να ξέρεις πως τελικά ζημια μαςσ έκανες που κρατησε μισή ώρα με την ρουφιανια αυτή. Στο τέλος εσύ που θες να της το παίξεις φίλος ,τελικά βγηκες ο κακός. Απλα θασου πω από το τηλ τι ζημια έκανες διοτι προφανεστατα από εδω δεν μπορω.