Σας έχει τύχει ποτέ??? Μου έτυχε με μία πουτάνα, όταν επειδή αργούσα να χύσω άρχισε να με πιπώνει και να μου χαιδεύει την τρύπα. Τότε σφύχτηκα και το χλίτωσα το κωλοδαχτύλιασμα παρα τρίχα! Μου έτυχε σαλόνικα οπότε εσείς οι Αθηναίοι δεν κινδυνεύεται. Οσοι πάλι γουστάρουν ας ανέβουν, να τους αναλάβει η ουκρανέζα Νατάσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
απα-πα ,κάτι μου θυμήζει απο ..Αλίκη αυτο (Λ.Νικα)
αυτή η μαλακισμένη το έκανε, η μάλλον το προσπαθούσε χωρίς να ρωτάει .έλεος.
αυτή η μαλακισμένη το έκανε, η μάλλον το προσπαθούσε χωρίς να ρωτάει .έλεος.
Δεν σασ εφτανε το κωλοδακτυλισμα απο τουσ Ισπανους? Θελετε κι αλλο? Εγω ειμαι κομπλε παντως.
Μόνο που δεν χύσαμε μετά απο αυτό ... :
Black_Pearl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια χαρά είναι το κωλοδάχτυλο βρε παλληκάρια!! Εμένα μου αρέσει πάντως!!!
Μόνο που δεν χύσαμε μετά απο αυτό ... :
χυσανε αυτοι στην μαπα του Σοφοκλη + το κολοδακτυλο...
Γιατί τόσο κόλλημα? Είναι πολύ καυλοτικο. Δεν νομίζω να είναι κακό λίγο δαχτυλάκι, ειδικά την στιγμή που τελειώνεις!!
Αρκετοί δέν νιώθουν άνετα με αυτό και επιπλέον ξέρεις που είχε πρίν το χέρι της η πουτάνα; Άν σου αρέσει οκ αλλα πάντα πρέπει να προσέχεις τους κανόνες υγειηνής...
και επιπλέον ξέρεις που είχε πρίν το χέρι της η πουτάνα;
Σε χειρότερο μέρος απο κώλο πάντως δεν νομίζω να το είχε
φροντιστε να τελειωνετε στο προβλεπομενο 10λεπτο αλλιως κινδινευετε....
Στο 10λέπτο ? Σιγά μην περιμένει η πουτάνα 10 λεπτά !
Δεν λες καλύτερα 10δευτερόλεπτα ?
Στην Αμερικη ειχα μια γκομενα Τζαμαικανη [χημικο],γυναικαρα, η οποια στις αρχες τις γνωριμιας μας, πηγε να μου βαλει κωλοδακτηλο- που διπλωματικως το απεφυγα!.Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση διοτι το συναντησα για πρωτη φορα ,δεν καταλαβα γιατι πηγε να το κανει,και η γκομενα ηταν συντηριτηκωτατη Καθολικη , που απεβλεπε σε γαμο [με ζεμπρακια παιδια!].Προφανως θα ειναι μια πρακτικη που εφαρμοζεται και περαν των μπουρδελων, τ'ουλαχιστον στην Αμερικη.
Η μονη εξηγηση ειναι οτι:Με το δακτυλο γινεται μασαζ του προστατη,που εφαπτεται του εντερου,και ετσι δημιουργηται μια προσθετη ηδονη.Καπως ετσι θα το αισθανονται οι πισωγλεντηδες.
Η μονη εξηγηση ειναι οτι:Με το δακτυλο γινεται μασαζ του προστατη,που εφαπτεται του εντερου,και ετσι δημιουργηται μια προσθετη ηδονη.Καπως ετσι θα το αισθανονται οι πισωγλεντηδες.
Και εγώ το έχω ακούσει απο πολλά άτομα, ότι πήγε να το κάνει η κοπέλα τους. Και μάλιστα πιτσιρικάδες. Δέν λέω ότι κάποιος είναι γκέυ άν του αρέσει αυτό αλλα προσωπικά δέν γουστάρω και μάλλον θα ξενέρωνα πολύ αν μου το έκανε κάποια αυτό...
Πάντως μπορεί πάντα να έχει βάλει το χέρι της σε χειρότερο μέρος. Σκέψου να έτρωγε πρίν...
Πάντως μπορεί πάντα να έχει βάλει το χέρι της σε χειρότερο μέρος. Σκέψου να έτρωγε πρίν...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε σεις.όταν σκουπίζεστε μετά το χέσιμο,δεν βάζετε το δαχτυλό σας στον κώλο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5